bugün

Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkeyi Suriyeli, Afgan, paki çöl fareleri ile dolduran cumhurbaşkanına verdiği ayardır.

işte muhalefet böyle olur Kılıçdaroğlu, gör...

Erdoğan: “Türkiye'yi mülteci akınıyla köşeye sıkıştırma çabalarını boşa çıkarıyoruz”

https://twitter.com/xhabe...5YGJO6s3UDPXuPlw&s=19
Ben şahsen ikna oldum.
seçmenlerinin gözyaşları eşliğinde ve tezahuratlar ile desteklediği söylemdir. adam 21 senedir kendisinin yaptığı/söylediği birçok şeyi sonrasında eleştiriyor ve alkış alıyor. allah bana da böyle seçmen nasip etse şimdiye var ya mars gezegeninin yüzde 51 hissesini almıştım. ne yaparsan yap alkışlıyorlar lan varyemez amca gibi tüm servetini olimpik havuza doldurup içerisinde yüzse bir tanesi çıkıp sormaz bu para nereden geldi diye onu bile alkışlarlar.
Ulan gör bak gene senin benim üstüme kalacak siz doldurdunuz ülkeye diye.

Adam 1500 km öteden geliyo lan.
Ben daha erectoya rakı sözüm var edirneye gidemedim aq.
Ünlem-ünlem-ters slaç-ters slaç-kurukafa-parantez-köşeli parantez...
Reis her zamanki gibi taşşak geçiyor. Aynen kanka, mültecileri George soros ve yavudi lobisi gönderiyor hatta. Sen de bu hain lobiye karşı mücadele veren onurlu bir nefersin. Hatta bu yüzden müritlerin senin için, senin daşşaklarını yiyem, sen tek kişilik bir ordusun diyorlar. Cihan böyle yiğit görmemiştir.

(bkz: ağam bizimle eğleniyir)
(bkz: essah mı ağam)
(bkz: get bizim çiftlikten iki ögüz al)
Ayyy bunca senedir seçmiyorsunuz şu adamı. Ne güzel muhalefet yapıyor. Bir de iktidara gelse neler yapar kimbilir.
(bkz: haa tamam o zaman)
Bu adam kimse kesin Zafer partisine oy veriyordur.
Akli melekeleri yerinde değil bu adamın.
üç vakte kadar abd kongresinden "mister erduvan'un bi yurtdışı varlıkları varmış. baya da yüklü diyolla. bi araştıralım bakalım, aslı astarı varmış mı. reza sarraf, sezgin baran korkmaz" falan derler. rte de her zamanki "o suriyeliler var yaa. ne şeker şeyler onlar be. yirim ben onları yirim. hiç tayyip amcaları kıyıp da gaddar esed'in eline bırakabilirmiş mı onları. kendim memleketten giderim, yine de salmam onları" nutuklarından atar.
Emekli maaşlarının müsebbibi mehmet şimşek; mültecilere sınırı açansa kel, karizmatik, jiletttt gibi biriydi; gibisinden bir anlam çıkarıyorum..