bugün
- bir hiç'in günlüğü13
- sefalet oranının artacağı gerçeği21
- recep tayyip erdoğan31
- şort giyen erkek8
- türkiyeden siktirolup gitmek17
- üstteki yazarla ne yapmak isterdin26
- kemal kılıçdaroğlu52
- sana söz baharlar gelecek11
- türkiye'yi türkçülerin yönetecek olması18
- kızları ne zaman sahiplenecez10
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri65
- anın görüntüsü47
- iki avuç dolusu tuzu bardağa doldurup yersek nolur9
- kılıçdaroğlundan devam edeceğim açıklaması12
- kk açıklama yapıyor8
- günün sözü10
- 28 mayıs 2023 kılıçdaroğlu'nun devam demesi12
- kemal kılıçdaroğlu nu istifaya davet ediyorum18
- 28 mayıs 2023 a101'in tüm ürünlere zam yapması8
- klarnet calan sarapci koala 615
- kılıçdaroğlu istifa etmesin12
- ilk izlenimlere göre rte yüzde 63 aldığı iddiası10
- 900 bin suriyeli'nin tc vatandaşı olması14
- ümit özdağ16
- hüdaparın eşcinsellere uygulayacağı tarife8
- cumhuriyet yaptı akp sattı işte sıralı tam liste9
- araplar sayesinde seçim kazanmak17
- izmir11
- cehennemin kapılarını kapatacahahahahah8
- bulgarda domuz pirzola mastika24
- chp'lilerin kaybolması12
- halk tv de kılıçdaroğlu önde16
- ab vatandaşı sözlük erkekleri8
- bir baltaya sap olamadim20
- 28 mayıs 2023 rte'nin yüzde 62 ile başlaması12
- rte'nin 3 milyon oy farkla kazanacak olması8
- gozlerinmeyhanesi v68
- mini etek özgürlükse karına giydirir misin10
- bir hatunun bacağını saatlerce emmek10
- oy kullanmaya spiderman kostümüyle giden değişik13
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız57
- yalvarıyorum oyunuzu kullanın9
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini21
- radikal'in akpli olması19
- sözlükteki sapkın yazarlar8
- atatürk'ü sakın ağzınıza almayın17
- oy vermeye gitmiyorum çünkü31
- ilk kez geçersiz oy kullanmış olmak13
- peki bundan bana ne11
- oy kullanmazsan tayyip'e oy vermiş olursun yalanı15
baba artık salmış ya. seçimmiş filan..
erdoğan'ın a haber canlı yayınında uyuması. böyle yazdım sistem kendisi otomatik çevirdi başlığı.
Tayyip: ben bittim
Vatandaş: hayır bitmedin.
Yazık lan bu ülkeye.
Vatandaş: hayır bitmedin.
Yazık lan bu ülkeye.
onu bırakın da bu spiker kadın çok seksi değil mi ya...
Ecevit’e tek başına yürüyemiyor bıraksın siyaseti bla bla deniyordu.
kılıçdar 7 saat babala tv'de konuştu halbuki.
zamanında kendisinin bahsettiği bir olayla karşılaşmış anlaşılan.
(bkz: metal yorgunluğu)
(bkz: metal yorgunluğu)
Uyuyor ama çalışıyor!.
Adam gözünü kapadı diye uyudu yalanı uydurulması chplilerin yapacağı bir yalandır ancak.
adam Kılıçdaroğlu gibi gamsız değil ki. günde 3-4 saat uyku uyuyan bir insandan bahsediyoruz.
yaşı itibari ile yadırgamadığım durumdur. bu saatten sonra değil siyaset bakkal işletmeleri bile sakıncalı bu yaştaki insanların. kemal ve devlet bey de dahil.
onun uyumasında sıkıntı yok da hala ayakta uyuyan milyonlarca insan büyük sıkıntı. bunlarınkisi fiziki uyku değil bildiğin cehalet uykusu. gördükleri şeyi duydukları şeyi algılayamıyorlar görüntüler ve sesler beyinlerine gidiyor ama orada çözümlenemiyor bir türlü..
onun uyumasında sıkıntı yok da hala ayakta uyuyan milyonlarca insan büyük sıkıntı. bunlarınkisi fiziki uyku değil bildiğin cehalet uykusu. gördükleri şeyi duydukları şeyi algılayamıyorlar görüntüler ve sesler beyinlerine gidiyor ama orada çözümlenemiyor bir türlü..
neden zirvede bırakıp emekli olup torun sevmeyi denemiyor.
illa sonunun kaddafi gibi olmasını mı bekliyor.
illa sonunun kaddafi gibi olmasını mı bekliyor.
Uyumuyorum hocam, gözümü dinlendiriyorum.
--spoiler--
--spoiler--
bırakırsa yargılamaların önü açılır. sadece kendisi de değil ailesinin malvarlığı ortaya bir çıkarsa neler olur düşünsene. ticaretin t sini yapmamış hatta ticaretin t sinden anlamayan 2 tane oğlunun milyar dolar servetleri var gemi filoları var holdingleri vakıfları taşınmazları var. binali yıldırımın ve oğlunun, soylunun, diğer bakanların ve milletvekillerinin, geçmişte akp içerisinde aktif siyaset yapmış insanların tamamının, malum iş adamlarının malvarlıkları ortaya çıkacak. bu kıyametten daha beter onlar için. işin yargılanma kısmı bir yana bir de 21 senedir ayakta uyuyan seçmenin tepkisi gelecek üstüne. montajdı sondajdı iftira bunlar diye yıllardır inkar ettiler her şeyi ama yargı yolu açılırsa kanıtları ile beraber çıkacak her şey ortaya. feto meselesindeki gibi birbirlerini satmaya başlayacaklar itiraflar gelecek peş peşe. bu gücü bırakamıyor belkide bırakmayı en çok kendisi istiyordur ama bırakamaz.
--spoiler--
bırakırsa yargılamaların önü açılır. sadece kendisi de değil ailesinin malvarlığı ortaya bir çıkarsa neler olur düşünsene. ticaretin t sini yapmamış hatta ticaretin t sinden anlamayan 2 tane oğlunun milyar dolar servetleri var gemi filoları var holdingleri vakıfları taşınmazları var. binali yıldırımın ve oğlunun, soylunun, diğer bakanların ve milletvekillerinin, geçmişte akp içerisinde aktif siyaset yapmış insanların tamamının, malum iş adamlarının malvarlıkları ortaya çıkacak. bu kıyametten daha beter onlar için. işin yargılanma kısmı bir yana bir de 21 senedir ayakta uyuyan seçmenin tepkisi gelecek üstüne. montajdı sondajdı iftira bunlar diye yıllardır inkar ettiler her şeyi ama yargı yolu açılırsa kanıtları ile beraber çıkacak her şey ortaya. feto meselesindeki gibi birbirlerini satmaya başlayacaklar itiraflar gelecek peş peşe. bu gücü bırakamıyor belkide bırakmayı en çok kendisi istiyordur ama bırakamaz.
Bünye diyor ki, biz yaşlandık, bu işler bizi aşıyor artık, Emekli ol.
Böyle bir durumu, Asla yadırgamıyorum hepimiz insanız sonuçta ama bir tarafta yaşı gereği, yorgunluk vs. gibi nedenlerle, 1 saatlik canlı yayında gözlerini açık tutmakta zorlanan bir cumhurbaşkanı.
diğer tarafta 8 saat gibi uzun bir süre ilerlemiş yaşına rağmen, yayının son dakikasına kadar aynı zindelikte konuşma yapabilen cumhurbaşkanı adayı kılıçdaroğlu. Karar sizin..
diğer tarafta 8 saat gibi uzun bir süre ilerlemiş yaşına rağmen, yayının son dakikasına kadar aynı zindelikte konuşma yapabilen cumhurbaşkanı adayı kılıçdaroğlu. Karar sizin..
Cehalet ne güzel şey be.....
Bidenı örnek alıyor galeba..
O da bir şeymi bu halk 21 yıldır uyuyor.
Olacaak olacakk olacak o kadarrr
Niyetimiz kimseyi kırmak değildir
Olacaak olacakk olacak o kadarrr
Niyetimiz kimseyi kırmak değildir
adamın sikinde değil ki bu mallara ne yaparsam yapayım beni seçecekler diyor.
yorulmuş adam ne var.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar