bugün

Bir alana bir bedavadan Domino's söyledim. Akşama da söyleyebilirim.
Mercimek çorbası, zeytin, peynir ve çay.
Kuruvasan yedim yanına da kahve mis.
dost kazıkları diyecektim ama klasik kaçar. nohut pilav,salata,mantar mezesi ve yayla çorbası tek öğünde. bu gün de kaçamak olsun.
Tulum peyniri. Evet.
etli kuru fasulya.
hamsi kızartma. yanına salata.
görsel
Yediğimi içtiğimi çekmem ama arkadaşıma nispet olsun diye bunu attım, dolayısıyla yedik bir halt.
yarrak yedim. mutlu oldun mu?
Arkadaş sıcak sıcak lazanya getirmiş.
anne yapımı patates köfte.
Daha kahvaltı yapmadım.
ayıp olacaksa olsun. k.fasülye b.pilav
ekmek yoğurt biber.
Ayıptır söylemesi sevdiğim insan tarafından çok güzel bi kazık.
ayıptır söylemesi çok güzel bir ayvalık tostu yedim.
gevrek açma yedim.
Ayıptır söylemesi Çok Çok Thai'de istiridye ve soya soslu sarımsaklı ızgara dana eti yedim. Üstüne bir şey yiyesim gelmiyor çok iyiydi.
Dün sofrada, lezzetli bir buluşma gerçekleştirdik. Köfte, patates püresi, pilav ve yanında taze salata ile oluşturduğumuz bu muazzam kombinasyon, damaklarda iz bırakan bir şölen yaşattı. Köftenin baharatlı dansı, patates püresinin sıcak kucaklaması, pilavın tane tane zarafeti ve salatanın taptaze nefesiyle sofrada bir uyum şöleni yaşandı. Tüm bu lezzet festini, yanında serinletici bir kola eşlik etti. Soframızda buluşan her lezzet, paylaştıkça çoğalan bir keyif sunarak, güzel anılar biriktirmemize vesile oldu. Birbirinden özel tatların bir araya geldiği bu sofrada, sohbetin, kahkahaların ve lezzetin birleşimiyle bir gün daha hafızalara kazınd
Doritos yeşil paket ücgen cips.
mantı yedim cola ile.
midem kazınıyor açım bir şey reflü yaptı.
bir şey yemedim.
1 porsiyon etli ekmek yanınada soğuk yayık ayran.
B*ku. Hepimiz her gün biraz yemiyor muyuz?
görsel
şimdi bu ne linç yerim acım linçi de yerim. risotto çektirme tekniğiyle bişti bildiğiniz pilavdan değil. açın ona da bakın gözüm yanıyor sizinle mi uğraşayım.
Midem o kadar kötü ki canım hiçbir şey istemiyor ama açım. Dedim bakayım belki canım yazılanlardan birini ister. Elma ve avokado içimi ferahlattı gerisi no ya. Ne yicem ben şimdi..