bugün

küçüklük anıları, hayatın öğrettiği şeyler yüzünden bir insanın ezilmesinden nefret ederim.

yanımda kimseyi ezdirmem kim olursa olsun, büyük balık kendinden küçüğü eziyorsa sende onu ezeceksin.
Kendini övmek için başkasını küçümsemek.
ukalalık ve karşısındakini aşağılama.
Ajitasyon, ağlaklık, eziklik, tırtlık içeren her türlü şey.
konusurken bana bakmak yerine baska seylerle ugrasilmasi.
neffret ediyorum.
insanların farklı ortamlarda farklı yüzlerini kullanmaları. Ne isen öyle davranmalısın.
kendini bi bok sanan tipsiz erkeklerin, çok havalıymış gibi yapmaya çalıştığı davranışlardır.
örnek: bilardo oynarken masanın üzerine oturup sopayla arkadan vurmak.
Yürürken bana çarpan biri beni fena sarsıyor. Bir pardon demesini bekliyorum ama gelmiyor, yürüyüp geçilip gidiliyor. Koluyla çarpan biri Omzumu birkaç dakikalığına felç ediyor.
Ezecekseniz de pardon demeyi unutmayın..

Çiçekleri koparmayın!
Tırnaklarını pencere ya da balkonda kesen insanlar. Ne kadar iticisiniz biliyor musunuz. Sizden nefret ettiğim kadar başka bir şeyden nefret ettiğimi hatırlamıyorum. Yer mi yok tırnak kesecek? illa size ben mi öğretecem:

Tuvalete mutlaka gidiyorsunuzdur. işte klozete oturduğunuz zaman çöp kutusunu önünüze, tırnak makasını elinize alıyorsunuz. Tırnaklarınızı kesiyorsunuz. Tuvaletten çıktıktan sonra da her zamanki gibi ellerinizi yıkıyorsunuz. Bu kadar kolay aslında...
kendini ön plana almak milleti güldürmek için baskasını ezenlere
kendini olduğundan farklı gösterenlere
borcu olup sağa sola para harcayıp borcunu ödemeyenlere
arabamı emanet isteyip, alıp, sonra yıkatmadan getirenlere ayar olurum.
dedikodu.
yalan ve yalanı el kol hareketleriyle harmanlayıp insanlara yedirmeye çalışmak. inandırıcı değilsiniz.
Boş boş konuşmak dengesiz insanların salak salak hareketler yapması insanların ukala konuşması.
istikrarsızlık. Bu kadar
insanların kendilerini kusursuz görmeleri;
hele ki kırmak istemediğiniz bir arkadaşınızsa ve hele de ampul propagandası yapıyorsa

yaw her boku ye sonra da bir kılıf uydur.
(dışses) tabii ki canım sen kusursuz hatasız mükemmel bir insansın.
(içses) ula amk barzo yobazı her boku ye sonra da kız neden böyle yaptı.
Gevşeklik.
Birinin bana emri-vaki yapması.
insanların (?) sömürecek bir şey bulacak kadar açıkgöz kendilerini kusursuz görecek kadar kör olmaları.

insanların (?) her şeyi biliyormuşçasına yapabiliyormuşçasına egolu ama bir o kadar cahil ve beceriksiz olmaları.

insanların (?) kusurlarını bulma konusunda uzman ama birer gereksiz olmaları.

insanların (?) zevklerini yargılayacak kadar ahmak olmaları.

ama böyle döl israflarına karşı en sevdiğim davranış bunlara malzeme çıkarmayıp pabuç bırakmamak ve onları kendi silahlarıyla vurup çaresiz bırakıp özellikle kızların yanında gömmek.
Umursamaz tavırlar. Nedenini sorunca öyle olmadığını söyleyip sımsıcak konuşmalar. Bir saat geçmeden aynı umursamaz tavırlar. Hayır kızamıyorsunda konuşurken pek bi ponçik, şapşik oluyorlar. Öhöm. Neyse. Anket doldurmak var bi de..
Kabalık .
Toplum içinde bağırarak konuşan insanlar.
Yapmacık yapmacık hareketlerdir. Konuşmak, gülmek istemediğiniz belli oluyor yani kasmayın söyleyin.
başkasının gücüne güvenerek götünü kaldıran karaktersizler.
Anlayışsız, tahammülsüz davranışlardan ve bekletilmekten nefret ediyorum.
Bir sikim bilmeden, biliyormuş gibi konuşmak.