bugün
- para karşılığı cinsel ilişkiye girmek15
- şambali10
- parayla satın alınamayacak şeyler10
- doritoslu çiğ köfte14
- tadellenin 30 lira olması9
- anın görüntüsü33
- beyaz tenli kaslı ela gözlü avrupalı erkek12
- 19 ocak 2025 adana demirspor fenerbahçe maçı18
- galatasaray'ın ofsayt diye iptal edilen golü14
- 27 yaş altı yazarlar sözlükten silinsin kampanyası11
- cemaat evine hiç gitmemiş insan14
- arkadaşlar bu alınır mı22
- yemek yapmayı bilen erkek32
- ak partili zekası21
- pardonadinizasizmi25
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı37
- dana pirzola yiyen erkek8
- sıkılıyorum sözlük9
- prunella8
- yemek temizlik ütü yapan bulaşık yıkayan erkek19
- tek arkadaşı sözlük olan insan10
- sözlüğe bir canavar bırak17
- togg11
- 17 ocak 2025 hatayspor galatasaray maçı20
- uludağ sözlük ısparta zirvesi11
- 18 ocak 2025 beşiktaş samsunspor maçı8
- fakülte kütüphanesinde bulduğum eserler11
- efsane karikatürler10
- bir ak partili olarak erken seçim istiyorum10
- benimle sevgili olmak isteyen yazar açık oylasın9
- gesi baglarinda don ariyorum nickli yazar11
- ellerim bos gonlum hos12
- true sessizliği10
- kocanızı çilekli duş jeliyle yıkar mısınız17
- cennete gidildiğinde yapılacak ilk aktivite10
- erotik şarkılar8
- arkadaşlar sizce ben nasıl biriyim13
- kadınların sürekli nude fotoğraf istemeleri17
- galatasaray'ın penaltı jokeri11
- 1 0 motor araba alan erkek8
- sünnette pipinin neresi ve ne kadarı kesiliyor13
- arkadaşlar kokoreç yemeye gelen var mı11
- sevilen sözlük yazarları26
- epilepsi9
- yayın açıp osuran kadın9
- etek giyen erkek9
- sadece hatay ve adanalıların anladığı cümleler8
- sanayide çalışmak14
- türkiyeli değiliz türküz17
- evde mi yoksa sinemada mı film izlemek daha iyi11
Son dakka gelişmesidir sevgili Şam sever doslarim. Biliyorum sizler de duydugunuzda tangalariniza inanamadiniz ama gerçek. Malesef böyle bı durum söz konusu.
Neymiş efendim önce Tayyib gekicekmis sonra ışıklı başkanımız. Şahsen ben olsam gitmem zira bu arablara insanlık yaramaz, ışıklı başkanımız istanbul'u yeniden imar ettiyi gibi suruye yi de imar etmeyi düşünsün onlar da yok önce Tayyib gelicek diyip reddettsin.
Amarikaya git başkanım, bak kaliformiya , Los encilis, vaşinton yandı kül oldu, oraları baştan yab, izmir gibi hatta istanbul gibi tırafik sıkışıklığında birinciliye taşı, yangınlara sevinen dinciler de babayı alsınlar???!!!111
https://www.yenisafak.com...m=social&utm_campaign
Neymiş efendim önce Tayyib gekicekmis sonra ışıklı başkanımız. Şahsen ben olsam gitmem zira bu arablara insanlık yaramaz, ışıklı başkanımız istanbul'u yeniden imar ettiyi gibi suruye yi de imar etmeyi düşünsün onlar da yok önce Tayyib gelicek diyip reddettsin.
Amarikaya git başkanım, bak kaliformiya , Los encilis, vaşinton yandı kül oldu, oraları baştan yab, izmir gibi hatta istanbul gibi tırafik sıkışıklığında birinciliye taşı, yangınlara sevinen dinciler de babayı alsınlar???!!!111
https://www.yenisafak.com...m=social&utm_campaign
Bundan iyisi Şam\'da kayısı...
Ekrem kim? Zurnanın zırt deliği.
Önce randevu verip sonra iptal ettiler ya akp gibi, Erdoğan gibi düzgün bir yapı asla devlet gücünü kullanarak devreye girip baskı kurarak iptal ettirmemiştir bence...
Nasıl ya, dinci şeriatçı gericileri mi ziyaret edecekti (!)
gerekeni yapmıştır teröristlerle görüşecek biri değil.
tam bir rezalet.
gerekeni yapan ekrem değil yalnız terörist dediğiniz adamlar. rezil herif ya. cidden bu ümit özdağın dediği gibi kendini cumhurbaşkanı sanıyor alttan alta hahaha.
gerekeni yapan ekrem değil yalnız terörist dediğiniz adamlar. rezil herif ya. cidden bu ümit özdağın dediği gibi kendini cumhurbaşkanı sanıyor alttan alta hahaha.
Sabah sabah insanı güldüren, deriin kahkahalara gark eden bir olay gelişmesidir.
Ümit Özdağ bu ketoya haddini bildirdi. Kendisini Cumhurbaşkanı sanmak yerine istanbul ile ilgilenmesi gerekiyor. Binlerce bina milyonlarca hayat istanbul depreminde yitip gidecek ama yeterli adımlar atılmıyor. imamoğlunu bir kurtarıcı olarak görenler var hala. Görüldüğü gibi kimsenin sikinde değil milyonlarca insan.
Eko babamın oğlu değil; fakat herife helal olsun! Pontus Eko gâvura vurur gibi vuruyor bunlara, şlak şlak. Geçir Eko, bırakma boş! Yastla hepsine, foş foş! it ayağı yemiş gibi ora bura deme, durma koş! Yapıştır yapıştırabildiğin kadar, zevkten olurum sarhoş! Laps, laps, laps :-).
imamoğlu istanbuldan sorumlu. Eski bir yerli araba alip gece gunduz ekiplerini denetlemeli. Suriyeyi nato desteğindeki el kaideciler ele geçirdi. Onların ayağına gidip anlamsızca lak lak yaparak belediyenin parasını ve zamanını çarçur etmesi çok saçma zaten . isabet olmuş reddedilmesi.
başlık altından görüleceği üzre aktroller ile zp trollerinin ortak düşmanı akp karşısındaki en güçlü rakip.
boşa demiyoruz. zp, aktrollerin uzantısıdır. kan kardeşidir.
oisboyleoluyorr nickli sk kafalı Japon askeri olan arkadaş, öncelikle aktroll babandır. ne yani ümit Özdağ’ın tespitini haklı bulduk diye zaferlilerin kan kardeşi bir akpli mi olduk? yrrak kafalıya bak.
düşmanım bile olsa ben doğru sözüne doğru derim, tahmininde veya tesbitinde isabet etmiş derim. Neden hakkını teslim etmeyelim biz yavşak mıyız? Bir sözü kendi mantığı ve vakaya mutabık oluşu içersinde değerlendiremeyenler velettir.
Bi de sen şu Ekrem en güçlü rakip sözüne inanıyor musun cidden hahaha. Adam her gün kendini ayrı rezil ediyor. iyi başlamıştı ama sıçtı sanki biraz.
düşmanım bile olsa ben doğru sözüne doğru derim, tahmininde veya tesbitinde isabet etmiş derim. Neden hakkını teslim etmeyelim biz yavşak mıyız? Bir sözü kendi mantığı ve vakaya mutabık oluşu içersinde değerlendiremeyenler velettir.
Bi de sen şu Ekrem en güçlü rakip sözüne inanıyor musun cidden hahaha. Adam her gün kendini ayrı rezil ediyor. iyi başlamıştı ama sıçtı sanki biraz.
--spoiler--
düşmanım bile olsa ben doğru sözüne doğru derim.
--spoiler--
Bak bu sözün doğru betray me. Ben de böyle düşünüyorum. Düşmanım bile olsa Tayyip Erdoğan'ın söylemiş olduğu "Gazi Mustafa Kemal'in kurduğu, 100 yıllık partiyi milletin alay ettiği çocuk oyun çadırına çevirdiler." Sözü çok doğru. Bu CHP'den iktidara gelip ülkeyi sizden kurtarmasını ümit edenler var hala.
düşmanım bile olsa ben doğru sözüne doğru derim.
--spoiler--
Bak bu sözün doğru betray me. Ben de böyle düşünüyorum. Düşmanım bile olsa Tayyip Erdoğan'ın söylemiş olduğu "Gazi Mustafa Kemal'in kurduğu, 100 yıllık partiyi milletin alay ettiği çocuk oyun çadırına çevirdiler." Sözü çok doğru. Bu CHP'den iktidara gelip ülkeyi sizden kurtarmasını ümit edenler var hala.
--spoiler--
--spoiler--
Ayrıca biz Tayyip ve yandaşlarına laf çarptığımız zaman hiç chplilerle kan kardeşi olup CHP trollerinin uzantısı olmuyoruz. Ama bunların savunduğu kişilere bir şey söyleyince anında AKP'li ilan ediliyoruz. Sw ve h. Bazı kalın kafalıların hala anlamadığı bir şey var. Zafer Partisi ne AKP'nin ne de CHP'nin tarafındadır. Bilâkis CHP AKP tarafındadır bunu hala anlayamadıysanız 22 yıldır boşa yaşıyorsunuz demektir. Zafer Partisi yalnızca Türk milletinin tarafındadır.
--spoiler--
Ayrıca biz Tayyip ve yandaşlarına laf çarptığımız zaman hiç chplilerle kan kardeşi olup CHP trollerinin uzantısı olmuyoruz. Ama bunların savunduğu kişilere bir şey söyleyince anında AKP'li ilan ediliyoruz. Sw ve h. Bazı kalın kafalıların hala anlamadığı bir şey var. Zafer Partisi ne AKP'nin ne de CHP'nin tarafındadır. Bilâkis CHP AKP tarafındadır bunu hala anlayamadıysanız 22 yıldır boşa yaşıyorsunuz demektir. Zafer Partisi yalnızca Türk milletinin tarafındadır.
güncel Önemli Başlıklar