bugün

Şeriata göre dünyada yaşamayı haketmeyen bu tiplerin cennette olması gibi bir ihtimalin mümkün görülmesi çok zor.

En basit örneğinden lut kavmi mesela. Adamlar toplu olarak cümleten eşcinseldi. Ha üçer beşer kişi arada takılmış olsalardı göze batmaz ve helak olmazlardı belki.

Ha birde son nefes olayı var. Evet.
Sen vurdur vurdur sonra iman ettim de.

Edit: eşcinsellere karşı ağır argo/hakaret/küfür falan filan varmış.
ibnelere artık gay diyoruz malum. Lakin argo da bazen en iyi jargondur maalesef.

(bkz: eşcinseller rahatsız)
(bkz: nasıl koydum ama)
Tahminimce lezbiyenler gidebilir çok sevimliler çünkü ama gaylerin gideceğini pek sanmıyorum.
Eşcinsellik büyük günah olmakla beraber Allah, günahtan dönen herkesin tevbesini kabul edip dilerse günahını bağışlar. O, Kendisine yönelen, özür dileyip tevbe eden her kulunu bağışlar. Elbette eşcinseller de insandır. Zaten insan olmasalar sorumlu da olmazlar. Ama yaptıkları iş, bütün dinlerde büyük günah kabul edilen bir eylemdir. Çünkü bu iş, doğaya aykırıdır. Kadın erkek ilişkisinin temel nedeni, neslin devamıdır. Eşcinsellik yaygınlaşırsa nesil devam eder mi?

“Genlerinde eşcinsel eğilimi bulunabilir...” ama insan, güzel düşüncelerle bu eğilimini baskılayabilir. Düşüncesini üstün şeylere yöneltebilir. insanın doğasında haramlara eğilim de vardır, çalmaya, haram şehvete eğilim de vardır ama insan aklını kullanarak, Allah’ın yasaklarını düşünerek bu kötü eğilimini engelleyip iyiye yönlendirir. işte insanın değeri de kötü eğilimlerini güzel yönlere kanalize edebilmesindedir.
eğer cehenneme gideceklerse pek çok osmanlı oğlancısının ayvayı yediği durum.
müslümanlığın şartı bellidir. bu şartları yerine getiriyorsa, müslümandır hiçbir günah kafir etmez. hatta şöyle söyleyeyim, -eşcinsellik bir hastalıktır- olarak alırsak ki öyledir (bilmeyen azcık araştırsın bulur, eşcinsellik, yani cinsel tercihler 1 ile 4 yaş arasındaki travmalardan kaynaklıdır. bir bebek cinselliğin farkında değildir ve travmalar sonucu erkek olduğu halde bir erkeği cinsel obje görecek şekilde yetişebilir ) neyse ne diyordum, he hastalık olarak alırsak, bu eşcinsel kardeşim de içinde ki bu isteğe rağmen kendini baskılamış ya da ne biliyim utandığından dolayı icraate kalkışmamışsa, bu onun lehine bile olabilir.

bu, allah göstermesin, kolsuz doğan bir bebeğe sahip olup, hiç isyan etmeden onu sevip, hiç şikayet etmeden ona bakmak gibidir.

kısacası eşcinsellik şahsın değil ailesinin suçudur. cennete gider. neden gitmesin. ama asıl mesele, eşcinsel olmadığı halde cennete gidemeyecek olan bizlerde.

edit: bakın bu alttaki klitorislerle arası iyi olan adam doğru söylüyor. yazdıklarına imza atarım.
cuma günü ölürlerse giderler...
insanlara g.tveren diye hakaret eden orospu evlatlarının uydurması saçmalık. Bu dünyada yaşamayı hak etmezlermiş de şuymuş buymuş. Sen hak etmiyorsun bu dünyada yaşamayı.

Eşcinsellere cennete gidemez diyen arkadaşın bir başka entrysi de içler acısı: http://www.uludagsozluk.com/e/26377724/

Bir kere eşcinsel olmak doğuştan gelen bir durumdur. Bazı zır cahillerin veya götünden konuşanların iddia ettiğinin aksine 1-4 yaş arası travmalarla bir alakası da yoktur...

islam dinine göre günah olan "livata yapmaktır" yani arkadan cinsel birleşme yaşamaktır. Bu sadece eşcinsellere değil, karşıcinsellere de yasaktır çünkü sağlığa zararlıdır.

Bir eşcinsel livata yapmazsa zaten günah işlemiş sayılmaz. Yani eşcinsel hisleri varsa ve nefsine uymayıp livata yapmıyorsa hiçbir günaha girmiş olmaz. Sevgisiliyle kendisini başka şekillerde tatmin edebilir.

Hoş, bu eşcinsel kişi sabah akşam livata yapsa da eğer yaptığı işin günah olduğunun farkındaysa dinden çıkmaz ve islam'a göre her Müslüman ne kadar günahkar olursa olsun cennete gidebilir.

http://www.dailymotion.co...si-cubbeli-ahmet-hoca_fun

ALIN iZLEYiN, ÖĞRENiN.

Dinen cennete sadece Allah'a şirk koşanlar ve kul hakkı yiyenler gidemez.. Kul hakkı yiyenler derken insanlara g.tveren diye hakaret edenlerden bahsediyorum.

Ayrıca Lut Kavmi'ninde de kimse eşcinsel filan değildi. Lut Kavmi'nin sorunu karşıcinsel erkeklerin kadınları bırakıp, kadınlar yerine küçük yaştaki erkek çocukları (ki onlar da kadınlara benzer, tüysüz, minyon vs) oğlan olarak kullanmasıdır ki bu eşcinsellikten çok farklı bir olay.

islam'a göre dövme yaptırmak, tavla oynamak, köpek beslemek, flört etmek, evlilik dışı ilişki gibi bir sürü günah varken neden eşcinsellere takılırlar anlamam.

Sen önüne gelen kızla çık, sabah akşam 31 çek, dövme yaptır, sonra gel eşcinsellere laf et. Anasını siktiğimin karakter yoksunu.

Çok üzücüdür ki son yıllarda yüce dinimiz hırsızların, şerefsizlerin, namussuzların, dolandırıcıların ve bu başlığı açan karakter yoksunu pisliklerin elinde oyunca oldu. Al bu ayeti oku önce de sonra Müslümanlık taslarsın:

Hucurat: 11 - Ey iman edenler! Bir topluluk diğer bir toplulukla alay etmesin. Belki de onlar, kendilerinden daha iyidirler. Kadınlar da kadınları alaya almasınlar. Belki onlar kendilerinden daha iyidirler. Kendi kendinizi ayıplamayın, birbirinizi kötü lakaplarla çağırmayın. Imandan sora fâsıklık ne kötü bir isimdir! Kim de tevbe etmezse işte bu kimseler zalimlerdir.
imanlı eşcinsellerin varlığını göz ardı etmeden düşünülmesi gereken konu. eşcinsellik günahkarlıktır, lüt kavmi ne kadar helak olduysa yüce yaradanın bağışlayıcı yönü köpek cesedini yolun ortasından kaldıran orospuda tecelli ettiği gibi müslüman ibnelere de tecelli edebilir.
(bkz: hiç vurduranla vurdurmayan bir olur mu)
Gerçekten bir beyin fakirinin açtığı başlık...

Eşcinselliği sadece sikişmekten ibaret gören arkadaş. Eşcinsellik demek adama göre sikmek sokmak demek. Çünkü adamın aklında sadece sikiş var, sokuş var.

Aşk yok, sevgi yok, duygu yok, bir şey yok. O yüzden eşcinsel diyince kadın diyince erkek diyince aklına gelen sadece vurmak, vurdurmak...

Mantığa bak? Eşcinseller cennete gidecekse biz niye öyle yapmıyoruz?

E be gerizekalı evladım, diyoruz ki eşcinsel olmak değil livata yapmak günah. Livata yani arkadan ilişkiyi sen de yapabilirsin, eşcinsel de yapabilir.

Yapsan da cennete gitmene engel değil, eğer sevapların daha fazlaysa. Ama yapmamak en iyisi.

Ayrıca niye vurdurmuyorsun? Anan niye vurduruyor? Çünkü genleri, hormonları, hisleri o yönde. Bu da onun elinde değil. Senin genlerin hormonların erkeksiyse tabi ki böyle bir isteğin olmaz.

Ne beyinsiz homofoblara çattık ya. Vurduran ve vurdurmayan derken (kafayı bunlarla bozmuş) kendi annesine laf ettiğinin farkında değil.

Medeni bir insan için, normal bir insan için başka insanların kalbi ve beyni önemlidir. Ama hayvanlığı aşamamış dünyaya iki bacak arasından tipler, kafayı cinsellikle bozmuş tipler başka insanların da sadece sex hayatıyla uğraşır, sex hayatını önemser.. Onlar için insanlar cinsel birer objedir.
vurdurmamışsa cennetin elit tabakasında -boğaz kıyısında yalı sahibi olma gibi- yerini alacak mümin kardeşimizdir. ancak orada bilindiği gibi her şey serbest. maşallah.
ehli sünnette allahı bağlayıcı hiçbir unsur yok. bir adam yüz kişiyi de öldürse kimse ona cennete gidemezsin diyemez. ya da alkol satan bir adama sen cehennemliksin diyemezsin.
tanım: cevabı bilinemeyecek soru.
içki içenler cennete gidebilir mi sorusuyla aynıdır. Çünkü bunların hepsi haramdır. Birbirinden ne kadar kötü olduğunu allah bilir.
iyi insanlar cennete gider, net!
sizce bu kadar yaftalar mı yüce yaradan...
hiç sanmam bile değil direkt inanarak söylüyorum ki hayır yaftalamaz!...
dine, dile, doğuştan gelen her ne varsa aynı, farklı farketmez onlarla değil iyi insan olup olmaman önemli olacak....
din dediğin şey yolu ne olursa olsun seni iyi insan yapmaya çalışmalı...
gerisi inan Allah katında da hikaye...
Kolay soru. Eşcinseller gay lezbiyen trans cennetine giderler mümin kardeşlerim. O cennetin ise hangi cennet olduğunu söylemeye gerek var mı bilmiyorum ama yine de (bkz: eşşek cenneti)
eşcinsellik gunahtir bu dogru. Ayni hirsizlik, icki icmek gibi. Escinsellik gunahtir ama ben bunu yapmadan duramiyorum derse biri cennete gidebilme ihtimali vardir. Yanliz escinsellik gunah degil derse o vakit harama helal kabul ettigi icin dinden cikar ve musluman olmadigi icin cennege gidemez ebedi cehennemliktir.
Tövbe kapısı herkes için açık deniyor islamda. Neden gidemesin. Onlarıda allah yaratıyor.
gitsem güzel olur dediğim soru. ya tamam da bunu ben seçmedim ki hissettiklerim benim yaratılışımda. yaratan da biliyordur elbet bunu.
vurdurup vurdurmamaya buradan edindiği intiba ile karar verecek kişinin sorunsalı.

yoksa neden alakasız insana dert olsun ki, değil mi efenim?
bence de gitmesinler, biz boşlukta takılırız. tanrı birini eşcinsel yaratıp sonrada sen suçlusun diye cehenneme atacaksa o zaman bu çok saçma oluyor.

ayrıca cehennem çok güzel bence, orada müslümanlar yok en azından.
sorgu sırasında geçecek muhabbet;

-hiç adam ...?

-ben sana soruyor muyum kimi ..yosun diye? dal ..
Farkındalık yaratmak için bunca canlı türünü yollayan, o kadar selektif davranmaz bence.
(bkz: eşcinseller cennete gidecekse biz niye vurdurmuyoruz)
sen yinede vazgeç bu sevdadan kardeşim belli olmaz gidemeyebiliyirsin.
imanı varsa, eşcinselliğini fiiliyata dökmemişse giderler tabii ki.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar