bugün

x+ tl= dolar evet arkadaşlar şimdi x i bulma taktiğini söylüyorum ilk önce ekonomiyle alakalı kitaplar okuyup sonra bulacaksınız.
abd başkanı con bidonun istediği kukla zillet ittifakı yani cuhabe hdp iyi parti ve saadete oy vermekltir.

o zaman dolar düşmeye başlar türkiye akdeniz libya surıyeden çekilir sınırımıza kürdistan kurulur atanın çakma askerleride sevinçlerinden lilililili diye zılgıt çeker. oynanan dolar manipülasyonunu nasıl görmezler inanılır gibi değil..
Mısıra ne ara gittik ki geri çekilelim Dediğimiz formüldür.

Edit: kıvırdı.
ihracatı arttırıp ithalatı düşürmek.
D = TL² dir.
Ya türkiyeye giren dolar miktarını arttırarak ya da türkiyedeki tl miktarını azaltarak. Memur maaşlarını ödemek için durmadan karşılıksız tele basan türkiyede ikisi de hayaldir.
gördüğünüz gibi togg değildir.

elimizde patlayacak dedik dedik inanmadınız, bak ne oldu şimdi?
Bilim, eğitim ve sürekli üretim ile temellendirilmeyen her çözüm (geçmişte de defalarca görüldüğü gibi), sadece günü kurtaracak olan formüldür. Gerçek vatanseverlerin artık en acil şekilde bir şeyler yapmaya başlaması ya da yurt dışına göç eden tüm değerli beyinlerin geri getirilmesinin yollarının aranması gereklidir. Ülkedeki sosyal mühendislik faaliyetleriyle yıllardır uyutulan zombi bünyelerinin de; tersine mühendislikle tedavi edilip, bir aydınlanmaya kavuşturulması da artık şarttır.

Yapay zekayı etkin olarak kullanabilen 15 yaşındaki bir ergeni, herhangi bir kurumun başına şu an koysak; iyi olarak yutturulan bazı sorumlulardan muhtemelen çok çok daha "işlevsel", "çözüm odaklı" ve daha önemlisi "tarafsız" kararlar alırdı. Hatta çoğu ana sorunla ilgili kısa sürede harekete geçmiş bile olabilirdik. Aslında istediğimiz zaman kullanılabilecek olan tüm bu güncel imkanlar, kullanılmak üzere köşeden bize bakmaktadır.
Araba ithalatına yüzde bin vergi, cep telefon ithalatına yüzde beşbin vergi, her türlü elektroniğe yüzde 5000 vergi, diğer tüm ithal ürünlerede en az yüzde beşbin vergiyi koy, kimse yabancı malı alamasın, bak bakalım anında düşüyor mu, düşmüyor mu.