bugün

sağlık bakanı recep akdağ tarafından yapılan açıklama.
ah anasını satayım, babam demişti bana "oğlum tıp yaz" diye kafama sıçayım...
prof. dr bile aylık 3000 ytl alıyorken hükümetin elektriğe 4 bucuk yıldır hiç zam yapmadık açıklamasına benzeyen senelik ücret.
sağlık işinin içinde olmayanların dalga geçtiği açıklama. amma velakin doğrudur. şu an full time özel bir sağlık kuruluşunda çalışan uzman hekimin aldığı ücret 10000 ytl'den başlar. hep diyorum bilmeden konuşmayın diye, dinlemiyorsunuz beni çocuklar.
az bile olan maa$tir. sen yillarca o zeka ile tip oku . gel doktor ol hayat kurtar, sonra da arkandan i$in icinde olmayanlar atip tutsun .
(bkz: açılın ben doktorum)
yalan-doğru-yanlış, türkiye şartları ve milli gelir dağılımı düşünüldüğünde "çok fazla" olan ücrettir. (benim babam doktor durun kızmayın lan)

öncelikle devlette çalışan doktorların salt devletten aldıkları para hakettikleri para değildir denilebilir. ancak 14000 ytl de türkiye şartlarında çok yüksek bir paradır ve ancak belli bir süre doktorsuzluk ve imkansızlık içindeki bölgelerde çalışmayı taahhüt eden doktorlara ödenebilir böyle bir para.

edit: ulan babam doktor dedik yine dinletemedik. 30000 ytl olsun mnskym benim işime gelir.
Vay be gram altın 32 liraymış. Ayda 400 gram altın alabiliyorlarmış o zamanlar. Şimdiki hallerini görseler inanmazlarmış
güzel günlermiş, kıymetini bilememişiz.
güncel Önemli Başlıklar