bugün

Batılı erkeğe göre çok daha acımasız oluyorlar bence. Sanırım et odaklı beslenmek de bu noktada etkiliyor olabilir. Ot odaklı beslenen insan daha sakin daha düşünceli oluyor gibi.

Batılı erkek daha yumuşak huylu daha anlayışlı
Doğulu erkek daha sert vahşi acımasız anlayışsız olabiliyor.

Benim gözlemlerim tabi herkesi bir tutmuyoruz.
Acımasızlık meselesine farklı bir taraftan bakıyorum.

Doğulu insanlar sert yapılıdır, orası öyle. Lakin ben, Doğulu bir insandan rahatlıkla yardım isteyebilirim, derdime sahip çıkarlar, ellerinden geleni yaparlar benim sorunum çözülsün diye. Batılı bir insandan yardım istediğimde ben o yardımın zamanında geldiğini veya yeterince sorunumu çözdüğünü hiç görmedim.

Şimdi soruyorum, hangisi daha acımasızca?
Ben uzaktoğili bi sensey olduğum için alınmairum.
gırtlaktan konuşur.
doğuda doğulular vardır. batıda ise herkes. dolayısıyla ülke bu şekilde ikiye ayrılamaz.

doğululardan ne gibi yardım istediniz bilmiyorum. adres mi sordunuz, kalacak yer mi istediniz, yemek aş mı? nüfusu az olan küçük yerlerde insanlar daha yardımsever gözükebilir. olay bundan ibaret.

he ama şunu da söylemeden geçmem. doğulu erkekler her türlü daha karizmatik ve büyük penisli oluyor.
gözleri genellikle çekiktir, kısa boyludurlar ve minik bamyalarıyla meşhurdurlar. isimleri çoğunlukla Kenan'dır.

(bkz: Şark vs batı geyiği yapan faşolar)
Valahi yeminime gur an der.
Et libidoyu arttırıyor . Sertlestirici kullanmak yerine her öğün Et yiyin dimdik olursunuz. Kuzey doğuda sürekli hamsi yiyorlar, iktidarsızlık sorunu var mi .
(bkz: doğu perinçek)
saçını simsiyaha boyar ama kulak üstlerinden ve enseden çıkan aklar onu rezil eder.