bugün
- ben ayrılmak istiyorum11
- sende mi sen de mi sorunsalı11
- bez bebek nana'nın metrobüs kazasında ölmesi16
- anın görüntüsü13
- hoşlanılan beyin şatosunun olması14
- moonlight sonata nın çok yakışıklı olması11
- bulunduğunuz yerin hava durumu8
- mavi gözlü sarışın beyaz tenli kadın18
- şatosu olmayan erkeklerle konuşmayan kız13
- bir üstteki yazar hakkında düşünülenler10
- sözlükte tanışıp bir de utanmadan evlenenler8
- ideal kedi nasıl olmalı21
- yahudilerin atatürke muhabbet duyması13
- 31 ocak 2023 karagümrük beşiktaş maçı11
- bir galatasaray taraftarıyla futbol konuşmak8
- ekrem imamoğlu21
- düşün ki o bunu okuyor12
- nihat doğan'ın antidepresan yorumu20
- sözlük yazarlarının modunu düşüren olaylar12
- kadir mısıroğlu8
- 30 ocak 2023 millet ittifakı mutabakat metni23
- sözlük yazarlarının apartman aidatları8
- istanbul da yaşamak10
- ne zaman sözlük kullanmaya başladınız14
- arda güler14
- reddeden kızı kendine aşık etme yolları12
- gecenin şarkısı16
- online olan 58 yazar şu an ne yapıyor11
- 18 tane diploması olan 51 yaşındaki adam14
- eski sevgiliden vazgeçememek15
- sözlükteki üzücü olaylar26
- kriz varken fakirler neden akparti'ye oy veriyor32
- sizi çok seviyorum ne yapmalıyım9
- galatasaray11
- kuran'ın orjinal dilinin türkçe olması14
- yaş ilerledikçe katlanılması zor olan şeyler15
- kar geliyor13
- true benimle evlenir misin10
- hoşlanılan sözlük kızına açılamamak12
- eski sevgiliyi evlenince bile unutmamak14
- beşiktaş 7 hatayspor 015
- sevgilide aradığınız özellikler15
- uludağ sözlük elitist yazarlar kulübü22
- şato sahibi arkadaşa alınacak hediyeler18
- rte'nin korumasının fetöcü çıkması11
- bir doktor yazar kadın vardı sahi ne oldu ona9
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar26
- konuşurken dudağa bakmak19
- klarnet calan sarapci koala 616
- enner valencia22
yadsınamaz gerçek. Eskiden dinsiz olmak ahlaksızlık olarak görülüyordu. Şimdi ise dindarlık ahlaksızlık olarak görülüyor. Dindarlık denince insanların aklına hırsızlık, yolsuzluk, rüşvet, torpil, çocuk tacizi, kadına şiddet vb. Geliyor.
"gerçek islam bu değil" söyleminden "gerçek islam bu" söylemine geçiştir..
daha özet geçmek gerekirse uykudan uyanıştır..
daha özet geçmek gerekirse uykudan uyanıştır..
Tek hak din tek tanrı dinidir.misevi hristiyan musluman bu dinin bozulmuş versiyonlaridir bana göre.
tanrı eğer din getirse niye aracıya peygambere ihtiyaç duysun niye karavana atsın koca kainatları yaratmış tanrıya güya inananalar götü boklu ölümlüler tanrının dinini bozacak mecbur kalacak yeni din indirecek ha tanrıya inanabilirsiniz ama bu kadar çocukça masallara inanıyoruz deyip onunla dalga geçer gibi yolsuzluk talan hrsızlık yapmak yapanı alkışlamak lan millet sizin neyinize inansın güvensin.
laikuslar dindarların salakların sizin yüzde biriniz bile değil.
Dini kullanıp her türlü yavşaklığı yaptıklarından olabilir zannımca.
Kötü ve cirkinden emsal olmaz. Dini kendi menfaatleri gereği kullanmaya kalkan soytarıları, gerçek dindarlar herkesten önce kınamalı. dinin samimi temsilcileri böyle davranır.
Çok uzağa gitmeye gerek yok.
Şu sitedeki sözde dindarlara bakın.
Yalan, iftira, sapıklık hepsi bunlarda…
Şu sitedeki sözde dindarlara bakın.
Yalan, iftira, sapıklık hepsi bunlarda…
Dindarlar içindeki gerçekliği dışa vurmaya başladılar sadece. Ahlakını dışarıdan monte edilmiş şekilde alan ve içselleştiremeyen insanlar fırsatını bulduğunda ahlaksızlaşırlar. Bu insanların ahlakı üzerlerinde eğreti durur. Ahlakını bir dinden ya da bir toplumdan almış kişiler, dinin veya toplumun olmadığı bir yerde en büyük ahlaksızlıkları gerçekleştirebilir. Allah'tan korktuğu için ya da toplumdan çekindiği için ahlaksızlık yapmayan insanlar ahlaklı insanlar değil yalnızca ahlaklı rolü yapan ahlaksızlardır.
En güzel ahlak felsefi ahlaktır. Ahlakını kendisi oluşturmuş insandan daha ahlaklı kimse yoktur. Çünkü onların ahlakının bekçisi yine kendileridir. Kimsenin kendilerini görmedikleri yerlerde bile ahlaklı olabilirler. Çünkü kendileri oradadır.
En güzel ahlak felsefi ahlaktır. Ahlakını kendisi oluşturmuş insandan daha ahlaklı kimse yoktur. Çünkü onların ahlakının bekçisi yine kendileridir. Kimsenin kendilerini görmedikleri yerlerde bile ahlaklı olabilirler. Çünkü kendileri oradadır.
Başında takkeli amcaların bakışlarıyla kanıtladığı gerçek.
bu tespiti yapanlar kendi soyundan gayrı tüm insanlığı hakir gören tayfa olduğu için ne kadar sevindiğimi ifade edemem.
size göre ahlaksız.
size göre ahlaksız.
bu kadar kafasız ve ahmak olmak hakikaten çok rezilce. sen şu hırsızlık ve talan yapan her türlü ifşa olmuş kansız puşt onun bunun çocuğu tayfa hakkında gram laf edebiliyormusun zübük yalayıcısı.
Ahlaksızlar dini bir kılıf olarak kullanmasa böyle bir sorun ortada olmayacak aslında.
Adamlar çocukları istismar ediyor ama işin içinden "ama biz onlara Kur'an'ı Kerim'i öğretiyoruz, dini yayıyor ve öğretiyoruz" diyerek sıyrılıyorlar ve birtakım insanlar da sırf bunu dedikleri için göz yumuyorlar.
Adamlar çocukları istismar ediyor ama işin içinden "ama biz onlara Kur'an'ı Kerim'i öğretiyoruz, dini yayıyor ve öğretiyoruz" diyerek sıyrılıyorlar ve birtakım insanlar da sırf bunu dedikleri için göz yumuyorlar.
güncel Önemli Başlıklar