bugün

mhp'nin bir daha kolay kolay seçim barajını geçemeyeceğini gösteren hadise.
(bkz: kendine gel)
(bkz: kendine gel rte)
gayet normal ve beklenen bir durumdur. devlet bahçeli seçim meydanındaki o ipi rte ile aralarındaki bağ daha kuvvetli olsun bir birimize daha sıkı sarılalım diye atmıştır * (bkz: al birini vur ötekine)
recep tayyip erdoğan'ın devlet bahceliyi düsmesin diye kolundan tutmasıdır.
* Not almamız gereken durum.
işin içine biraz yağlı ip,biraz ılımlı islam, birazda atatürk karıştıdığımız zaman %95 ile iktidara geliriz.

(bkz: ulu parti)
Maksatlı haber başlığıdır.

Bu haberdeki fotoğraflarda veya televizyon haberlerinde bahçelinin rte nin koluna girdiğini gören kimse var ise tanıdığım çok iyi bir baytar var yardımcı olabiliriz.

Devlet bahçeli ilk meclis toplantısından önce rte ye tepkisini telefona çıkmayarak ve akabinde hükümet kurulmadan meclisin ilk toplantısında elini sımayarak göstermiştir. bu tepkilerin bir tanesini bile o büyük parti lideri atıp tutan demokrat kişilik koltuk sevdalısı deniz baykal yaptı mı? hayır.

ilk deniz baykal çıktı telefonlara. seç,m sonrası kurmayları deniz baykal a ulaşamazken rte konuştuğunu belirtti kimse daha rte nin eline yapışmadan denizciği gitti yapıştı elini sıktı.

Ha bu resimde bir yanaşma var deniyorsa evet vardır ama devlet bahçelinin değil rte nin bir yanaşması vardır. Birazcık gazete okuyan biri veyahut aktif takip eden biri rte nin bahçeliye geçen sene "birlikte yürüyelim şenliklerde" dediğini bahçelininde kendisine "buyursun kendileri yürüsünler" dediğini ve bu sene bahçelinin geçen sene katılmaması nedeni ile özel davetle edildiğini ve devletin bir protokol sırası olduğunu mecliste temsil edilen bir parti başkanı ve millet vekilinin yürümesi gereken yerin tam da orasi olduğunun bilinmesi gerekir.

Bu işler gelecek seçimlere yatırım tabi seçim yapılacak bir ülke bırakırsa bu hükümet.
oldu olacak bir de aralarına sebahat tuncel'i alsalar baglılıklarının gucunu de şöyle bir urganla pekiştirseler yeridir kolkolalığı.
mhp'ye oy veren herkesin akp karşıtı olduğunu düşünecek olursak devlet bey yanlış ata oynamaktadır. aklınca akp ile iyi geçinip onların oyunu çalacak. yahu adam akp sempatizanıysa zaten gider ona oy verir sen de böyle ulusalcılara ihanet ettiğinle kalırsın.
emin çölaşan'ın hürriyet'teki son yazısında ifşa ettiği islamcı illegal derginin kapağında ''halkın yüzde 80'i kemalistlerden nefret ediyor'' şeklnde bir manşet vardı. yani akp'yi, mhp'yi, dtp'yi, dp'yi bir tarafa koymuşlar chp'yi ise ayrı bir tarafa koymuşlardı. gerçekten doğruymuş. demek ki mhp de kemalistlerden nefret ediyor ki bugün genel başkanları rte ile kucak kucağa.
kol kola koka kola oldular.
biz sana boşuna reis demişiz sayın bahçeli davanı terk ettin.
Alman domuzcuklarını çıldırtmış hadise. Almanya'ya karsi tabi ki birlikte olacaklardı. Kudurunnnnnnnnnnn çatlayınnnnnnn beter olun.
Balayı?
Neden muhalefetten birinin iktidarla aynı fikirde olmasını kabullenemiyorsunuz? Bir muhalif her zaman zıt düşünmek zorunda mıdır?
muhalefet ve iktidarin anlamlarini bilmeyenleri sevindiren gelismedir. Siyaset dunyanin her yerinde kirlidir ama bizim ulkemizde taksimdeki umumi yerlere benzer..

Daha 8-9 ay once birbirlerine hakaretler yagdiran ailelerine laf soylemeye kadar isi goturen iki kisiden bahediyoruz. hirsiz dedigi adamla kol kola..
Bundan 30 yıl önce " ülkücüler ve solcular kanka olacaklar" desem her halde çok kötü bir tepki alırdım.

E zaten her zaman ülkücülerle muhafazakar, mutedeyyinler arasında bir ilişki vardır.

Hem ülkücü dediğin kişi mutedeyyin ve muhafazakar ailenin genç çocuklarıdır. Onlarda yaş ilerledikçe anne ve babalarına dönüyorlar.

Ama bunlarla solcu arasında nasıl bir ittifak olabilir?

Bahçelinin iktidara gelmesinden uzun yıllar sonra konuşmasına, tipine, dünya görüşüne baktığın zaman chp li ile asla ayırt edilemeyen ülkücüler(!) ortaya çıktı. Ülkücülük chp ile uyumlu ise sana ne gerek var?

Oysa merhum alparslan türkeş zamanındaki ülkücüler öyle değildi. Dindar ve imanlı kişilerden oluşan bir kitleleri vardı.

Umarım sayın bahçeli bu değişimin farkına varmıştır.