bugün

hiç bir farkı yoktur. ikiside üniversiteyi bitirebilir. sadece diploma notu farkı olur.
(bkz: allah cc notlar dd)
aa ile geçmek = sinir, stres, uzun saç ve sakallar, uykusuz geceler, boş 3'ü bir arada paketleri, pastaneyi zengin etmek, boş sigara paketi biriktirme hobisi edinmek.

cc ile geçmek = geçmek.
(bkz: açmayın dd ler)
aa ile bitirende işsiz kalır cc ile bitirende işsiz kalır.
aöf işletme bölümü söz konusu ise hiç fark yapmayan kıyaslama. aöf de aa ne işe yararsa cc de o işe yarar. ccc aöf reyiz ccc.

not: aöf'liyim. işletme okuyorum. işletmeci olcağımdan değil, askerliği kısa dönem yapmak için okuyorum. s*kini sallasan işletme mezunu zaten.
aa ile geçen yaptığı güzel ortalamayla yüksek lisans için daha iyi şans bulur. cc ile geçen babasının şirketi yoksa sıçar.
kişi ortalamaya önem vermiyorsa yani erasmus,yüksek lisans umurunda değilse, iki notun birbirinden farkı yoktur. geçtiysen geçersin işte tüm mesele bu.
eğitim fakültesindeysen hiç fark etmez çünkü ne de olsa kpss ye bağlı. kendini paralamana değmez 4 yıl boyunca aa ile geçeceğim diye.
her ikiside ortalama yüzünden dc ile kalmaya tercih edilir. özellikle cc ile geçmek genellikle "geçecek miyim kalacak mıyım" stresinden sonra ilaç gibi geldiği için aa ya oranla daha fazla tatmin edici olabilir.
(bkz: yüzde elli)
edit : bkz yanlış verilmiş; hayır yanlış verilmemiş zira aa (a1,a+) ne zıkkımsa 4 üzerinden 4, cc, (c1, c+ ) 4 üzerinden 2 eder.
böl 100 ile çarp.

not: bu hesaptan sonra bahçeliye selam olsun.
çağımızın kapitalist düzeninde en etkili diplomanın para olduğunu unutup boş işlerle uğraşmak ve zaman kaybetmektir..

yaşı ufak olan yada okuduğu bölümü bilinçli şekilde okuyanlara lafım yok da,30'una merdiven dayayıp ''elalem okumuş desin'' diye ite kaka üniversite okuyup,ondan sonra da bu tarz hesaplar yapanları anlamak mümkün değil..
hiç önemi yoktur, aa ile dersleri geçen arkadaşım da simdi benimle aynı maaşı alıyor. ben ise cc ile geçer atraksiyonu bol bol yaşardım. hey gidi gazi üniversitesi gençliği.
hacettepelilerin asla yaşayamayacağı karşılaştırmadır. hacettepe'de notlar a1, a2, b1, b2... şeklinde gider.
yıldız teknik üniversitesi öğrencilerinin yaşayamayacağı durumdur. zira notlar a , a- , b+ şeklindedir. ayrıca dersleri geçmek bile yeterlidir ne aa sı cc si. not ayırmak günahtır.
gg olup geçememek varken, versus'ı olmayacak durum.
aa ortalamaya iki cc kadar katkı yaptığından tadından yenmez aslında. birde %10'a girildiğinde harç parası düşer.
"ff uludağsözlük ff"
Ben hep şartlı geçtim okuluda ite kaka güç bela bitirdim.

Sonuç? işin erbabını bilen, tecrübesi yaşıma denk meslektaşlarım tarafından defalarca kez taktir edildim.

Yani;
Akademik bilgiyle, iş hayatında ki pratik çok alakasız mevzular canım benim.
Çok kasma okulu bitir yeter.
Ama mutlaka bitir.