bugün
- kendini nasıl hissediyorsun21
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız23
- üstteki yazara akşam ısmarlamak istenilen içecek8
- grup vitamin tarzı şarkı sözleri10
- bir şey itiraf et13
- elektriğe yüzde 30 zam22
- beyin yakan sorular sponsorlu
- 21 eylül 2023 club brugge beşiktaş maçı12
- bursa da etek altı fotoğraf çeken market çalışanı18
- şeyh sait14
- sözlük yazarlarının ilişki durumu11
- merve taşkın'ın aylık kazancı21
- savaş cebeci kaan kazgan kavgası27
- excornist kız olsaydı10
- günün sözü12
- anın görüntüsü17
- bir kadınla on dakika soluksuz öpüşmek15
- sözlüğe koca aramaya gelen kadın yazar11
- rüyamda zehra güneş'e sarılıp öpmem8
- 20249
- kötü hissedildiğinde sığınılan kişi11
- atatürk ün yaptığı en büyük hata10
- iyi bir insandan kötü bir insana dönüşmek18
- 21 eylül 2023 fenerbahçe fc nordsjaelland maçı20
- instagram kullanmıyorsan senle konuşmam diyen kız12
- 21 eylül 2023 faiz kararı21
- 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı40
- elysium019
- atatürk fotoğrafına uygunsuz davranan o çocuğu40
- kenan evren8
- üstteki yazar hakkındaki niyetini söyle17
- kemalistlerin atatürk ü hiç eleştirmemesi13
- 8 bin liradan 100 bin liraya çıkan kira9
- sma dilencileri15
- wifi şifresi isteyen komşudan kurtulma yolları15
- akp lilere bir söz bırak10
- iş yerinde mini etek giyen şahıs16
- sözlüğün en güzel kızı olarak beni yaz diyen kız15
- düğünde karşılıklı twerk yapan gelin ve damat8
- yakıta zam geldikçe trafiğin artması19
- husamettin kokorecsever15
- arapları çok seviyorum ne yapmalıyım12
- melahel8
- dincilerin tarihi eğip bükmesi10
- murat kekilli denince akla gelenler25
- geceler uzadıkça zamanın geçmemesi9
- evlenmek isteyip evlenemeyen erkeklere tavsiyeler11
- eslyyum0113
- oflu kafakoparanus12
- kaşların bir işe yaramaması10
- itici gelen hitap şekilleri23
hala aydınlatılmamış davadır. 2010 yılının sonunda bile.
birilerinin ısrarla unutturmaya çalıştığı davadır.
ey kendini protesto ettiler diye öğrencilere 15 ay hapse göz yuman, içten içe oh olsun diyen başbakan, neredesin?
almanya'daki dava sona ermiş, mahkumiyet kararları onaylanmışken, türkiye'deki dava hala neden başlayamamıştır?
ey kendini protesto ettiler diye öğrencilere 15 ay hapse göz yuman, içten içe oh olsun diyen başbakan, neredesin?
almanya'daki dava sona ermiş, mahkumiyet kararları onaylanmışken, türkiye'deki dava hala neden başlayamamıştır?
yüzyılın yüzsüzlük hareketi. unutmayalım, unutturmayalım.
kanal 7 de hergece okunan kuran-ı kerime haksızlıktır . allahsızlıktır.
''deniz feneri'' tamlaması bir derneğe isim olmuş insanların merhamet duygularını kullanarak onları dolandıran dir kuruluş olma özelliğine sahiptir.
bazı kişilerce iftiralara maruz kalan dernek, türkiye deniz feneri derneği almanyadaki dava kapsamında ne sanık ne şüpheli konumundadır. o olmayan beyninize sokun, ayrıca derneğin eski gücüne giderek kavuşması,bazı kesimleri dumur etmiştir.
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
(bkz: deniz baykal)
(bkz: önder sav)
sırada kim var ?
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
(bkz: deniz baykal)
(bkz: önder sav)
sırada kim var ?
deniz fenerine deniz baykal hatırlatması yapılmıştır.
--spoiler--
Deniz Feneri davasında iktidarın himaye ettiği insanların ve yakınlarının işin içinde olduğu için hala iddianame hazırlanmadığını ileri süren Deniz Baykal, "Oldu mu arkadaş, oldu mu?" diye sordu. Baykal, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
"Bu (Deniz Feneri) senin bildiğin, bu ortaya çıkan. Almanya el koyduğu için kanıtlanmış olan. Daha kim bilir senin bilmediğin, benim bilmediğim ortaya çıkmamış ne dümenler dönüyor? Bu dümeni döndüren insanların eline devlet bırakılır mı? Bu dümeni döndüren insanlar, kim bilir hangi başka dümenleri döndürüyor değil midir? Sonra da geliyorlar bizim Genel Başkana 'Kaynağı nereden bulacaksın?' Ulan senin haram yediğin paraları kesecek, onların tümünü milletin ihtiyacına ayıracak."
--spoiler--
[http://www.ensonhaber.com...i-kesecek-2011-04-04.html]
--spoiler--
Deniz Feneri davasında iktidarın himaye ettiği insanların ve yakınlarının işin içinde olduğu için hala iddianame hazırlanmadığını ileri süren Deniz Baykal, "Oldu mu arkadaş, oldu mu?" diye sordu. Baykal, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
"Bu (Deniz Feneri) senin bildiğin, bu ortaya çıkan. Almanya el koyduğu için kanıtlanmış olan. Daha kim bilir senin bilmediğin, benim bilmediğim ortaya çıkmamış ne dümenler dönüyor? Bu dümeni döndüren insanların eline devlet bırakılır mı? Bu dümeni döndüren insanlar, kim bilir hangi başka dümenleri döndürüyor değil midir? Sonra da geliyorlar bizim Genel Başkana 'Kaynağı nereden bulacaksın?' Ulan senin haram yediğin paraları kesecek, onların tümünü milletin ihtiyacına ayıracak."
--spoiler--
[http://www.ensonhaber.com...i-kesecek-2011-04-04.html]
http://www.hurriyet.com.t...ndem/18184047.asp?gid=381
bir rtük üyesi tutuklanmıştır.
bir rtük üyesi tutuklanmıştır.
zahid akman ve birtakım kanal 7 yöneticileri gözaltına alınmıştır. eh tabii gündem fenerbahçe olduğundan akp'nin bu icraatleri pek göz önüne çıkmamıştır.
nasıl da güzel sömürdüler. hala inanamamaktayım. ne de güzel acıtasyonlarla bizi inandırdılar. bunu nasıl başardılar? suç bizde mi yoksa onlarda mı?
hangimiz oturup saatlerce onların derdiyle yanıp onların döktüğü göz yaşı ile hüzünlenmedi? hangimiz "ah şimdi bende de olsa da göndersem onlara ama yok" demedi ki? hangimiz elindeki kuru ekmeği oradaki dert sahipleriyle bölüşmek istemedi ki?
böyle mi olacaktı? insanların güveni böylesine sömürülecek miydi? bu girdikleri vebalden nasıl sıyrılacaklar? hiç mi sızlamaz vicdan?
bu işi gerçekten hakkıyla yapan adamların hakkı ne olacak? dert sahiplerine yardım götüren ve bu işe yüreklerini koyanların vebali ne olacak? bunları nasıl ödeyecekler?
hangimiz oturup saatlerce onların derdiyle yanıp onların döktüğü göz yaşı ile hüzünlenmedi? hangimiz "ah şimdi bende de olsa da göndersem onlara ama yok" demedi ki? hangimiz elindeki kuru ekmeği oradaki dert sahipleriyle bölüşmek istemedi ki?
böyle mi olacaktı? insanların güveni böylesine sömürülecek miydi? bu girdikleri vebalden nasıl sıyrılacaklar? hiç mi sızlamaz vicdan?
bu işi gerçekten hakkıyla yapan adamların hakkı ne olacak? dert sahiplerine yardım götüren ve bu işe yüreklerini koyanların vebali ne olacak? bunları nasıl ödeyecekler?
fener alevinin kaynağı kayıp trilyonlar olan yapılanma.
aydınlattığı tek yer iktidarı parselleyen zihniyetsizliğin kasaları olmuştur.
cumhuriyetle mücadelelerine deniz fenerinin sonsuz kaynakları ile güç kazandırmışlar ve türkiye yi malum hallere getirmişlerdir.
aydınlattığı tek yer iktidarı parselleyen zihniyetsizliğin kasaları olmuştur.
cumhuriyetle mücadelelerine deniz fenerinin sonsuz kaynakları ile güç kazandırmışlar ve türkiye yi malum hallere getirmişlerdir.
iski ve ssk soygunu ile karşılaştırıldığında devede kulak kalan soygun.
şu sıralar televizyonlar da tekrar reklamları yayınlanmaya başlayan sözde yardım derneği.
gerek ramazan ayı gerek afrikada ki kuraklık ve açlık bu çapulcuların iştahlarını kabartmış olacak ki tüm rezaletlerine rağmen harekete geçmekte tereddüt etmiyorlar.
mamafih işin bok tarafı bu kadrolu pezevenklerin kameralar olmadan sevap olmaz anlayışı değil bunlara toz kondurmayan büyük ve dindar bir kesimin hala var oluşu.
gerek ramazan ayı gerek afrikada ki kuraklık ve açlık bu çapulcuların iştahlarını kabartmış olacak ki tüm rezaletlerine rağmen harekete geçmekte tereddüt etmiyorlar.
mamafih işin bok tarafı bu kadrolu pezevenklerin kameralar olmadan sevap olmaz anlayışı değil bunlara toz kondurmayan büyük ve dindar bir kesimin hala var oluşu.
Deniz Feneri'ne ne kadar güvendiğimi, bir zamanlar, bilen biliyor. Hatta bir toplantılarında da söylemiştim sanırım:
'Bağışlamayı' bir toplumsal rutin haline getirmiş bu toplumun, 'bağış konusundaki iyi niyetini suistimal' onarılmaz yaralar açar... (demiştim)
Dava dosyasını alıp okumuşluğum yok, ama güvenim sarsıldı, ki Deniz Feneri bizzat bağış için tercih ettiğim kurumdu...
Sanırım yardım ve bağış işinde 'BUTiK' kalmak en iyisi: Dernekler çoook ama çoook büyüdüklerinde, 'gönül yaralayıcı arıza' riski de çok yüksek.
'Bağışlamayı' bir toplumsal rutin haline getirmiş bu toplumun, 'bağış konusundaki iyi niyetini suistimal' onarılmaz yaralar açar... (demiştim)
Dava dosyasını alıp okumuşluğum yok, ama güvenim sarsıldı, ki Deniz Feneri bizzat bağış için tercih ettiğim kurumdu...
Sanırım yardım ve bağış işinde 'BUTiK' kalmak en iyisi: Dernekler çoook ama çoook büyüdüklerinde, 'gönül yaralayıcı arıza' riski de çok yüksek.
ne ilginç tesadüfdürki protestan misyonerlerin aynı adda bir yardım gemisi var. sanırım isim buradan kopya çekilmiş.
saf temiz müslümanların fakirlere yardım bahanesiyle dolandırılarak toplanan paraların kanal 7 televizyonu ve adalet ve kalkınma partisinin finansmanı için kullanılmasını sağlayan sözde yardım derneği.
nam-ı diğer keriz feneri.
şu aralar yapılan yolsuzlukları yargı yoluyla hasır altı etmenin gayretindeler.
nam-ı diğer keriz feneri.
şu aralar yapılan yolsuzlukları yargı yoluyla hasır altı etmenin gayretindeler.
referandumun yargıyı ele geçirme, taraflı yapma operasyonu olduğunu bağırırken kıçından gülenler, şimdi o kıçlarına kına yaksın.
tanım ne midir? akp tarafından tarafsız kıçına kazık girmesin diye tarafsız hakimlerin yerleri değiştirilen yüzyılın en büyük soygunudur.
bakın görevden alınan hakim ne demiş?
"yaranacağıma limon satarım"
cüzdana para girsin diye haysiyetini pazara çıkaranlar anlamaz bu hakimin ne demek istediğini...
tanım ne midir? akp tarafından tarafsız kıçına kazık girmesin diye tarafsız hakimlerin yerleri değiştirilen yüzyılın en büyük soygunudur.
bakın görevden alınan hakim ne demiş?
"yaranacağıma limon satarım"
cüzdana para girsin diye haysiyetini pazara çıkaranlar anlamaz bu hakimin ne demek istediğini...
savcıların hakimden iki ayrı talebi olmuştur. hakim ilkini kabul etmiş, ikincisini red etmiştir. savcıların örttüğü iddia edilen kısım, hükmün red edilen taleple ilgili ikinci kısmıdır. uygulamada, uygulayıcıların kafası karışıp hata yapmasınlar diye böyle bir şey yapılmış. böyle bir durumda, hukuken problem doğması düşünülemez. buna rağmen, hem de üç savcının üçünün de görevden alınmış olması; alenen taraf tutmaktır.
diğer ilginç olan şey ise; deniz feneri savunucularının, elli milyon tl'nin akıbetini izah ve ispat etmek yerine, soruşturma dosyasındaki usuli işlemlere sığınarak, tutuklama ve el koyma kararı aldıran savcılarla uğraşmalarıdır. bu da göstermektedir ki, davanın esas yönünden savunulabilecek bir tarafı yoktur. nitekim, arınç da "pislik" var bu işte demişti.
diğer ilginç olan şey ise; deniz feneri savunucularının, elli milyon tl'nin akıbetini izah ve ispat etmek yerine, soruşturma dosyasındaki usuli işlemlere sığınarak, tutuklama ve el koyma kararı aldıran savcılarla uğraşmalarıdır. bu da göstermektedir ki, davanın esas yönünden savunulabilecek bir tarafı yoktur. nitekim, arınç da "pislik" var bu işte demişti.
antalya'da sel felaketinin vurduğu haskızılören köyünde evlerini kaybeden vatandaşlar için prefabrik konutlar inşa edecek dernek.
Konca Kuriş'i ve diğer insanları katleden,Hizbullah davasında tutuklu sanık kalmadı,
Bağış paralarını söğüşleyen Deniz Feneri davasında da, tutuklu kalmadı.
Bağış paralarını söğüşleyen Deniz Feneri davasında da, tutuklu kalmadı.
soruşturmayı yürüten savcıların bir günde görevden alınması, pkk'nın hain saldırısından sonra yine bir günde bütün suçlamaların düşürülmesi gibi garip bir davanın içinde olan dernek. kimse hatırlamaz bu kadar olayın arasında. hatırlatmaya kalkan insanlarda vatan haini damgası yer. "bu kadar şehidimiz varken hükümeti bunlarla mı suçluyorsunuz" denir. acaba şehit cenazelerini kullanan kim? bir daha düşünmek gerek herhalde.
soruşturmayı yürüten savcıların bir günde görevden alınması ve sanıklarının tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasıyla hükümetle arasındaki organik bağın var olduğuna dair düşüncelerimi kuvvetlendiren dolandırıcı dernek.
güncel Önemli Başlıklar