bugün

Bugün bir müşterim geldi.
Abiyesi elinde.
Tanıyorum kendisini.
Ne yaptın böyle sen harika görünüyorsun dedim.
Tam 15 kilo vermiş o abiyeyi giyebilmek için.
Her sabah erkenden kalkıp koşular yürüyüşler..
Aman Allahım abdndb.

Bu kadar kadınla içiçe olup hala şaşırıyorum kendilerine ya.
Gerçekten çok garipler abdndbns.

Neyse bakalım daraltma işlemleri başlasın..
Milletin vücudunu shamelemekten asla vazgeçmiyor ya bak 15 kilo verince harika olmuş yani daha önce değilmiş dhhd.
bizim bankoda duran sekreter. seneye sonra düğünü varmış, son gün sınava çalışan öğrenci gibi uğraşıp duruyor kilo vermek için. hep gizli gizli atıştırırken yakalıyorum...
Düğünden önce 70’ten 55’e düşüp birkaç ayda 98’e çıkan arkadaşım var. Aç kalmak böyle bir şey demek ki.
dötleri hariç zayıflarlar. en çok da yüzleri zayıflar.
Kayınvalidem öyle diyor bana. Bir akrabası evlencekmiş kışa o zamana kadar kilo vermemiz lazımmış. Gelinin benim iki katım olması dışında bir sorun yok.
Kendi düğünün için demiyorum o farklı ama genel olarak Düğün çok önemli değil aslında sadece orda insan kendini kısa süreli dönemde daha çok motive hissediyor onunla alakalı bence bu zayıflama işi. *
düğün için zayıflatmaya çalışan eş adayım vardı ayrıldım. dışarının ne dediğine önem veren insanla evlenirsen her sene ev eşyası değiştirirsin.
Mariyya gel sana da bir şeyler dikeyim.
Belki seni de zorbalarım ahshsbs.
Kilolu olduğun zaman kıyafet bile üzerine düzgün oturmaz, yakışmaz. Ben bu kadınlara hakveriyorum.
Beni zorbalarsan sana kötü laflar hazırlarım… yani saçlarını falan yolabilirim, o yüzden gerek yok hdjd.
Söyle bakalım ölçülerini andndndn.
uzak durulması gereken kadınlar.
dır dır başınızın etini yerler düşman başına..
hamilelikten sonra görün bi de *