bugün
- düğünde gelinin kilotunu çıkarıp gösteren damat18
- borsa8
- istanbula ünlü olmaya giden köylü kız15
- şücaattin amca8
- kasım 2025 erken genel seçimleri16
- mariyya18
- neden iki tane ayağımız varken üç tane pedal var10
- fulya öztürk17
- israil'in kızgınlıkla hareket etmeye başlaması17
- anın görüntüsü12
- oh shit here we go again22
- 30 yaş üzeri evde kalmış kadınlar ordusu9
- insan olmaya ceyrek kala44
- şişman kızlardaki aşırı sinir9
- hindistan da 188 yaşında adam bulunması15
- sözlükteki psikolog kadın yazarlar18
- aldatmamak için en geçerli sebep18
- hasta olmak15
- israil'in yavaş yavaş türkiye'ye geliyor olması47
- iran israil'e nükleer füze yollasa15
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri18
- erkek sevgilisinin götünü öpen romantik erkek14
- tırşık yememiş insanla muhatap olmak9
- gecenin şarkısı14
- doğum günümü kutlamayacak mısın10
- oğlak burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi9
- kuresel ikinma'nın zall'a olan aşkı8
- sözlüğün çirkin çapkını11
- sözlük yazarlarının beni fazla hafife alması13
- takip ettiğin kadının görüntülü arar mısın demesi13
- en son ne zaman sevistiniz14
- vajinaya penis almak nasıl bir his18
- fırına iç götürüp pide güveç vs yaptırmak12
- bu akşam karnıyarık yiyecek olmam20
- nervio için ödenecek başlık parası9
- ben geldim sözlük bir şey diyor musunuz26
- nervio'nun sevgili bulamama sebebi20
- bir dolandırılma hikayesi anlat13
- öretmenler günde kaç saat çalışıyor sorunsalı32
- israil'in iran la başa çıkamayacak olması27
- evli kadınla konuşuyorum22
- güneri civaoğlu13
- israil8
- düğün için zayıflayan kadınlar14
- yazar olduğunuz sözlük siteleri22
- edirne9
- plajda cüzdan çanta çaldırmama yolu10
- mesaja cevap vermeyen erkek13
- küt saçlı hatun19
- füze attım ama sen bana atma öyle mi12
- trabzonlu, rizeli, erzurumlu kayırmacılığı bitecek. tuncelili, sivaslı, yozgatlı kayırmacılığı başlayacak.
- halk tv ve a haber rolleri değişecek. halk tv ülkenin şaha kalktığını iddia edecek, a haber uçan kuştan bile iktidarı sorumlu tutacak.
- suriyeliler gönderilerek sokakların güvenli hâle getirildiği söylenecek. ancak o esnada köpek yasası da değiştirilerek başıboş köpekler yeniden sokağa salınacak ve insanların can güvenliği hiç olmadığı kadar tehlikeye atılacak.
- oy için makarna ve kömür dağıtımı bitecek. oy için çay ve çorba dağıtımı başlayacak.
- gençlere "çıhar cebindeki telefonu" diye sataşan 60 iq'lu dayıların yerini gençlere "vatan haini seni" diye sataşan cmhryt gazetesi okuru, kaşı fönlü mendebur amcalar alacak.
- halk tv ve a haber rolleri değişecek. halk tv ülkenin şaha kalktığını iddia edecek, a haber uçan kuştan bile iktidarı sorumlu tutacak.
- suriyeliler gönderilerek sokakların güvenli hâle getirildiği söylenecek. ancak o esnada köpek yasası da değiştirilerek başıboş köpekler yeniden sokağa salınacak ve insanların can güvenliği hiç olmadığı kadar tehlikeye atılacak.
- oy için makarna ve kömür dağıtımı bitecek. oy için çay ve çorba dağıtımı başlayacak.
- gençlere "çıhar cebindeki telefonu" diye sataşan 60 iq'lu dayıların yerini gençlere "vatan haini seni" diye sataşan cmhryt gazetesi okuru, kaşı fönlü mendebur amcalar alacak.
Sanattan bilimden felsefeden bahseden konuşan kızlarla sevişmek serbest olsun.
CHP'de sihirli bir değnek yok. Bu vasıfsız kitle bir gecede aydinlanmayacak.
Bir halt değişmeyecek.
Bir halt değişmeyecek.
Akp diye bir parti var onlar iktidara gelirse CHP iktidarında da tamamen aynı şeyler olacak. Bunların ikisi de aynı şer odaklarına hizmet ediyor. Onlar ne isterlerse bunlar tabi efendim diyecek. CHP AKP'den hesap soracak sanmayın bunların ikisi kafaları farklı ama gövdeleri aynı olan iki başlı büyük bir yılan.
Aslında ben merak ediyorum ne yapacaklarını, keşke iktidar olsa da görsek. Ama çok bir şey değişmeyecek malesef. Yine de umut iyidir.
Her yerde Arapça yerine kürtçe tabelalar görürüz muhtemelen.
aynı bokun laciverti var ya işte öyle bir şey.
siyasi oluşumun başındaki kişilerin yaptığı yorumlara bakılırsa tersine din siyaseti güdüleceği, tıpkı belediyecilikte olduğu gibi kendi kemalist kitlesinin mutlu olacağı şeyler yapılıp(hizmet etmek yerine sağa sola atatürk heykeli yapma, atatürk içerikli panolar asma, rakı fiyatlarını azaltma vb. faaliyetlerle), hizmetin ön planda olmayacağı, daha kötü olacak gidişat için önceki iktidarın suçlanacağı bir anlayışla birlikte ülkenin kendine dönmesi için gösterilen yerli ve milli savunma anlayışı rafa kaldırılarak, devrim arabaları mantığıyla ülkemiz üzerinde emelleri olan dış mihrakların ekmeğine yağ sürülerek, ülkemizin işgal edilmesine kadar gidecek bir süreç yaşanacaktır. muhtemelen chp iktidarında dindar kesime yapılanlar sonrası ak parti'den daha fanatik bir dini oluşumun ülkeye egemen olacağı bir süreç tetiklenecektir. 5 yılda ülke işgal edilerek parçalanmazsa, sonraki seçimle diğer bir siyasi iktidar ile ülkenin kurtuluşu beklenecektir.
AKP hükümetinin giderek artan başarısızlıklarını mazur gösterme gayretiyle sık sık ortaya atılan geyik muhabbetlerinden biri.
para yiyenler ilim yayma cemiyeti yerine add'ye üye olacaklar.
bugünün aynısı olacaktır. biz akp yi neden sevmiyoruz ? hırsızlıklar, yolsuzluklar, liyakatsiz atamalar, cemaatler ile fanatikler ile işbirlikleri, yanlış dış politika, yanlış iç politika ve devlet kadrolarını eş dost akraba ile doldurmaları. milletin midesini değil kendi midelerini dolduruyorlar sürekli.
chp gelirse ne olacak ? saydıklarımın yüzde yüz aynısını yapacaklar ama tek bir farkla. akp muhafazakar görünümlü sırtlanları besliyor onları zengin ediyor. chp de tam tersi kendisine atatürkçü süsü vermiş sırtlanları besleyecek onları zengin edecek.
allah sonumuzu hayır etsin bu saatten sonra ecevit gibi namuslu haramda gözü olmayan devlet imkanlarına çökmeyen çöktürtmeyen bir siyasetçi gelmesi çok zor.
chp gelirse ne olacak ? saydıklarımın yüzde yüz aynısını yapacaklar ama tek bir farkla. akp muhafazakar görünümlü sırtlanları besliyor onları zengin ediyor. chp de tam tersi kendisine atatürkçü süsü vermiş sırtlanları besleyecek onları zengin edecek.
allah sonumuzu hayır etsin bu saatten sonra ecevit gibi namuslu haramda gözü olmayan devlet imkanlarına çökmeyen çöktürtmeyen bir siyasetçi gelmesi çok zor.
Kürt Milliyetçiliği yaygınlaşacak.
Zira günümüz CHP'si Kürtçülere hizmet eden bir CHP.
Zira günümüz CHP'si Kürtçülere hizmet eden bir CHP.
Muhtemelen ilk iş olarak pek çok kişi hakkında suç duyurusunda bulunacaktır.
Abye kesin gireriz.
kamusal alanda başörtüyü falan yasaklar mı bilmiyorum. eskiden istiklal marşından sonra gençliğe hitabe de okunuyormuş galiba. din dersi zorunlu olmayabilir, o iyi. adalet değişir mi onu da bilmiyorum. öyle bir şeyler olabilir. ulaştırma ve altyapı bakanlığı chp'nin olurdu ama öyle de ne farkederdi. belki suç kaydı 1'den fazla olan kişiler cezalandırılırdı.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar