bugün
- frank lucas nickli yazar22
- kemal kılıçdaroğlu doğru adaydı halk doğru değildi20
- sözlük kızının tarlasında ırgat olarak çalışmak11
- seçimi kaybetmenin iyi tarafları11
- zalbert ramstein11
- bu millet chp den nefret ediyor19
- sözlükten kimler geldi kimler geçti8
- adana9
- erdoğan'ı istemeyen yüzde 47 onu çekmek zorunda mı29
- bay bay kemal16
- türkiyeden siktirolup gitmek37
- ben kemal yine geleceğim13
- kemal kılıçdaroğlu66
- elisabethvogler12
- bozkurt yapan afganlar15
- en çok nerenizi beğeniyorsunuz17
- hesabı siliyorum yeni üyeliğim ne olsun16
- 29 mayıs 1453 istanbul un fethi9
- sözlüğün en sevilen yazarları14
- zafer isareti yaparak mitinge çıkan chp liler23
- dünyada şeriat diye bir şey yok8
- damsizdagirebilenman14
- ümit özdağ18
- recep tayyip erdoğan66
- anın görüntüsü39
- sinan oğan35
- sözlükteki bayanları sahiplendiriyoruz20
- radikal kemalist teorisyen14
- seçmenin verdiği mesaj17
- bu başlıkta neler olacağını yazıyoruz12
- 29 05 2023 benzine bir zam daha gelmesi9
- ekonomi bozulsun diye dua eden muhalif28
- türkiye'yi türkçülerin yönetecek olması23
- şaka maka genel seçimlere 1825 gün kalması14
- oğan'ı ayın elemanı seçip resmini saraya asmak8
- günün sözü20
- bir şarkı sözü der ki9
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor32
- kitap alıntıları12
- determinizm günah mı8
- eskiamaeksikbiri'nin akp'li olması8
- kılıçdaroğlu'nun 2028de fırtına gibi esecek olması17
- meral akşener10
- sefalet oranının artacağı gerçeği31
- millet ittifakı13
- kızları ne zaman sahiplenecez23
- çocukluk haliniz karşınıza çıksaydı8
- bütün kadınların kapatılması gerekliliği8
- motosiklet kaskı15
- araba sürerken sevgilisinin elini tutan erkek15
Gerçek ve sanal alemde önemsenmediğini görünce bunu huzura kavuşmak için kullanan yazar. Ama hatırlatır ki önemsememeye alışan önemsenmemeye de alışsın.
artık aşk ve cinsellik için herhangi bir adım atmamaya karar vermiş, hem gerçek hem sanal alemde daha çok yalnızlaşacak olan yazar. emeği geçen herkese teşekkür ederim. umarım aşk ve seks olmadan da mutlu olurum.
gereksiz polemiklere girmeden, kötü niyetli, yorucu, kibirli insanları gerçek ve sanal hayatında unutmaya devam edip daha da yalnızlaşacak olan yazar. herkese saygılarımı sunarım.
kötü niyetli insanları ve saldırılarını muhatap almadan, tek başına huzurlu ve mutlu olmaya karar vermiş yazar. kalbi iyilikle atan herkese saygılarımı sunarım.
'' çok da tın '' lafı aklına gelmiş yazar. haydi kendinize iyi bakın troll panpalar !
yıllar boyunca hayallerini gerçekleştiremediği gibi onlara başkalarının ulaştığını ve insanların ince düşünce yoksunluğunu gördükten sonra, hem sanal hem gerçek dünyada tek tabanca yaşamanın ne kadar doğru olduğunu anlamış yazar. bu da bana nanik yapan evrene ve topluma haklı tepkim olsun.
(bkz: donuz)
benim için bir ilk oldu. ilginç bir hismiş.
sözlüğe hiçbir katkısı yok ya. bazılarına göre naif birisi olabilir ama inanın bana saf kinden ibaret.
benim için bir ilk oldu. ilginç bir hismiş.
sözlüğe hiçbir katkısı yok ya. bazılarına göre naif birisi olabilir ama inanın bana saf kinden ibaret.
Bomboş polemikler için zamanını ve sabrını boşa harcamamaya kararlı olan, takip ettiği, donuza eklediği, tanıdığı, tanımadığı herkes için güzel bir hayat dileyen yazar. Neticede insanız hepimiz.
cannes film festivali,
Norveç'in 3.5 gol üstü kazandıran takımı valeranga,
Ve Brezilya'lı eski forvet süper Mario jardel'i hatırlatan yazar.
Norveç'in 3.5 gol üstü kazandıran takımı valeranga,
Ve Brezilya'lı eski forvet süper Mario jardel'i hatırlatan yazar.
football manager' da bile hayallerini gerçekleştiremeyen yazar. ne anladım ben bu işten ?
O zaman git top eleven oyna kardeşim.
sen gassaraylı olarak doğuştan kaybetmişsin zaten kardeş.
gereksiz polemiklere girmemeyi sürdürecek olan yazar. saygılar...
ayrıca kaybolmuştur. kaybolmasına rağmen iyi bir insan olarak mücadele vermeyi sürdürmektedir. depresyonumun sertleştiği bu günlerden bu satırları yazarken hepimiz için güzel bir gün diliyorum. inşallah hepimiz kaybolmayız.
--spoiler--
(#46113378) hakkında yıllardır kadınlardan çok kalbi kırılmış bir erkek olarak '' iyi de onlar erkekleri parmağında oynatıp egosunu güçlendirirken doğru mu yaptıkları ? '' diye sormak istediğim yazar. eksisini verir, saygılarımı sunarım. iyi akşamlar...
--spoiler--
ben böyle durumlarda kızın yetişme tarzı nedeniyle haklı olduğuna inandığını düşünüp yutkunarak yoluma devam ediyor, zaten bir süre sonra da onu unutup gülüp geçiyorum.
daha iyi bir ortamda büyüseydi kalp kırdığını fark eder, kırmaktan kaçınırdı diye inanıyorum.
onu beğenen gönlümü böyle ikna ediyorum.
bu da ruhumu yırtıklaşmaktan çirkefleşmekten aksileşmekten koruyor.
kendisine siz de deneyin demek istediğim, sanıyorum hassas bir yazar.
not: nicaltımı takip etmiyorum sorunuzu geç gördüm.
(#46113378) hakkında yıllardır kadınlardan çok kalbi kırılmış bir erkek olarak '' iyi de onlar erkekleri parmağında oynatıp egosunu güçlendirirken doğru mu yaptıkları ? '' diye sormak istediğim yazar. eksisini verir, saygılarımı sunarım. iyi akşamlar...
--spoiler--
ben böyle durumlarda kızın yetişme tarzı nedeniyle haklı olduğuna inandığını düşünüp yutkunarak yoluma devam ediyor, zaten bir süre sonra da onu unutup gülüp geçiyorum.
daha iyi bir ortamda büyüseydi kalp kırdığını fark eder, kırmaktan kaçınırdı diye inanıyorum.
onu beğenen gönlümü böyle ikna ediyorum.
bu da ruhumu yırtıklaşmaktan çirkefleşmekten aksileşmekten koruyor.
kendisine siz de deneyin demek istediğim, sanıyorum hassas bir yazar.
not: nicaltımı takip etmiyorum sorunuzu geç gördüm.
Sadece kötü niyetli, şuursuzca futbol fanatikliği yapan, yorucu, kırıcı, güven kıran yazarları donuza ekleyen ve bir sürü yazarı takip eden yazardır. Hakkında gereksiz ve gerçek dışı iddialar yöneltenler de donuz listesine eklenecektir. Saygılar…
Cevapsız kendi kendine mi konuşuyorsun? Ha donuzlamıştım ilk defa birisini doğru ya. Alışamadım bu donuz işine.
Aynı kalıpları yazmıştır yine zerzevat.
Ebırlayn'dır ve Doğukan'ın feykidir. Bu da sözlüğün gelmiş geçmiş en iyi fake tespitidir.
Aynı kalıpları yazmıştır yine zerzevat.
Ebırlayn'dır ve Doğukan'ın feykidir. Bu da sözlüğün gelmiş geçmiş en iyi fake tespitidir.
Gereksiz polemik, şuursuz kelimelerinin babası olan yazar. Swh.
Zamanını ve sabrını bomboş polemiklere harcamayacak olan yazar. Saygılar herkese…
zamanını boşa harcamayacak ve gereksiz polemiklere girmemeye kararlı yazar. şu an kahvesini yudumluyor.
(bkz: lllll)
Kimin kendisini donuza eklediğini umursamadan, sanal ve gerçek hayatta mümkün oldukça az insanla hayatına devam edecek olan yazar. Saygılar kalbinde iyilik olan herkese !
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar