bugün

camide rakı içip sosyal medyada paylaşan ve 3200 camide beni bulamazlar diyerek şov yapan kişi.
sonuç : yakalanmış

https://twitter.com/AliYe...tatus/1702772106470056177
bunu tanrı bile batıramaz diyen gavatın akrabası olmalı.
görsel
herkes her şeyi yapmakta özgürdür ama sonunda cami yine ayakta kalır; ki, canlıların en büyük sorunu belki de, budur.. aşırılık ve fenalık, en çok sahibine zarar verir..
Müslümanlar elalemin kilisesini Camii ye çevirecek kadar saygısız olunca bravo , ama herifin biri camide rakı içme saysısızlığı yapınca oooooo! Sizin adalet terazinizin iki tarafına iki daşşağımı koyayım.
Niye milletin kutsalına dokunuyorsun lan.

inanmam, dinin açıklarını söylerim ama saygısızlık etme hakkına sahip değilim! Biz onların kalitesizliğine inat fikirleri savunacağız, bağnazlıkları değil.

En ağır cezayı verin ibret olsun!
adamın savunmasına bakın...

"Ben Müslüman bir insanım. Kimsenin dini ile dalga geçmek, aşağılamak gibi bir derdim yoktu. Bu paylaşımın bu kadar büyüyeceğini bilmiyordum. Yaptığımdan dolayı pişmanım" dedi.

ulan ben bile camide içki içmem ama sen müslümansın ve cennete gideceksin, hımm...

https://www.mynet.com/cam...-bir-insanim-110107155323
tam "kesin tutuklanır" yazacaktım linke baktım tutuklanmış zaten.

ama sokak ortasında birini öldürene kadar döven insanlar "adli kontrol şartıyla" serbest.

ne güzel cmk 100 yorumlaması.
adam değil daha 18 yaşında bi ergen.
Arap turiste yumruk atan kişi de tutuklanmış, günde binlerce yumruk atılan ülkemizde

araba dokunmayacaksın demek...
herife ters kelepce takmislar amk! Gorende sanir ki 12 kisiyi oldurdu... Allah esirgeyendir, bagislayandir..... He anam, oyledir...
Umarım emniyet güçleri diğer her konuda da bu şekilde caydırıcı olur... malum ülkede birisi ölmeden vs. Kolay kolay harekete geçmiyorlar.
Yaptığı yanlış ama tutuklanmasını gerektirecek bir suç değil.

Kadın kendisini döven, tehdit eden kocasını şikayet etse bile içeri almıyorsunuz bu neyin adaleti acaba?
cok guzel orta yapmis rte cilere, simdi bunu ne reklam malzemesi olarak kullanip onlarca gol atarlar....
--spoiler--
Ailem ile de bu konuda çok sert tartışmalar yaşadım. Çünkü ailem çok muhafazakar bir ailedir. Buna tepki olarak içimde dine karşı bir nefret oluştu. Bu nedenle paylaşım yaptım. Amacım saygısızlık yapmak değildi fakat beklediğimin üzerinde bir etkileşim alınca hatamı anladım ve paylaşımımı sildim. Kararsız bir yapım var, bu nedenle gelgitli bir dönemim oldu. Ailemin tavrı da beni buna sürükledi. Böyle bir paylaşım yüzünden ülke ayağa kalktı. Olayın buralara kadar geleceğini düşünmemiştim. Türk vatandaşların fazla kullandığı bir uygulama olmadığını düşündüğüm için böyle bir paylaşım yaptım. Bunu bu kadar yayan ben değilim.
--spoiler--

baskı ile yapılan hiçbir şey kalıcı değildir. bastırılan arzular eninde sonunda çok şiddetli bir şekilde ortaya çıkar. türkiye'de hemen hemen herkesin yaşadığı şeyi bu adam yaşamış. yeri gelir, islam hoşgörü dinidir falan dersiniz. ben inanıyorsam sen de inanacaksın! ondan sonra da böyle sonuçlar çıkıyor ortaya. bu olayda en büyük suçlu, bu adamın yobaz ailesi aslında. adamın ifadesi o kadar tanıdık ki. eminim ki milyonlarca genç, bu adamın yaşadığı baskıları yaşıyor.

(bkz: cehalet ile inanç arasındaki ilişki)
(bkz: insanları cennet vaadiyle uyutmak)
(bkz: dinin eroinden farksız olması)