işleri bitmeyen bi boşluk anını faydalı bi şekilde değerlendiremeyen yaz kış zorunlu çalışan ohhh deyip dinlenmeye fırsat bulamayan insanlardır.
gelecek sene hic ise gitmeyecek insanlardir. *
nerden baksan asil duygulara sahiptirler kesin.
ay yazık onlara. hoş şimdi tatil yerinde internet bağlantısı burda var diye sırtını denize verip sözlüğe girmek de... bilemiyorum hangimiz daha kötü durumdayız.
asgari ücretle çalışan insanlar.
bizzat caadalozun kendisidir,ölmüştür,bitmiştir,yazıktır,günahtır,eziktir,kızgındır.....
"...bu sıcakta daha sıcak olan bir yere tatil adı altında işkence çekmeye mi gidilirmiş canım, buro klimalı nede olsa iyi burası. seneye kullanırım tatili belki küresel ısınmayız o zaman..." diyen, biraz teselli olunan züğürt edasında, ama gidip sorsan halinden memnun olan insanlardır.
bu seneye kadar her sene tatil yapan insanlardır bunlar. acısı bir yerden çıkıyor. en sıcak yazı mı buldum ulan evde kalacak...
(bkz: ağlamak istiyorum)
(bkz: yurdum insanı) *
(bkz: geçen sene hic tatil yapamayan insanlar)
(bkz: bu sene hic tatil yapamayacak insanlar)
(bkz: hic tatil yapamayan insanlar)
Girdiği işte henüz 1 senesini dolduramadığı için izin alamayan insandır. çok kızmıştır yapılan bu muameleye, hatta sırf bu yüzden işten istifa etmiştir.
yaz daha bitmediği için bundan sonra tatile gitmesi olası insanlarıdır. Şanslılardır çünkü diğerlerinin tatiline daha bir sene vardır.
pahalılık yüzünden gezemeyen insanlardır.
Ben gittim o kadar para verdim aq ürtiker mi haltsa o çıktı bir halt yapamadan geri döndüm boşa para gitti aq.
Fırsat bulamamış insanlardir.

Deniz burnumun dibinde daha bu hafta gittim zaten girmedim de.

Kenarında oturmak daha güzel.
Fakir demeyelim de hayat çok pahalı diyelim. Tatile verecek param var ama vereceğim o paraya günah olduğunu bildiğim için vermedim. Pintiliğime geldi.