bu sözlükte neden kızlar var
-
1.
Cevabı merak edilen sorunsaldır. Bu kadar cinselliğin döndüğü bir sözlükte kızların yazmasının tek mantıklı açıklaması en az bizler kadar azmış olmalarıdır.
-
2.
Benim gibi yakışıklı, zengin ve en erken 30 dakikada boşalan mühendis delikanlıları tavlamak için.
-
3.
ilk Girişte bi yarım dakika kadar ben de bunu sorguluyorum ama biraz alışınca daha az bulantı yapıyor.
-
4.
Sözlükte kız yok. Sen olsunlar istediğin için varlar sanıyorsun.
işte bu cümleler kadar saçma bir sorgulama. -
5.
çünkü kızlar tırmanmayı seviyor.
-
6.
Kızlar çok ilgiyi ancak buradan buluyor da ondan. Dışarıda kimse yüzüne bakmaz ama burada yazanı da ilgilisi de çoktur.malum 250 gram için şekilden şekile giren itneler dolu.
-
7.
Erkek erkeğe mi takılmak istiyorsunuz? Amacınız buysa hatunları/harunları şutlayalım? Yani erkek erkeğe takılmak da ne bileyim...
Uludağ sözlük bilgi makinası(!) olduğu gibi; evlendirme, çiftleştirme kurumu ayrıca. Seven sevdiğine sevdiğini söylesin siz de rahatlayın hatunlar da. Evlileri araya katmayın namusumuzla şerefimizle yazıyoruz şurada amk. Az ötede oynayın. -
8.
Durumu düzeltmek içire rö re. Sözlüğe katıldığı an itibarıyla sürüye katılırlar. Psikolojileri de o yönde ilerler. Hepsi aynı değildir.
-
9.
hiç düşünmedim bak bunu
neden buradayız lan acaba. -
10.
Cevabı çok basit ... ananın örekkesinden dolayı.