bugün
- sudekiray true'ya karşı14
- akşam mideniz kazınınca ne yiyorsunuz15
- nihal candan9
- çıplak gösteren gözlük bugün mümkün12
- 2 ile bölünmeyen tek sayılar43
- yerden kaç para bulursanız alırsınız12
- kamos9
- allah ahiretimizi biliyorsa bizi neden yarattı15
- türkiye30
- bi hayvan olmak istesen ne olurdun37
- ataistlerin cevab veremediği sorular27
- düşün ki o bunu okuyor13
- 2025 iran israil çatışmaları13
- kaan'ın f35 den daha iyi olması18
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi15
- akp'ye hala oy verenlerin motivasyonu24
- şuan yaşadığın fiziksel rahatsızlığı söyle9
- bütün yazarlar bir lira verse11
- teoman çalmaşur8
- baykar'ı protesto edenlerin gözaltına alınması11
- boş yuva sendromu8
- sevmediğim yazarları açıklıyorum8
- yazarların en sevdiği ilaç18
- iran15
- havanın gavur amı gibi yanması13
- cevap vermez belirtir gider15
- chp8
- cumhuriyet halk partisi15
- dubaide 130 milyon dolara ev10
- en son ne yediniz15
- fotokopici bi erkek9
- araba8
- yazarların etnik kökeni10
- bilim adamı olsaydınız ne icat ederdiniz15
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri26
- pandela 38
- iranın hastane vurması8
- necip fazıla ait olmayan sözler8
- iyi ki doğdun manyak olmaya karar verdim9
- cep telefonu33
- israilli bakanın hastane vurmak savaş suçu demesi16
- damat bayraktar'ın israil tedarikçisiyle ortaklığı17
- en son ne zaman 31 çektiniz12
- ateizmle yönetilen bir ülkede olacaklar16
- herkesin dini kendine12
- çalışma hayatına dair prensipler15
- mokv10
- öfkeli korkusuz insan aptal insandır8
- kadınların gerçek yüzünü öğrenme yolları20
- öfkeli olanlara tavsiyeler9
100 binin altını zorluyor. yabancı yatırımcı blok blok çekiyor parasını, seçime kadar sıkıntılı. eğer seçim ikinci tura kalırsa 70 bine kadar çekilme olur.
Bu borsada 1 yıl takılan adam, amerika borsalarında 10 yıl takılan adamın içinden geçer.
Amerika borsalarında yüz yılda bir göreceğin şeyleri burada saatte bir görüyoruz swh. Değerini bilmek lazım.
Amerika borsalarında yüz yılda bir göreceğin şeyleri burada saatte bir görüyoruz swh. Değerini bilmek lazım.
dünkü %10 değer kaybından sonra bugünde %6 değer kaybıyla başlamıştır. devre kesici çalıştı ve 10:30'a kadar işlemler durduruldu.
böyle bir kriz ülkeye nasıl zarar veriyor, bizlere yansıması nasıl olacak, acı reçeteyi nasıl ödeyeceğiz?
böyle bir kriz ülkeye nasıl zarar veriyor, bizlere yansıması nasıl olacak, acı reçeteyi nasıl ödeyeceğiz?
Başlamış yine döviz cinsinden varlıklarını türk lirasına çevirmeye. Yakında berberler de başlar dolar satana yarı fiyata Amerikan traşı diye anırmaya.
E kardeşim sen 2017 Ocaktaki döviz atağında da varlıklarını Türk lirasına çevirmemiş miydin zaten/ Günlerce reklam yapmadınız mı? Neden sonra tekrar döviz varlığı yaptın o zaman? Göstermelik çevirmelerin işe yaradı mı şimdi? Zaten şimdi çevirdiğin de bir halta yaramadı dolar hala 4.75.
E kardeşim sen 2017 Ocaktaki döviz atağında da varlıklarını Türk lirasına çevirmemiş miydin zaten/ Günlerce reklam yapmadınız mı? Neden sonra tekrar döviz varlığı yaptın o zaman? Göstermelik çevirmelerin işe yaradı mı şimdi? Zaten şimdi çevirdiğin de bir halta yaramadı dolar hala 4.75.
dün dow jones göçmesine rağmen bugün çok etkilenmedi.
dünyanın her yerinde borsa reel ekonominin istikameti hakkında net bir bilgi ortaya koymaz. spekülasyonların belirlediği bir mecraya sahip borsa dünyası, ekonominin gidişatını gözler önüne seren bir tabela değildir. ocak ayının ortasında dibi ebesinin nikahına kadar gördü ama iki hafta önce tarihi sıçrayışlara imza attı. bu dalgalanma ebediyyen devam eder ve asla ülke ekonomisini sıfıra çekecek nitelik kazanamaz. borsa iniş-çıkışları değil sahada var olan iktisadi işleyiş paraya tekabül eder. borsada halka arz edilen şirket kendi sıkıntıları ya da hatalarından, bazen de spekülasyondan dolayı zarar görür veya batar ülke batmaz. cahil olmayın.
ankara merkezli alımlarda kurtaramıyor
banka kağıtları direk satışta
amariha asrın liderimizi çekemiyeaaahhh.
banka kağıtları direk satışta
amariha asrın liderimizi çekemiyeaaahhh.
çok düşüşler gördük ama bugünkü acaipti.
tam güler misin ağlar mısın lık.
o an gördüklerimi bi yazayım bakalım.
ekonomi kanalında 4-5 ekonomiste bağlanmışlar. mb kararının açıklanmasına 1-2 dakika kala, indirim beklentilerini soruyorlar.
işte biri 300 diyor biri 250.
tam o an açıklanınca insanlar şaşkınlıktan dillerini yutacaktı. bi tek
"aaaa booluyo ya"
demedikleri kaldı yani. neyse çabuk toparlandılar.
sonra özenle seçtiğim portföyümün o anki düşüşünü izledim. lan oğlum onu satıcam fiyatı yazana kadar daha düşüyor. ona razı oluyorum gene yetişemiyorum.
düşüş durakladıktan sonra portföyüme şöyle bir baktım.
aman aman ortalık çarşamba pazarı.
sanki portföyün üzerine uçaktan pomba atmışlar.
neyse. üzülmüyoruz tabi. borsaların uzun vadede hep düşük kaldığı görülmemiş.
borsa açıldığından beri hep yukarı gidiyor.
günlük, aylık, yıllık 2 yıllık düşüşler, gün geliyor telafi edilip kara geçiliyor.
tam güler misin ağlar mısın lık.
o an gördüklerimi bi yazayım bakalım.
ekonomi kanalında 4-5 ekonomiste bağlanmışlar. mb kararının açıklanmasına 1-2 dakika kala, indirim beklentilerini soruyorlar.
işte biri 300 diyor biri 250.
tam o an açıklanınca insanlar şaşkınlıktan dillerini yutacaktı. bi tek
"aaaa booluyo ya"
demedikleri kaldı yani. neyse çabuk toparlandılar.
sonra özenle seçtiğim portföyümün o anki düşüşünü izledim. lan oğlum onu satıcam fiyatı yazana kadar daha düşüyor. ona razı oluyorum gene yetişemiyorum.
düşüş durakladıktan sonra portföyüme şöyle bir baktım.
aman aman ortalık çarşamba pazarı.
sanki portföyün üzerine uçaktan pomba atmışlar.
neyse. üzülmüyoruz tabi. borsaların uzun vadede hep düşük kaldığı görülmemiş.
borsa açıldığından beri hep yukarı gidiyor.
günlük, aylık, yıllık 2 yıllık düşüşler, gün geliyor telafi edilip kara geçiliyor.
yüzde 60'ı yabancı yatırımcılardan oluşuyor. kontrollü olmak lazım bu konuda. hükümet yabancı yatırımcı dolar getirdiği için ses çıkartmıyor ama çıktıkları anda borsa çöker.
iki gündür tatsız. dövizdeki görece düşüş nedeniyle yatırımcı satışa geçti ve dolara yöneldi diye düşünüyorum. şahsen ben öyle yaptım. yeşildeki hisselerin tamamını çıkardım. yüz bini geçmek için mantıklı bir motivasyon yok, aksine önümüzdeki aylar için endişe var.
bu arada kalkınmanın patlaması dehşet oldu. çok anlamlı bir grafik çizdi. keyifle izledim.
bu arada kalkınmanın patlaması dehşet oldu. çok anlamlı bir grafik çizdi. keyifle izledim.
Şu an 5000 puan düşüşte. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir rekora daha şahit olduk galiba.
bugün itibariyle 83bin seviyelerine düşen ve değer kaybetmeye devam etmektedir.
ekonomideki günlük hamlelerin ancak günü kurtardığının en bariz örneğidir.
ekonomideki günlük hamlelerin ancak günü kurtardığının en bariz örneğidir.
eğer cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalırsa 80 bine kadar düşer.
hep söylüyorum bu platformda gün içi işlem yapmak, trade edeyim de 200-300 lira kazanayım diye düşünmek, merrill lynch teki yapı kredideki masa başındaki oturan adamın günlük yemeğini ısmarlamak gibi bir şey. alırlar elinizden o parayı. 1 kazanırsanız 10 kaybedersiniz. gün içi işlemden uzak durun. o twitterda konuşan kendi kendine üstad diyen çok takipçili ibneler de önceden alır malı takipçilerin aldığını görür 3 kademe karı görünce satar sonra kendine trader der.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar