bugün
- sonunda öleceksem niçin yaşıyorum24
- türkiye niye almanya olamıyor25
- akp mhp dem ittifakı33
- kemalistler27
- irem sak8
- herkese terörist diyen ak partililer15
- gençliğe hitabe8
- yiğit bulut36
- muhaliflerde görülen tayyip erdoğan hayranlığı8
- galatasaraylı olmanın zorlukları8
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular14
- kuranda namaz kılmanın olmayışı31
- kemalistler neden böyle8
- ben seni arkadaş olarak görüyorum diyen erkek13
- turizmciler için haftalık iznin 11 günde 1 olması16
- adidas26
- fotokopici bi erkek42
- colani kadın olsaydı neye benzerdi9
- emine erdoğan'ın gözyaşları14
- akplilerin dini inancı17
- hadise isimli şahısın verdiği konser8
- bitcoin15
- usualsuspects'in yazlığında tatil yapmak13
- 5816 kalksa ne olacak22
- akp mhp dem ittifakı vs kemalizm8
- akp chp mhp ve dem birleşse olacaklar8
- true ilik yesin kampanyası12
- 12 temmuz 2025 erdoğan'ın tarihi konuşması29
- anın görüntüsü16
- true silik yesin kampanyası15
- türkiye10
- kuranda antartika kıtasının geçmemesi26
- yaşar nuri öztürk14
- emirates12
- puma15
- nike31
- gece olunca basan hüzün9
- fc internazionale milano8
- 1 bardak sütlü kahvenin maliyeti12
- emekli maaşı 35 bin olsun diyince gülen akpliler20
- pkk silah bırakırken chp'lilerin kudurması19
- kürtlerin iyi olduğu konular8
- osman gökçek8
- belediyeleri soyanları savunanlara ne denir12
- atatürkten sonra tek devlet adamı var o da bahçeli8
- evcil hayvan beslemek12
- türkiye cennet cennet11
- kurbağa yiyen yılan videosu8
- devlet bahçelinin pkkyı bitirmesi9
- srebrenitsa katliamı9
boş bir çabadır. adı üstünde bitmiştir. tekrar başlatmak insana acı vermekten başka bir işe yaramaz.
Gereksiz ve saçma. Olması durumunda tekrar kavgaların başlayacağı, her saniye "yine ayrılırmıyız" düşüncesinin kafalardan uzaklaşmadığı anlardır.
(bkz: Böyle ilişki olmaz olsun)
(bkz: Böyle ilişki olmaz olsun)
yeniden başlatmaya çalışana acı verir, yeniden başlamaya yanaşmayan ise umarsız ve boşvermişlik duygusuyla hayatına devam eder. görüldüğü gibi burda da bi terslik söz konusu olduğu için en makulu yeni ilişki başlatma çabasında olmaktır.
ilişkinin anka kuşu gibi küllerinden doğabileceğine inanmaktır. ama anka kuşu diye bir şey gerçekte yoktur.
bu yüzdendir ki, biten bir ilişkiyi yeniden alevlendirmeye çalışmak, okyanusun derinliklerine gömülmüş, yosun tutmuş, artık demir yığınından başka bir işlevi olmayan bir gemiyi tekrar su yüzüne çıkarmaya uğraşmakla eşdeğerdir.
bu yüzdendir ki, biten bir ilişkiyi yeniden alevlendirmeye çalışmak, okyanusun derinliklerine gömülmüş, yosun tutmuş, artık demir yığınından başka bir işlevi olmayan bir gemiyi tekrar su yüzüne çıkarmaya uğraşmakla eşdeğerdir.
olmayacağını bile biler bir işe kalkışmaktır. umuttur. ümittir. ama gereksizdir nitekim.
boşa zaman kaybıdır. genelde bitirene karşı sürdürülen çabadır. ilişkinin yıkıntılarını omuzlarınıza yüklemiş bir insan için bir saniyesi bile değmeyecek, yazık olan çabadır. onun suçunu yüklenmiş olmaktan başka şey değildir. o çabayı göstermesi gereken kendisidir. göstermiyorsa da, defolup gittiği iyi olmuştur.
iki taraftan biri ilişkiyi bitirememiştir, yaşadığının adı sevilmedek sevmektir. aşkta mantık yoktur, aşklar üzerine yapılan analizler ve schopenhauer'in aşkın metafiziği kanunları siz aşıkken geçerli değildir. bu vesile ile başarılı bir ilişki yaşamanın formülü aşık olmadan ilişki yaşamak olmamalıdır. 2 yıl bile sürse, 2 ay bile sürse, 2 gün bile sürse, 2 saat bile sürse, 2 saniye bile sürse aşk her koşulda yaşanmalıdır. biz bu dünya'ya bir aşk yüzünden gelmedik mi? şimdi niye vazgeçtik?
başka birini bulamamış olanların ve dolayısıyla kendini boş bir kabuk gibi hissedenlerin yapacağı türden saçmalık... kaybetmeyecektin o zaman arkadaş..
daha fazla sorunu beraberinde getireceği kesindir. üsteleme, bak dalgana dalgan büyüsün.
ilişkilerin windows sorunları gibi olduğunu varsayan bünyelerin çabasıdır.
aklı başına yeni gelmiştir.dönulmez akşamın ufkunda olan kişidir zira...
saçmadır. zaman kaybıdır. hayalperestliktir.biten bitmiş ve artık yeni bir hayata başlamanın zamanı gelmiştir. bir kere kırıldı mı birşeyler, ne kadar iyi yapıştırılırsa yapıştırılsın, kalan çatlakları gözükür çünkü.
futursuzca saçmalamadır. tutunacak bir dal bulma çabasıdır. ilişki bitmişse bitmiştir tekrar canlandırarak sadece tekrar bitmesi sağlanabilir. geçici bir mutluluk verir. yeni heyecanlara yelken açılmalıdır.
iliskinin neden bitigine baglidir. ama her iliskiye bir sans taninmali. birincisinde basarili olunmayabilinir, fakat ikinci denemede daha iyi olmicak diye bir sart yoktur.
zaman kayibi ve acidan baska birsey vermez.
luzumsuz bir çabadır sizden cok sey gorurebilir, oncelıkle eski defterler yeniden açılacaktır ki bu en kötüsüdür...
çabalayana acı verir ve yıpratır, bitiren her zaman daha rahattır ve öyle olmak zorundadır. ilişkiden ilişkiye değişeceği gibi yeniden başlatma çabaları zaman zaman umut verebilir. neden bittiği yada neden bitmek zorunda kalındığı düşünülürse belki bir çözüm yolu bulunabilir. yada en iyisi hepsini toptan siktiredip yeni bir hayata başlamaktır.
ex olmuş hastaya yapılan elektro şok'a benzer. hayata belki döner belki dönmez, dönsede ondan artık ne kadar hayır gelir.
boşuna verilecek olan bir çabadır. eski sevgiliden ne sevgili olur ne de arkadaş.
akılları başlarına gelmiştir birşekilde. önemli bir olay yaşayıp birbirlerinin kıymetini anlamışlardır. biri obur taraftan bırsey kanıtlamasını ıstıyordur ıcten ıce oburu de kanıtlar. paylaşacak yeni şeyler bulmuşlardır belki. ya da orta yolu bulmaya karar vermişlerdir. özellikle ara verme sonrası canlanabılır ılıskı. neden olmasın yani?
(bkz: pesimizm)
(bkz: pesimizm)
ex'ten next olmaz sözünden hareketle gereksizdir, boşa zaman kaybıdır. bak rüzgar çıktı, hadi yeni limanlara yelken açalım...
biz arkadaşlar arasında bu duruma; "ölüden göt istemek" deriz ki, türkçemizin ne kadar güzel bir dil olduğu ortaya çıksın.
(bkz: ölüden göt istemek)
(bkz: ölüden göt istemek)
hıc anlamadıgım bır cabadır. madem yenıden baslayacaksın neden bıtırırsın?
madem bıtırdın nıye yenıden baslamak ısteyesın?
allah akıl fıkır versın ne dıyım.
madem bıtırdın nıye yenıden baslamak ısteyesın?
allah akıl fıkır versın ne dıyım.
kaybetmenin acısını dindirmek onun varlığını tekrar hissetmektir amaç ne kadar boş olsada insan çok fazla çaba harcamaz içinde yaşar bu boktan durumu, biter hiç bir şey yapamaz en fazla ne olduğu belirsiz bir iki mesajdır.
yalama olmuş ilişkidir. başlar biter, gene başlar gene biter...
güncel Önemli Başlıklar