bugün

masklavi'nin ilk akp'ye geçişi de böyle bir şey oldu demek.
para tahminî hangi gün hesapta olur?

ahahahah.
Para için Akapeli olunmaz. Zati Akapeliler'e bakarsanız -başlarındakiler dışında- alayı donsuzdur.
asla olmam.
Herkeste olur bu gerçek yani.
olmam. para az yani, meblağ büyürse bir düşünebilirim.
Bana bir milyon dolar verseler de asla AKP'li olmam çünkü ben, davamı ufak çıkarlar uğruna satmam. Bu hayatta en çok, paranın satın aldığı insandan korkacaksın.
bir milyon alıp akpli olacak kişilerden değil akpye kimseye fayda gelmez. pavyonda bin dolara delege oyu toplayan chplilerin, 1 dolara vatanını satan fetöcülerin kendi kitlesinin fiyatı konusunda yaptığı anket çalışmasıdır.
Biz zaten reisi başarılı buluyoruz hep ona verdik oyumuzu.
nasıl geri alacağınıza bağlı, fitil fitil?
Muhitinden geçmem.

Allah akıl fikir vermiş.
pahalı bir alışveriştir. makarnaya kömüre devlet kurumlarında torpilli memurluğa falan akp li oldu milyonlarca insan. 1 milyon vermeye ne gerek var zaten olan olmuş olmayanda bu saatten sonra olmaz.
akpli taklidi yapabilirim ama gerçeği gibi olmaz.
bir çuval patates hatta bedava ekmek arası döner için oyunu satanların olduğu bir ülkede, bu para karşılığında ülkesini satacak epey bir vatan haini bulunabileceği kesindir.

(bkz: para ile oy satılan ülkeler ve halleri)
(bkz: cehalet vs para aşkı)
Olmam.vatan satılık değil. isterse milyar dolarlarım olsun, ölümlü dünya.
ahahah atıyorum ibanı.
chp li bile olurum.
oluruz neden olmasın. parayi hangi araciyla yolluyorsunuz?
Bir milyonu alırım yurtdışı hesap açar oraya yatırırım, sonra da üyelikten çıkarım, lol.
Dolar olsa belki, ama tl’ye o iş olmaz.
bir milyonu bırak, cebimden para alıp duruyorlar ben yine akp liyim.
evet, uslanmıyorum. oyumuz reisimize.
biz parasız olduk denen sorunun cevabıdır. bizim vatan sevgimizi milyon dolarlar karşılayamaz. evet..
Soru.
Olmam.
Zaten TL kuş kadar kaldı, bir milyona daire bile gelmez, kendimi küçük düşürdüğüm deymez.