bugün
- almanyanın karşı çıktığı cumhurbaşkanı adayları19
- rte seçimi kaybederse akpliler ne yapıcak38
- beşiktaş10
- ahmet necdet sezer'in evinin sadeliği19
- dolar daha da artar mı11
- ekşi sözlük16
- bacina yapsam hosuna gider mi8
- sizi mutlu eden şeyler18
- durduk yere engelleyen erkek16
- avrupa türk düşmanı deyip avrupada yaşayn gurbetçi21
- doğu perinçek'e ne olacak sorunsalı21
- anın görüntüsü17
- forumdan bile engelleyen erkek9
- bugün ne yapmayı düşünüyorsun11
- türkiye den siktir olup gitmek8
- deprem8
- 31 mart 2023 iyi parti silahlı saldırı13
- eski 20000 lira9
- bankadaki dövizlere el konulması9
- yavuz ağıralioğlu35
- almancıların ortak özellikleri10
- hoşgeldiniz güle güle25
- ibb'nin sağlam metrobüsleri dozerle parçalaması31
- ak parti heykelleri13
- muharrem ince30
- milf sevdası15
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim19
- recep tayyip erdoğan22
- ışık hızı neden sabit ve en yüksek hız olsun18
- yaş farkı10
- kemal kılıçdaroğlu42
- bugün ne yedin16
- sevgiliyle yapılacak aktiviteler27
- estetik manyağı olmak10
- üstteki yazarın yaşadığı şehir40
- 11 ay her boku yemek ama 1 ay müslüman olmak29
- bağcılar15
- iftara ne yapsam20
- ben gidersem devlet yıkılır29
- vajinaya 1 dakikada 170 dil darbesi atmak24
- ermenilerden nefret eden piç kurusu16
- güllü9
- nefret dolu olmak9
- nisan da üniversitelerin açılması14
- pilavı kaşıkla yiyen insan14
- muharrem ince kemal kılıçdaroğlu buluşması13
- yakışıklı erkekler nerede sorunsalı34
- en türk özelliğiniz22
- günün sözü11
- 50 tane talibi olan erkek11
(bkz: hayvan olmak)
değil bir kadını bir erkeği dövemezsin sanane lan milletten siktirip gidip cavusu tokatlayin siz anca.
adi, kalitesiz, cahil ve sanılanın aksine çok zayıf olan aşşağılık bir orospu çocuğu olmak kafidir.
o.ospu ç.cuğu olmak.
Bence çok güzel nedenler vardır. BunLarın en başında büyük bir "maL" oLması gerekir dövecek oLan kişinin. Sonra akLi dengesinin yerinde oLmaması gerekir meseLa. Ya da ne biLeyim insanLıktan nasibini alMamış yahut hayvani bir şekiLde büyütüLmüş oLması bir kadına eL kaLdırmak için geçerLi sebepLerdendir bence. Seçin bunLardan birini; soranLara en azından verebiLecek cevabınız oLsun. "insan değiLim çünkü ben, beyin yok ki bende." deyin örneğin göğsünüzü gere gere.
Şimdi dostlar, realist olmak gerekirse, bir kadını dövmek ne kadar absürd ve gereksiz görünse de bazen bi an gelir ki öldürülebilinir bile. Etki tepki meselesidir bu. Şimdi düşünsene eve gelmişsin sevgilin veya eşin başka biriyle yatakta, naaapcan sevecek misin ? Gururun ağır kırıldığı yerde, dövülür abicim, dayak cennetten çıkmadır. Ve gerektiği yerde kadına da erkeğe de atılır.
Aldatsa bile dövmeyeceksin. Daha farklı taktiklerle canının acımasını sağlayacaksın, gururunu o kadar önemseyen biriysen. Fazla film izlemeyin mk. Babam kaç kere aldattı annemi kadın bir şey yapmadı. Yapamadı çünkü dövmeye kalksa absürd kaçar hatta babam karşılık verir. Güç olarak iki tarafta eşit değil bikere. Fakat zekanızı kullanıp intikamı alabilirsiniz ya da tamamen hayatınızdan çıkartıp kendinize vakit ayırıp herşeyi unutabilirsiniz. Güç gösterisi yapmanın bi alemi yok.
Aldatmasıdır tek neden. Sizi aldattıysa eğer, boşanma davası açmadan önce okkalı bir tokat atın.
Kaşınıyor olmanız.
Sırf sözlükteki kızlara yaranmak icin erkekliğe sövenlere ne demeli?
Not: Dayakla hiçbirşey çözülmez, efendi efendi yedigin kazıkla yasayacaksın.
Not: Dayakla hiçbirşey çözülmez, efendi efendi yedigin kazıkla yasayacaksın.
"eskiden trollerin bile şerefi vardı lan" düşüncesini akla düşüren mevzudur. 2000 lerin başlarından 3-4 sene öncesine kadar troll dediğimiz sözlük solucanlarının açtığı başlıklar gülümsetirdi. yazdıklarına gülerdik hatta eğlenceli ve zeki insanlar yapardı bunu. şimdiki trollere bakıyorsun mantar gibiler aynı güldürmeyi bırak yazdıklarını okurken üzülüyorsun çünkü amaçları yok yazmış olmak için yazıyorlar..
cinsiyetçilik trollük değil gençler yapamıyorsanız bırakın yapmayın..
cinsiyetçilik trollük değil gençler yapamıyorsanız bırakın yapmayın..
erkeğin becereksizi kadını tatmin edemeyendir; erkeğin acizi kadını dövendir, diye bir şey duymuştum zamanında hoşuma gitmişti..
kısaca acizlik yeterli olur.
kısaca acizlik yeterli olur.
Şiddet yanlısı değilim ama aldatan kadın da erkek de dayak yemeyi hakeder. Onun dışında saçma sapan kıskançlıklar, güç gösterisi yapmak için dövmeler falan net acizliktir.
yaşlı anne babanızı siz gittiğinde dövmesi.
Yahu buraya feminizm yardırmış yazarların çoğu kız kavgası çıktığında "cat fight" diye sevinip izlerler, hele saç baş yolma da varsa kendilerinden geçeler, buraya da böyle yazmışlar. Güldürdü.
Ayrıca bir kadını dövmek için geçerli sebepler vardır, anonim hesaplar açıp arkanızdan demediğini bırakmamışsa, ya da hakkında etrafa iftiralar atmışsa, bırak dövmeyi öldürmek için bile geçerli nedenlerdir.
Ayrıca bir kadını dövmek için geçerli sebepler vardır, anonim hesaplar açıp arkanızdan demediğini bırakmamışsa, ya da hakkında etrafa iftiralar atmışsa, bırak dövmeyi öldürmek için bile geçerli nedenlerdir.
Kadini doven erkegin annesinin orospu olmasi gecerli bi neden bence.
acizliktir. kadın dövmenin tek gerekçesi erkeğin acizliğidir.
Kendinizi ya da bir başkasını savunmak.
Karşı taraf sözle uyarmanıza rağmen ısrarla size ya da bir başkasına vuruyorsa karşılık verin. izleyecek değilsiniz ya.
Karşı taraf sözle uyarmanıza rağmen ısrarla size ya da bir başkasına vuruyorsa karşılık verin. izleyecek değilsiniz ya.
kuran'a göre dik başlılık yapması yeterli nedendir.
kocası uyardığı ve yatağını ayırdığı halde hala dik başlılık yapıyorsa, kocasının kendisine (bkz: avrupalı kadınlara parmak ısırtan islami rahmet)'ten payını vermesi, kocasının üstüne farzdır.
kocası uyardığı ve yatağını ayırdığı halde hala dik başlılık yapıyorsa, kocasının kendisine (bkz: avrupalı kadınlara parmak ısırtan islami rahmet)'ten payını vermesi, kocasının üstüne farzdır.
Onur yoksunu olman bir kadını dövmen için yeterli.sebebi her ne olursa olsun kadına şiddete karşıyım.zaten herhangi bir nedeni olamaz !
Seninle sevgili iken bir başkası ile fingirdeşen kadının gelip sana üstüne üslük tokat attığında gerçekleşen eylem.
aciz bir insan olmak geçerli bir sebeptir. aciz insanlar döver.
gerçekte yoktur.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar