bugün
- ssözlükte kaçıncı yılınız19
- anın görüntüsü12
- geldi yine deli8
- yürümenin depresyona iyi gelmesi13
- kemalistlerin ülkeye kazandırdığı 3 büyük eser15
- yazarların nefret ettigi şeyler10
- uludağ sözlük karadeniz zirvesi20
- mertens'in önünde icardi ve osimhen19
- dünyanın çok adaletsiz olması11
- bik bik'in mutfağına konuk olmak20
- yazarların ankara'yı sevmeme nedenleri20
- turkiyede ev almak13
- nervio'nun kedileri8
- sütyen giymemek12
- bülent ecevit12
- hayvanseverlerin böcekleri sevmemesi12
- barış alper yılmaz9
- belki sikerim umudu16
- bir akp'li kızla sevişir misiniz17
- aslında çirkinsin ama farklı bir çekiciliğin var9
- dilan polat davası14
- engin polat'ın tahliye edilmesi10
- mustafa kemal in askerleriyiz27
- galatasaray23
- günaydın sıcak simit arasına sürülen nutellalarım12
- sahi bi ara 2023 de lozan bitiyordu bitti mi15
- ağzından meme lafı düşmeyen mümin10
- orta asyalı değilim10
- barış alperin galatasaray alışkanlıkları10
- düşün ki o bunu okuyor11
- klarnet calan sarapci koala 613
- ona bir şey söyle20
- 6 eylül 2024 galler türkiye maçı21
- sari renkli seker16
- çorapları çıkardığın an13
- kuresel ikinmanın kalbi10
- nervio yu kim üzdü27
- albay kemal17
- cuma namazına gitmeyen erkek gizli eşcinseldir14
- gezici çapulcuların tam bir ödlek tavuk olması17
- acun ılıcalı'nın 4 kez evlenmesi15
- abur'un gurursuz ve yüzsüz olması24
- bir kemalist ile arkadaş olur musunuz11
- çocuksu erkek17
- mercedes e20026
- mel mel bakan gibson'a peripellam diye hitap etmek12
- anda hissedilenler11
- diyelim otele gittiniz müdürü size iltifat etti11
- ekşi sözlükte uludağ sözlüğü şikayet etmek11
- şişmanların genelde daha iyi insanlar olmaları17
en son asık oldugum adamı anlatıcam bu gece.
ona hep soyle dedim: ben senin ileri surumunum, ben seni anlıyorum ama sen henuz beni anlamıyorsun.
taze bosanmıs. kalbi kırık. aklı eski esinde. yeni insanlarla saglıklı bag kuramıyor. anlıyorum. ilk 4-5 sene ben de oyleydim. bir adamla sevisip o yatagımda uyurken eski de eski esime mektup yazdıgım gunleri bilirim. boyle sacma sapan ruh halleri.
ama 9 senenin sonunda bende tamamen gecti. eski esim kapandı bende. onda da kapanacak. sadece zamana ihtiyacı var.
intihar dusuncesi: iflas etme, cok ciddi ekomonik sıkıntılarla bas edememe, ciddi bi mental sıkıntı gibi bi sey yoksa, daha bilincli ve akıllı bir secimse aslında hayata son isyan bayragın oluyor. ustu kalsın demek istiyorsun. ben bundan 10 sene evvel ordan da gectim. insanlara kızgın ve kırgındım. dunyayla bir derdim vardı. intiharımı bile bogazkoprusune cıkmak gibi agdalı secimlerle deniyordum. ama bende tamamen gecti bu dusunceler. artık dunyayla bir derdim kalmadı. kimseye ofkem, kırgınlıgım yok. herhangi bi isyanım yok. boyle bir tepki gosterecek kadar buyuk bi sey olarak gormuyorum hayatı. ona dedim ki dunyayla bir derdin var, derdini bırakırsan gececek.
birbirini anlama: genel olarak birbirimizi anlayabildigimize inanıyorum.
beraber sacmalayabilme: guluyoruz beraber.
ortak zevkler: o da siir okuyor. o da sevval sam seviyor, kazım koyuncu, ahmet kaya dinliyor. o da cok kitap okuyor. o da gezmeyi cok seviyor.
paralel gecmis: hayatından cok kadın gecmis. beni gecmisimle bilmis bilmis yargılamıyor. rahatım yanında. anlıyor.
beni melek olarak goruyor.
ben onun iyi kalbine inanıyorum.
vefalı. cok. ben de vefalıyım. sadık cok. ben de sadıgım.
hayatımın en iyi sevismesi.
paralel hayatlarımız var. benzer okullar. benzer cv ler. ustune benzer hayatta gormus gecirmislik. hayat okulu. mucadele. halden anlamak.
cok rajat ve dogalım yanında. o da oyle.
cok icten. cok samimi. cok keyif alıyorum.
bana acayip yakısıklı ve beyfendi geliyor.
guzel yemek yapıyor. tamir islerinden ve bilgisayardan anlıyor. kahveyi seviyor benim gibi.
hayatımda tanıdıgım en zeki erkek.
yani baska bir erkekten ne bekleyebilirdim ki?
ona hep soyle dedim: ben senin ileri surumunum, ben seni anlıyorum ama sen henuz beni anlamıyorsun.
taze bosanmıs. kalbi kırık. aklı eski esinde. yeni insanlarla saglıklı bag kuramıyor. anlıyorum. ilk 4-5 sene ben de oyleydim. bir adamla sevisip o yatagımda uyurken eski de eski esime mektup yazdıgım gunleri bilirim. boyle sacma sapan ruh halleri.
ama 9 senenin sonunda bende tamamen gecti. eski esim kapandı bende. onda da kapanacak. sadece zamana ihtiyacı var.
intihar dusuncesi: iflas etme, cok ciddi ekomonik sıkıntılarla bas edememe, ciddi bi mental sıkıntı gibi bi sey yoksa, daha bilincli ve akıllı bir secimse aslında hayata son isyan bayragın oluyor. ustu kalsın demek istiyorsun. ben bundan 10 sene evvel ordan da gectim. insanlara kızgın ve kırgındım. dunyayla bir derdim vardı. intiharımı bile bogazkoprusune cıkmak gibi agdalı secimlerle deniyordum. ama bende tamamen gecti bu dusunceler. artık dunyayla bir derdim kalmadı. kimseye ofkem, kırgınlıgım yok. herhangi bi isyanım yok. boyle bir tepki gosterecek kadar buyuk bi sey olarak gormuyorum hayatı. ona dedim ki dunyayla bir derdin var, derdini bırakırsan gececek.
birbirini anlama: genel olarak birbirimizi anlayabildigimize inanıyorum.
beraber sacmalayabilme: guluyoruz beraber.
ortak zevkler: o da siir okuyor. o da sevval sam seviyor, kazım koyuncu, ahmet kaya dinliyor. o da cok kitap okuyor. o da gezmeyi cok seviyor.
paralel gecmis: hayatından cok kadın gecmis. beni gecmisimle bilmis bilmis yargılamıyor. rahatım yanında. anlıyor.
beni melek olarak goruyor.
ben onun iyi kalbine inanıyorum.
vefalı. cok. ben de vefalıyım. sadık cok. ben de sadıgım.
hayatımın en iyi sevismesi.
paralel hayatlarımız var. benzer okullar. benzer cv ler. ustune benzer hayatta gormus gecirmislik. hayat okulu. mucadele. halden anlamak.
cok rajat ve dogalım yanında. o da oyle.
cok icten. cok samimi. cok keyif alıyorum.
bana acayip yakısıklı ve beyfendi geliyor.
guzel yemek yapıyor. tamir islerinden ve bilgisayardan anlıyor. kahveyi seviyor benim gibi.
hayatımda tanıdıgım en zeki erkek.
yani baska bir erkekten ne bekleyebilirdim ki?
Özet: söz konusu erkek sert sikiyor ve kadında bu durumdan memnun.
v6 böyle duygusuz ruhsuz entyler girince havalı olmuyorsun knk.
az biraz görüp geçirdiğim kadarıyla erillik ve manipüle olmayacak kadar umursamazlık kafi.
Sevmesi.
Gerçekten saf ve temiz duygularla sevmesi. Aynen imkansıza yakın bir şey..
Gerçekten saf ve temiz duygularla sevmesi. Aynen imkansıza yakın bir şey..
bu arada, bu abla anlattığı ilişkilerin hemen hemen tamamında adama karşı bir üstünlük duygusu içinde. Her daim kendisi daha tecrübeli, daha öngörülü veya ilişkiye yön veren konumda. ilişkiden sonra erkeğinin bedenini kopara kopara yiyen bir tür vardı, onun gibi. Muhtemelen bu en son aşık olduğu adamı da ya dehlemiştir ya da yakında dehleyecek.
Ulaşılamaz olmak bunu deneyin.
Kolay ulaşılır olursanız kezoların mevsimlik Bi elbisesi veya meraktan aldıkları 1 defa sürecekleri abuk subuk Bi renk oje gibi olursunuz.
Kolay ulaşılır olursanız kezoların mevsimlik Bi elbisesi veya meraktan aldıkları 1 defa sürecekleri abuk subuk Bi renk oje gibi olursunuz.
durumumuz yoktu, okuyamadım..
özet geçecek bir arkadaş varsa çok dua ederim..
--spoiler--
Bi derdim var
--spoiler--
Abi seni anlatmış, inanmadıysan okuyabilirsin.
Şimdi çok duamı alayım.
Bi derdim var
--spoiler--
Abi seni anlatmış, inanmadıysan okuyabilirsin.
Şimdi çok duamı alayım.
Kız kendi söylediği her şeye evet ben de öyleyim diye cevap veren ve iyi siken birini bulmuş. Hikaye bu, iki gün sonra adamın kendisini sikmek için yalanlar uydurduğunu anlar, artık bu mu adama adam mı buna tekmeyi atar, kızımız yine gelir buraya ağlar.
Görmüş geçirmiş bir fütürist olarak benim yorumum bu.
Kız kendi söylediği her şeye evet ben de öyleyim diye cevap veren ve iyi siken birini bulmuş. Hikaye bu, iki gün sonra adamın kendisini sikmek için yalanlar uydurduğunu anlar, artık bu mu adama adam mı buna tekmeyi atar, kızımız yine gelir buraya ağlar.
Görmüş geçirmiş bir fütürist olarak benim yorumum bu.
Sakso çekmesi.
parası olması yeterli geliyor.
adanalı olması !..
birkaç cümle okuyup saçma olduğunu anladığım için devam etmedim.
temiz olması. malesef diş fırçalamaktan bile haberi yok bunların. deodoranı saymıyorum bile.
adam gibi adam olması.
Manipülasyon. iyi manipüle eden erkek bağımlılık yapar. Ama bu özellik iyi bi özellik diil.
konuşması.
birinin konuşma tarzından etkilenince vazgeçmek çok zor değil mi?
birinin konuşma tarzından etkilenince vazgeçmek çok zor değil mi?
Karakteri, saygınlığı ve duruşu.
Evet
Evet
Kadın yazarlar yine Yalan entryler girmiş. Sizin Tek düşündüğünüz şey para şimdi yemeyin bizi, evet.
Sevdiği için her türlü tehlikeyi göze almak, gerekirse kavga etmek vb, onun dışında dürüst,sözünün eri,güvenilir, babacan kişiliğe sahip olması, sevdiğinin sadece güzel günde değil kötü günde de yanında olması, suçlunun yanında değil güçsüzün yanında olması, adil-etik olması, beyefendi, centilmen olması.
isminde 2 tane aynı harf olmasıymış...
bak bir de şey var: bir işi/uğraşı iyi yapmak. her ne olursa olsun konuya hakimiyet ve beceriklilik kadında yükselmeye sebep oluyor. Tam bir tetikleyici.
Güzel sevmesi, ilgilenmesi. Bir de güzel bir sohbeti olması (bir zahmet).
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar