bugün

pek bi acayip ilerleyen program. evlenmek istediğini beyan eden emenike' nin yılmaz morgul şarkısı eşliğinde çekilen klibi sonrası, emenike bırakılıp yılmaz morgule geçilmiştir. hazırda olan reji, hemen yılmaz morgulun bi fitness salonunda çekilen pek bi acayip goruntulerini yayınlar.
ardından gelen replikler su sekildedir:

a.d: ne bu şok mu? fotoşok mu?
s.e: eskiden de futbol oynamıstı
e.ş: nerde?
r.o.k: river plate de
s.e: bi baklavası vardır felaket!
s.e: yılmaz çok kuvvetlidir 4 kişi aynı anda döver.
Ben hayatimda futbol haricinde bu kadar cok konusulan bi futbol programi görmedim. Konusmayida bilmiyolar hepsi bi agizdan konusuyo dinleyen yok.
Ronaldo'nun gözyaşlarına arabeski dayadılar Off.
Cristiano ronaldo ve irina'nın ayrilmasina eller kadir kiymet bilmiyor anne sarkisi ile klip yapan program.
an itibariyle geçen hafta kadar coşmayan program. geçen haftadan bir caps.

görsel
rok: "irina şayk adam mıdır?"
programda eğlenip gülerler ama ekibin geri kalanının rasim ozan'ı sivil hayatta zerre sevmediğini düşünüyorum.
sinan engin'in sonunda asıl soruyu sorduğu program. "bunlar ne anlatıyor ya?"
ortamdaki en oturaklı adamın sinan engin olması da ayrı ironidir.
Zannettim ki Ahmet çakar" bu irina rus değil mi? Bu kadın 10 dolara,20 euroya verir" diyecek.
Arka planda Abe kaynana eşliğinde cristiano ronaldo ve irina shayk resimleri gösteriyorlar hahahahahahah bu arada rok un gülüş neydi HAHHAAHAHAHAHHAAH.
an itibariyle rasim ozan'ın hababam sınıfındaki mehmet bülbül gibi kahkaha atmasıyla devam eden "magazin" programı.

zaten program iyice televole'ye döndü diyerek ahmet çakar koydu noktayı.
Oha lan yolanthe muhabbetinde Ahmet çakar "yalamanız bitti mi?" Dedi.
sinan engin'in yolanthe'nin türkçe konuşması üzerine ahmet çakar'ın tepkisi de efsane.

--spoiler--
ahmet çakar: birbirinizi iyi yaladınız bitti mi?
--spoiler--
bir daha böyle bi program gelmez Allah onlara uzun ömür versin çocuklarima anlaticam sizi be ne gülüyoruz sayenizde, hocam bu arada ronaldo adam mıdır ?
ahmet çakar'ın yolanteye de giydirdiği vakitler..
Bu hafta program dengesiz ve gerilimli. Rahat yürümüyor muhabbet. Bu Okan programı dağıtmış ekibi.
muhteşemdir. net.
ahmet çakar'ın "yolanthe samimi değil" yorumundan sonra ertem şener'in "yolanthe adam mıdır? diye sorması gerekirdi.
--spoiler--
ertem şener: 24 numara... abdurrahim albayrak...
--spoiler--
Oooo çok kritik HAHHAAHAHAHAHHAAH.
Ertem Şener islam tarihinden bihaber. Peygamberin dişi taif'te değil uhud'da kırılmıştır. "bilselerdi yapmazlardı" lafını dişinin kırılması üzerine değil taif'te taşlanması üzerine söylemiştir.
please god i need a wife demek karı istirem demek. -rok

edit-büdüt.
Troll program. Her zaman olduğu gibi yine kafaları çekip çıkmışlar programa.
Troll program. Her zaman olduğu gibi yine kafaları çekip çıkmışlar programa.