bu konuda fikrin mi var? buraya entry ekle. üye ol
  1. 1.
    haydar dümen 'in, bugune kadar kendisine sorulan tuhaf soruları derlediği kitabının adı...
    ... martyns
  2. 2.
    soru:sevgilim ağzıma boşaldı, hamile olabilir miyim?

    iyi günler haydar bey. köşenizde bize yararlı bilgiler verdiğiniz için çok teşekkür ederim. geçtiğimiz günlerde sevgilimle birlikte olduk. ancak ben şimdi çok korkuyorum. çünkü sevişirken sevgilim ağzıma boşaldı. hamile kalmış olabilir miyim? ne olur bana cevap verin. şimdiden çok teşekkür ederim.

    yanıt: sevgili okurum, sözünü ettiğin tekniğin adı oral seks. spermler, ağızdan mideye inecekler. mide onların zaten canına okur. dünyaya geldiklerine, sperm olduklarına bin kere pişman eder. zavallı spermler mide asidinde erir giderler. hadi diyelim her zaman olduğu gibi bir tanesi şanslı çıktı. bu kimyasal saldırıdan kurtuldu. aynı olay bu kez bağırsaklarda başına gelecek. şanslı sperm oradan da kurtuldu diyelim. zaten bizim sperm koç gibi maşallah. anüsten dışarı çıkacak. dışarı çıkacak ama gideceği yer çok ama çok kötü. gideceği yeri hiç beğenmeyecek. hemen tornistan yapıp komşusuna, bir mağaraya sığınacak. bu mağara dediğim yer kadının vajinası. oradan yoluna devam edecek. yumurtayı bulacak, sen de gebe kalacaksın. değerli okurum, hayal gücümüzü bu kadar kullanırken bile düşünceleriniz beni şizofren bir dünyaya soktu. yaptığın kurgu, karşımıza bir akıl hastanesi bulgusu gibi çıkıyor. akıl hastalığı öyle hop diye gelip insanın beynine oturmaz. önce ruh sağlığı bozulur, sonra akıl. değerli yavrum, aman akıl sağlığını korumaya bak. biraz bilgilen, en azından hayvanlara bak, onları gözlemle. çünkü seni sonunda kocanı mutlu edecek bir kadın ve çocuklarına anne olmaya çalışacaksın. değerli okurum, tabii ki sizin sorduğunuzun gerçek olması mümkün değil. çünkü bir kadını hamile kalmak için partneriyle korunmasız olarak birlikte olmalıdır. hamilelik için erkeğin spermlerinden birinin, uygun durumdaki kadın yumurtasını döllemesi gerekir. bunun için meninin, kadın cinsel organına boşalması lazımdır. ancak spermlerin kadın yumurtasına ulaşması için mutlaka penisin vajinanın içine boşalması şart değildir. eğer vajinanın ağzına boşalırsa, spermler içeri girebilir ve gebelik oluşabilir.

    not: huzursuz'dan arakladım
    4 ... martilarisevenadam
  3. 3.
    Soru: Merhaba size şunu sormak istiyorum. Eşimle haftada iki veya üç kez seviştiğimizde çocukların ikiz ya da üçüz olma ihtimali artıyor mu?

    Yanıt: Sevgili okurum. Birçok erkek eşiyle birlikte her gün birleşme yapar. Bu durumda bu mantığınızla çocuklar yediz mi olacak? Biraz kitap oku, bilgilen, sonra evliliğe adımını at.
    4 -1 ... booo
  4. 4.
    soru: hocam merhaba. ben 18 yaşında bir gencim. benim sorunum cok fazla cinsel istek duymam. zaptedemiyorum kendimi. günde 8-9 posta atıyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim.
    rumuz: ejder

    cevap: sevgili okurum, sen ejder degil ejderhasın...
    10 ... sogut dalina yuva yapan manda
  5. 5.
    - merhaba hocam geçenlerde kız arkadaşımla ilişkiye girdik fakat, prezervatif bulamadığım için çorap kullandım kız arkadaşım hamile kalır mı ? * *
    2 -1 ... samsun
  6. 6.
    1. YÜZÜK VAJiNAMDA KALDI

    Haydar Hocam yardım edin. 29 yaşında evli kadınım, önceki gün evde tek başıma mastürbasyon yaptım. Sonra fark ettim yüzüğüm parmağımda değil. Akşam sancı başladı. Eşim ilişki istiyor, ben kaçıyorum. Şimdi ne yapacağım?

    CEVAP: Sevgili okurum. kesinlikle vajinada kaldı. Ilık su ile çıkar. Gerekirse sıcak su dolu leğenin içine otur. içine vazelin sık, biraz ıkın, zıpla, o kendiliğinden düşer. (17 Aralık)

    2. PREZERVATiF YERiNE ÇORAP KULLANDIK

    Sevgilimle cinsel ilişkiye girdik ama o anda prezervatif bulamayınca çorap kullandık. Yine de hamile kalır mı?

    CEVAP: Ne biçim şey bu? Yaşadıklarınız gerçekten tehlikeli ve psikolojik açıdan yıpratıcı. Çoraplarını her gün yıkıyor musun, bari oradan teselli bulayım. Sorduğun soruya ben değil yukarıdaki karışır. Çünkü çorabın gözenekleri fazla. Nasıl bir çoraptı? Yün çorap mı, naylon mu, pamuklu mu?

    3. EŞiM KENDiNiNKiNE BENZER BiR ALET GETiRDi

    40 yaşında kadınım. Eşim 15 yıldır Almanya'da çalışıyor ayda-yılda bir görüşüyoruz. Geçen yıl ona dert yanınca, Almanya'dan bana kendininkine benzer bir alet getirdi. Eskiden hareket ediyordu, şimdi etmiyor. Eşime soramıyorum, bunu nasıl tamir ettirebilirim?

    CEVAP: Değerli okuyucum bu vibratör konusuna ben sıcak bakıyorum. Kimseye bir zararı olmayan bu tatmin yoluna evet diyorum. Gelelim çalışmamasına. Önce pilini değiştir. Yine çalışmıyorsa miadı dolmuştur. Ola ki Çin malıysa! Eşine yaz, yenisini yollasın.

    4. SÜPÜRGENiN SAPI ZARIMI BOZMUŞ MUDUR?

    23 yaşında genç kızım. Akşam eve gelirken otobüse bindim. Yer olmadığı için ayaktaydım. Birinin elinde saplı süpürge vardı. Otobüs sallanınca sapı sert bir şekilde cinsel organıma denk geldi. iç çamaşırımda kan vardı. Acaba kızlığım bozulmuş mudur?

    CEVAP: Sevgili yavrum, senin süpürge sapını literatürüme ekledim. Süpürge sapıyla olanını ilk defa görüyorum. Korkma, kızlık zarın duruyor. O kanama başka nedendendir.

    5. VAJiNAMA RAKI YERLEŞTiRECEKLER

    8 yıllık evliyim, çocuğumuz olmuyor. Gitmediğimiz doktor kalmadı, en sonunda bir yaşlı teyze bulduk. 150 çifti çocuk sahibi yapmış. Özel bir iksirle vajinama rakı koyacakmış. 300 lira alıyor. Ne dersiniz?

    CEVAP: Yanar, yavrum yanar. Rakıda yüzde 45 alkol var. Sevgili okurum onun aklı var da sizinkisi nerede? Sen kadına şart koş: Sana yok yakmaz derse, önce sende deneyelim, eğer yakmazsa ben sana 500 vereyim de.

    6. AYAĞINA BOŞALDIM HAMiLE KALIR MI?

    15 yaşında gencim, kız arkadaşımın ayağına boşaldım. iç çamaşırını çekerken spermler bulaştı. ikimiz de çok korkuyoruz, sizce kız arkadaşım hamile kalmış olabilir mi?

    CEVAP: Değerli okurum, kızın ayağında ne işin vardı? Her yer bitti de bula bula ayağını mı buldun? Ayak fetişisti misin, yoksa tepişiyor muydunuz? Bakalım daha neler duyacağız. Kızım şimdi sözüm sana: Madem ayağına boşaldı git yıka, sonra giysene kıyafetlerini.

    7. ELLERiM MASTÜRBASYONDAN MORARIYOR

    Hocam, ben günde 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Sonrasında ellerimin derisi kupkuru oluyor, morarıyor. Acaba mastürbasyonla mı ilgili?
    CEVAP: Yavrum morarmaz mı? Sen böyle gidersen yaşlandığında derin saydamlaşır. Sen söz dinle, elinin de, damarının da ruhunun da rengini bozma. Morartma, mastürbasyonu haftada ikiye indiriver.

    8. EVLiLiK YILDÖNÜMÜM iÇiN ZARIMI DiKTiRMEK iSTiYORUM

    28 yaşındayım, evliyim. Geçen yıl evlilik yıldönünümüzde kızlık zarımı diktirmiştim. Eşimin çok hoşuna gitmişti. Bu yıl yine istiyor. Bunun bir zararı var mı? En fazla kaç kez yaptırabiliriz?

    CEVAP: Sevgili okurum, sen ittir ittir, sonra git diktir. ittir ittir git diktir. O diktirdiğin yer ince bir zar. Kocana ne oluyor? Sen tecrübe tahtası mısın? ileride şımarır vajinayı da darattıralım derse ne yapacaksın?

    9. ALTI BARDAK BALLI SÜT iÇiYORUM

    Hocam turizm bölgesinde tezgahtarım. Günde 6 bardak ballı süt içiyorum. Güzel müşteri gördüğüm zaman kendimi tuvalete zor atıyorum. Ama kadınlarla ilişkiye giremiyorum. Ne olur bana yardımcı olun

    CEVAP: Değerli okurum afiyet olsun be! Delik bi su kabına benzedin, yukarıdan giriyor, aşağıdan çıkıyor. Olan Türkiye'nin ekonomisine oluyor. Tüketiyorsun, üretemiyorsun. Ben ne yapayım be oğlum. Allah herkese akıl fikir versin. Elimizden bir şey gelmiyor.

    10. iKi KEZ KAN GELMEMiŞTi

    22 yaşında bir kızım. Erkek arkadaşımla daha önce iki kez ilişkiye girmeme rağmen üçüncü sefer benden bir miktar kan geldi. Bu fiziksel bir sorun mu?

    CEVAP: Gitti yavrum gitti, galiba gitti. Kızlık zarın sana veda etti. Cinsel birleşmenin yolu açıldığından sağlık açısından yararlı bir durum. Ama doğayla, toplumun değerleri bazen ters düşüyor. Evlenmeyecekseniz biraz daha dikkat ve önlem!

    YILIN EN iNANILMAZ 5 SORUSU

    5. Bir arkadaşım fazla mastürbasyonun sağırlığa neden olduğunu söyledi. Haftada 4 yapıyorum, hocam sizce sağır olur muyum?

    4. Kendimi tutamayıp sevgilimin yüzüne boşaldım. Kulağına sperm kaçtı. iki gündür duyamıyor, kulak zarı yırtılmış olabilir mi?

    3. Cinsel organı limon suyuyla yıkamanın faydalı olduğunu duydum. Daha gergin ve pürüzsüz yapıyormuş. Doğru mu, bir aydınlatın

    2. Bizim köyde prezervatif satılmıyor. Oğlanın sünnet düğününden kalan balonları kullanıyoruz. Acaba bir zararı olur mu?

    1. Erkek arkadaşımla yeni tanıştık. Bana bir hap verdi ve hamile kalmazsın dedi. Adet görmüyorum. Hamile olma riskim var mı?
    `
    NE DERTLER, NE SIKINTILAR VAR`

    18 yaşında genç kızım, mastürbasyon yapınca sesim kısılıyor.

    ilişkiye girmediğim zaman nereye dokunsam elektrik çarpıyor.

    Penisim giderek küçülüyor ve inceliyor.

    Şu anda 22 santim, cinsel organım gün geçtikçe uzuyor.

    Sevgilim bakire, birlikte olacağız ama beni kan tutuyor.

    iddia oynuyorum, kazandığım günlerde performansım düşüyor.

    Sevgilimle ayakta alıştık. Yatınca tatmin olamıyoruz.

    23 yıllık evliyim, her boşalmamda sol gözüme ağrı giriyor.

    Her boşalacağım sırada kahkaha atıyorum, bir açıklaması var mı.

    Otobüs sarsıldıkça ereksiyon oluyorum. Yolculuklar ıstıraba dönüştü. *
    3 ... isi degistirgeci
  7. 7.
    "PES" DEDiRTAN
    SORULAR
    Bir arkadaşım fazla mastürbasyonun sağırlığa neden olduğunu
    söyledi. Haftada 4 yapıyorum, hocam sizce sağır olur muyum?.
    Kendimi
    tutamayıp sevgilimin yüzüne boşaldım. Kulağına sperm kaçtı. iki gündür
    duyamıyor, kulak zarı yırtılmış olabilir mi? .
    Cinsel organı limon suyuyla
    yıkamanın faydalı olduğunu duydum. Daha gergin ve pürüzsüz yapıyormuş. Doğru mu,
    bir aydınlatın.
    Bizim köyde prezervatif satılmıyor. Oğlanın sünnet düğününden
    kalan balonları kullanıyoruz. Acaba bir zararı olur mu?.
    Erkek arkadaşımla
    yeni tanıştık. Bana bir hap verdi ve hamile kalmazsın dedi. Adet görmüyorum.
    Hamile olma riskim var mı?.
    ... karakuzusu
  8. 8.
    soru: hocam penis boyum 32 cm. napmalıyım?
    haydar dümen: getir ağzıma sok.
    4 ... tttddd