bugün

namusu hala iki bacak arasinda goren zihniyetin hezeyanlari.
mal beyinliler icin emniyet kemerinden daha degerli ve onemli kemerdir.
tr de artık bu kavrama yakışacak olan şeydir. bu kavramın memlekette boku çıkarılmıştır .savunan da savunmayan da birbirinden g. olmuştur.
tamer yiğit filmlerinden birinin esas oyuncusu. Komik filmdir bulun izleyin.
eskiden padişahların savaşa gitmeden önce eşlerine taktıkları kemermiş. öyle diye söylenir.
ilişkiler sadece vajinal yapılmadığı için kadın vücudundaki göze kadar tüm deliklere bağlanmadığı takdirde kendini kandırmaktan öteye geçemiyecek teminattir.
(bkz: bekaretin tanımını sorgulamak)
maharet kemerde değil, beyinde.
ne kemeridir bu bilmem zaten mevzuyuda okuyup anlamadim hangi kemerden bahsedildigini. benim bildigim tek kemer vardir oda dogu ve guneydogu anadoluda dugunlerde gelinin erkek kardesi tarafindan takilan kemer. bir ayin gibidir dügünün sonunda beyimiz eline alir kirmizi bir ku$agi verhasili kelam o kadar kalabaligin icinde 3 defa gelinin beline dolar cozer kemeri, son seferinde ise gelinin belinde kalir. ardindan gelin kisisine mali bütcesine göre bilezikleri takar. minimum bu 1 cifttir fakat durumu iyise abi kisinin dahada cok taktigi görüle bilir. ha bu kirmizi kusak kizimizi size bakire olarak verdik demektir ayri mevzudur. ayni zamanda gelinin baba ocagindan ayrilcagini simgeler, dügün boyunca ortaliga gülücükler sacan gelin artik yolun görüldügünü anlar yüzü asilir, ailede meksika dalgasini aratmicak sekilde duygusal anlar baslar, ilk olarak gelinde ardindan annesi, babasi, kiz kardesleri, kuzen ve kuzineleri derken bi cok kisinin gözlerinin dolu dolu oldugu gözlenir. bu kemer takma mevzusundan sonra son kez piste cikilir halaylar cekilir, damat dahada neselenmeye baslar malum sirada;

(bkz: gerdek gecesi)
kızlık zarı kale için iç sur ise bekaret kemeri için de dış sur diyebiliriz. amaç kaleyi daha korunaklı hale getirmektir.