bugün
- ketçaplı pilav10
- sevilen kızın ağzından çıkardığı yemeği yemek12
- insanları dinsizliğe iten şey felsefe mi22
- oh shit here we go again28
- 30 yaş üzeri evde kalmış kadınlar ordusu21
- beni kıskanıyorsunuz15
- erkeğin çirkini makbuldür13
- okan buruk14
- akp ve mhp oylarıyla reddedildi11
- bez bebek nana'ya sorular9
- larisalisa eksi ruyalar kavgası39
- minniemay is back22
- sözlüğün en akademik başarılısı ve zengini19
- düğünde gelinin kilotunu çıkarıp gösteren damat22
- insan olmaya ceyrek kala30
- anın görüntüsü13
- ioçk'nın sözlüğün en yakışıklı yazarı olması10
- sari renkli seker8
- kadın yazarların daha çok beğeni alması14
- kasım 2025 erken genel seçimleri21
- sözlükte kızlar güzel ama erkekler yakışıklı değil12
- küresel ıkınma8
- kız olsam orospu olurdum10
- eksi ruyalar ile ayakkabı alışverişine çıkmak15
- pavyon açıp erkekleri oynatmak14
- gözlerimi atıcam ama bakıp hemen silin olur mu13
- mariyya'nın gözlerini tarif ediyoruz8
- mariyya21
- çocuk yapmak13
- klarnet calan sarapci koala 611
- borsa15
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri25
- kadının ilişkinin başındaki haliyle kalmaması8
- akpye oy vermek için nedenler8
- fulya öztürk18
- istanbula ünlü olmaya giden köylü kız15
- neden iki tane ayağımız varken üç tane pedal var10
- israil'in kızgınlıkla hareket etmeye başlaması17
- şişman kızlardaki aşırı sinir9
- hindistan da 188 yaşında adam bulunması15
- sözlükteki psikolog kadın yazarlar15
- aldatmamak için en geçerli sebep18
- israil'in yavaş yavaş türkiye'ye geliyor olması22
- iran israil'e nükleer füze yollasa15
- erkek sevgilisinin götünü öpen romantik erkek14
- tırşık yememiş insanla muhatap olmak9
- gecenin şarkısı12
- doğum günümü kutlamayacak mısın10
- oğlak burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi9
- kuresel ikinma'nın zall'a olan aşkı8
Altay tankımıza 1500 bg' lik güç verebilecek akabindede 6+2 yerli imkanlarla üretilecek olan transmisyonla ile kombinasyonu sağlanarak özellikle Altay tankı için geliştirilen motor, V12 silindirli, ağırlığı ise 5.5 tondur, mühendisliği bmc power tarafından Türk mühendisler tarafından yapılmış olunup, dışarıdan herhangi bir teknik destek alınmamıştır, motorun 2025 yılı içerisinde Altay tankı üzerinde kullanılması hedefleniyor.
Seçim çalışması bir haber daha.
Herşeyi siyasileştirmeyin, Türkiye için yapılan ağır sanayi hamlelerini siyasi söylemlerle itibarsızlaştırmayın, bak bunu kemalist bir adam olarak söylüyorum, bu tank motorunu ülkemizin silahlı kuvvetleri kullanacak, onun için bazı işler siyaset üstüdür bunu anlayamadınız hala.
bu vakada da fiil " gelecek zaman " olarak kullanılmıştır.
"motorun 2025 yılı içerisinde altay tankı üzerinde kullanılması hedefleniyor."
Bu cümle tam bir Ahaber cümlesi. Hedeflenen başka şeyler de vardı. Milli uçak gibi. Noldu onlara?
Bu cümle tam bir Ahaber cümlesi. Hedeflenen başka şeyler de vardı. Milli uçak gibi. Noldu onlara?
"bitmiştir" kelimesini duymak istediğimiz ama bir türlü duyamadığımız bir projedir.
Bakın benim güzel kardeşlerim, türkiyenin kendi savunma sanayisinin ilk atılımları Kıbrıs Barış harekatı sonrası abd' nin bir müttefiklik içerisinde olduğu ve NATO üyesi olan ülkemize konulan ambargolar nedeniyle kuruluyor, yani müttefiklik ilişkilerine yakışmayan işler yapılmış ülkemiz aleyhine, onun için Türkiye kendi savunma sanayisini kurmak mecburiyetinde olan bir ülkedir, birinci dünya harbinde birlikte savaştığımız almanlar bile bize mtu üretimi tank motorunu türlü oyalamalarla engellerle resmen vermediler, yoksa bugün belkide bir tabur Altay tank birliğimiz vardı, onun için bu işlerin AKP' si, CHP 'si yok bu devlet için elini kim taşın altına koyuyorsa o bizim için bir değerdir, emin olun bu projelerde çalışan bunları geliştiren mühendislerin arasında birçok sol görüşlü pırıl pırıl genç mühendislerimiz var.
Milli uçak hala havada, inmedi ineydi göreceğdik ne yapmışız
aynı hesab.. Tankın motoru da 2025 de gelir, belki 2035 de belki de hiç gelmez
aynı hesab.. Tankın motoru da 2025 de gelir, belki 2035 de belki de hiç gelmez
Çok üzülüyorum bu ülkemin gençlerine, nasıl bir aşağılık kompleksi altına girmişlerse artık, biz yapamayız, edemeyiz, zihniyeti ile konuşuyorlar, artık uyanın oğlum dünya eskisi gibi bilgiye ulaşmanın zor olduğu dönemleri çoktan atlattı, bilişim çağındayız artık iyi bir devlet iradesi konulursa ortaya bu ülkenin çocukları uçakta yapar, sihada kaldıki yapıldıda zaten mmu taksi testlerine başladı, bu yılın sonunda resmen 5 'inci nesil bir savaş uçağını uçuracağız, hani amerikanın kimseye satmadığı, israile bile vermediği, o meşhur f22 ayarında bir uçak olacak inşallah.
Uçak burada yaşanan deprem felaketi nedeniyle, lansmanı yapılmadı basında yer almadı pek, bak bu uçağı yapan mühendislerin çoğu 30 yaş altı ortalamasında, ne kadar gurur verici bir tablo bu.
görsel
görsel
Uçak burada yaşanan deprem felaketi nedeniyle, lansmanı yapılmadı basında yer almadı pek, bak bu uçağı yapan mühendislerin çoğu 30 yaş altı ortalamasında, ne kadar gurur verici bir tablo bu.
görsel
görsel
Savunma projelerini her zaman desteklerim ama hicbir siyasetci ve parti bunlari kullanip benden oy alamaz.
Cunku bunlar devlet ve beka projeledir. Bu yuzden rte ve akp bosuna secim icin bu beka projelerini kendi siyasi emellerine reklam etmesinler.
Akli basinda her turk vatandasi kendilerine zaten oy vermeyecektir.
Cunku bunlar devlet ve beka projeledir. Bu yuzden rte ve akp bosuna secim icin bu beka projelerini kendi siyasi emellerine reklam etmesinler.
Akli basinda her turk vatandasi kendilerine zaten oy vermeyecektir.
Ülkemiz için yapılan özellikle savunma sanayi alanında bilgilendirici bir tanım girdiğimiz zaman direk aktrol muamelesi görüyoruz, neden gençlerimiz bu kadar yapılan güzel şeyi hemen bir parti ile damgalamak istiyorlar onu anlamıyorum.
Tasarımı ve prototipleri 2010'da biten tankımızın bir türlü bitmeyen motorudur. Transmisyonu ise ayrı hikaye.
Otokar kendine düşeni zamanında tamamladı ama şahsım motoru tek bir motor tasarlamamış şems Ethem'in şirketine havale etti.
Sonuç ortada...
Otokar kendine düşeni zamanında tamamladı ama şahsım motoru tek bir motor tasarlamamış şems Ethem'in şirketine havale etti.
Sonuç ortada...
ülke için yapılan her şey güzeldir.
yalnız entryleri okuduğumda bakıyorum ki gayet normal olarak siyasi bir taraf tutan insanlar, taraf tuttuklarını inkar ederek, projenin değerini düşürüyor.
gerek yok arkadaş. açıkca dersin benim partimin zamanında yapıldı, bu bana gurur veriyor diye.
yok şuyum yok buyum diyip saklamaya ne gerek var ki?
yalnız entryleri okuduğumda bakıyorum ki gayet normal olarak siyasi bir taraf tutan insanlar, taraf tuttuklarını inkar ederek, projenin değerini düşürüyor.
gerek yok arkadaş. açıkca dersin benim partimin zamanında yapıldı, bu bana gurur veriyor diye.
yok şuyum yok buyum diyip saklamaya ne gerek var ki?
güncel Önemli Başlıklar