bugün

Çok uyuyamam 7 saatten sonra başım ağrıyor. En geç 09.00 da ayaktayım amk.
galiba depresyondayım uyuyamıyorum sabah erken uyanıyorum hep. hayalimdir.
Tamam nervo sen uyu bakalım herif nerelere yazacak veya ohhh uyuyor Allaha şükürler olsun mu diyecek.
Tek kusuru bu olsun nervio. Seviyorsan takma böyle şeyleri, devam .
Güzelim, adama yazdım aradım baktım cevap yok uyuyor diye buraya yazdım. Yaptığım açıklamaya baksjfjf.

Burada olaylar böyle yorumlanır sjdjdk iyiymiş …

Kısas yapacak bir şey yok öyle ilişki falan yürümez o ne ya sjdj.
Nervo o zaman derdini buraya değil adama yazacaksın

Burada olaylar böyle yorumlanır

Korkun olmasa adama yazar bize yazmazdın.

Adam korkmuyor uyuyor sen korkuyorsun buraya yazıyorsun.

Mesela benim manit bu kadar uyusa inşallah ölümüşündür bu saate kadar yoksa başka bir açıklaması olamaz yazardım veya 5 gün uyurdum kısas olarak.
Abi niye illa bir ters yorum yadhdkfk.
Yok önceliği değilsin yok aldatmıştır kardeşim bu adam uyumayı seviyor olay bu. Güvenmiyor ya da öncelik meselesi değil derdim. Sıkıldım yazdım bu kadar ya kasmayınzjsjsj.
Olumlu düşünelim nervio, belki hafta içi çok yorulmuştur , dinlenmek ister. Yok bu uyku gamsizliktansa sana kolaylıklar dilerim.
Giden gider benim manit ya.
Gocu abim değil yanlış anlaşılmasınsjdks.

Cidden uyuyan adamdan nefret ya.
Demekki önceliği uyku siz değilsiniz
Figüran oldugunuz ilişkilerinizde sizlere başarılar eee dersiniz ki yarın ben uyurum o bekler o zaman tamam kısasta hayır vardır.
Babasını kastediyor.
Uyuyan adamdan nefret. Adam dediğin sabah kalkar gider. Ne yatıp duruyon. Sevmem. Kalk git be adam.
Ya içim geçmiş azıcık, amma abarttın yaaa…
Adam kim nervio.
Adam bütün gün uyudu inanılmaz ya. Sinirlenmeyeyim diyorum nervio sakin diyorum da oha be çüş be yuhhh ulaann.
ulan keşke ya.
iştah kapanıklığı yaşadığım günler istisnasız bunu da yaşıyorum ya.
Kuşkusuz çok hasta olmak sebebiyle iki gün boyunca aralıklı şekilde uyudum, normalde gündüz uyuyunca mala bağlarım ama çok hastalık annem.
Zamansız bir saatte uyanıp acaba dışarı mı çıksam düşüncesine sevk eder.

Boktan duygular ve hissiyatlara gark olursunuz.

Yok lan birazda kanepede uyuyayım.
Ahaah2od stephen o kadar heyecanlı ki gelmiş yarın gün boyu uyuyacağım yazmış. Hep uyusun eğer böyle sakin kalacaksa.
Evet.
yarın yapacağım eylem. keşke hep böyle uyusak.
Ayda bir yapılması iyidir.