bugün
- tebriz'i vurmak bizi vurmaktır24
- israil'i türklere dost sanmak13
- iran kağıttan kaplandır23
- 13 haziran 2025 iran'ın israil'e saldırması15
- anın görüntüsü14
- baklava abartılmış balon bir tatlıdır9
- osimhen liverpool pendik gs11
- neydi o şarkının adı yaa21
- hangi sözlük kızı daha güzel22
- en son ne yediniz11
- düşün ki o bunu okuyor14
- 13 haziran 2025 israil'in iran'a saldırması44
- iranın ırzına geçilmiş8
- akp döneminde israil'in coşması13
- allah8
- allah neden israili durdurmuyor8
- true yu neden evlendiremiyoruz15
- kendisini taciz eden adama gününü gösteren kadın9
- işe evden yemek götürmek20
- ay tırnağım kırıldı diyen erkek13
- en son neye şaşırdınız10
- pizzanın 500 tl olması saçmalığı12
- taylanda giden erkek9
- sakız adasında sakızlı muhallebi yemek19
- kürdün en büyük dostu türk tür23
- bahçeli demek binlerce yıllık devlet aklı demektir25
- yemek yerken izlemelik şeyler9
- 11 haziran 2025 ortadoğu daki hareketlilik19
- leroy sane28
- galatasaray8
- baba olmak12
- sözlükte emek vermek10
- suya fahiş zam9
- daha güzeliyle tanışınca önceki kadını unutmak13
- erkek erkeğe 69 yapmak8
- şeriat9
- sudekiray8
- ellerim yorulsun stemiyorum19
- çocuğunun ciğerinden et yesin de iyileşemesin11
- gençler evlenmek değil dünya'yı gezmek istiyor11
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- bu gömlek ne renk9
- türkiye'de akıl verme kültürü14
- seks sırasında arabanın kaportasının göçmesi9
- gaziosmanpaşa belediyesi'nin akp'ye geçmesi13
- yeni akit'in ferdi zeyrek karikatürü9
- 2 yıllık bölümü 4 yılda bitirmek8
- prenses erkek10
Papağan denilen hayvan konuşuyor, şarkı söylüyor, öğretirsen kuran okuyor, ayağıyla tempo tutup dans ediyor ama bir skime yaramayan maymundan geldiğimiz teorisi neden hala ısıtılıp, önümüze sürülüyor?
Atalarımızın papağan olduğunu düşünmek hem daha inandırıcı, hem daha sevimli olmaz mıydı?
Atalarımızın papağan olduğunu düşünmek hem daha inandırıcı, hem daha sevimli olmaz mıydı?
Sanki papağan olsaydı inanacakmış gibi. dinlilere de hayvan beğendiremiyoruz. Sw ve h.
Bu başlığı açan adam bir papağan mesela aynı şeyleri tekrar edip duruyor.
Bu başlığı açan adam bir papağan mesela aynı şeyleri tekrar edip duruyor.
Dillerin bir biriyle etkileşimine zenginlik yerine asimile gözüyle bakıyorsun. işte bu Çok üzücü. Bu konuda ülkenin aydın kesimi ne düşünüyor biraz okusan keşke. Irkçılık damarlarına işlemiş mk. Git dağlarda çiçek böcek topla şaman kültürünü devam ettir madem. Tutan mı var aq.
Cevab veremediler yine.
bu gerizekalılara göre dünyada hiçbir kötülük olmasın her şey iyi olsun.
imtihan kavramını kabul edeni sikiyorlar.
pandela da aynı amk. gerizekalının sorduğu şey de allah varsa afrika'da çocuklar neden aç.
gerizekalı sen doyur o zaman. güya amerika'da yaşıyorsun.
şaka tabiki de adam diyarbakır'da yaşıyor.
imtihan kavramını kabul edeni sikiyorlar.
pandela da aynı amk. gerizekalının sorduğu şey de allah varsa afrika'da çocuklar neden aç.
gerizekalı sen doyur o zaman. güya amerika'da yaşıyorsun.
şaka tabiki de adam diyarbakır'da yaşıyor.
Deist hisseden biri olarak iki tarafı da anlamsız bulduğum konu. Kavga etmen guzum.
Bilimin cevap veremediği tek soru Allah'ın varlığıdır. Belki de onu da keşfederler de bizde rahatlarız.
Sikkime giden yol nerede?
Hadi cevab verin de görelim. O taptığınız tüm bilim adamları toplansa, darwin'i de başlarına emir olarak seçseler bir sinek bile yaratabilirler mi?
Sen git mb oyna kardeşim siktir et bunları. Bu konulardaki Goygoy makara senin zeka seviyeni aşar.
Cevab veremeyince mb oyna de tabi.
Knk evrim varsa şimdiki maymunlar neden insan olmuyor desem Ne seviyede bir goygoy yapmış olurum sence? Benim gözümde bunu yazanla aynı çaptasın. Trollük zeka ister bilgi ister yetenek ister. 15 yıllık makaraları yapmaktan sıkılmadınız mk.
Müslümanlar neden gavur icadı kullanıyor?
Kedi uzanamadığı ciğere neden pis der?
Bu kibir Allah katında üstün olmanın en önemli şey olmasından mı kaynaklanıyor yoksa kibirli insanlar Allah maskesi mi takıyor?
Müslümanların şeytanla derdi ne? iftira atmak için mi icat ettiler?
Bu sorular sonsuz sayıdadır.
Kedi uzanamadığı ciğere neden pis der?
Bu kibir Allah katında üstün olmanın en önemli şey olmasından mı kaynaklanıyor yoksa kibirli insanlar Allah maskesi mi takıyor?
Müslümanların şeytanla derdi ne? iftira atmak için mi icat ettiler?
Bu sorular sonsuz sayıdadır.
Bir cam kaba mineraller elementler su koy, bir de elektrik çaktır, al sana tek hücreli canlı. Sonra evrim, derken insan, vb. Evren ve yaşam kentrilyonda bir olasılıkla oluşmuştur. Ökuzun altında buzağı aramaya gerek yoktur. Bukkadanbassittir.
evrim varsa şimdiki maymunlar neden insan olmuyor sorusu gayet makuldür ve ataistler buna da hala cevab verememiştir.
" ben bu dinin tebliğcisi ya da peygamberi miyim? Değilsem sana dinen ispat sunmak zorunda mıyım?"
bağzı hocalar kadın müşterilerinin şeyslerinden nasıl cin çıkarabiliyorlar !..
Mesela "metafizikçiler neden bu kadar cahil?" sorusuna cevap veremezler ki zaten bu gerici kafalar umurlarında bile değildir muhtemelen.
Papağan önerisini gündeme getirdiğimden beri, maymundan daha mantıklı bir tercih olduğu yönündeki ısrarımı sürdürüyorum:
https://m.facebook.com/re...unit&surface_type=vod
En zeki maymuna bile “karaköprü narlıktır” türküsü eşliğinde üçayak oynatamazsınız.
https://m.facebook.com/re...unit&surface_type=vod
En zeki maymuna bile “karaköprü narlıktır” türküsü eşliğinde üçayak oynatamazsınız.
hala bu devirde nasıl cahil kalınabiliyor buna cevap veremiyorum. bu köylü cahil çomarlar şehirlerin anasını sikiyorlar. küçük bir şehirdeki cahil tipin birine cin hikayesi anlatın donuna sıçar korkudan puahaaaa.
Ataistler şakkı kamer mucizesini halen daha açıklayabilmiş değildir mesela.
Benim en çok merak ettiğim insanlar bu dinlere bçnasıl bu kadar bağlı olabiliyor. ibadet ederken ne hissediyorlar bunu hiç anlamıyorum. Hadi inandın hiç bilmedüğin şeylere inanıyorsun ibadet nedir çözemedim. Bana dese ki bir çocuk gel şirinlere dua edelim güler geçerim.
Hala cevab veremiyorlar. iman ederler inşallah.
Maymunlar insan oluyorsa kartoncu niye hala olamadı?
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar