bugün
- tebriz'i vurmak bizi vurmaktır25
- israil'i türklere dost sanmak13
- iran kağıttan kaplandır23
- 13 haziran 2025 iran'ın israil'e saldırması15
- anın görüntüsü14
- baklava abartılmış balon bir tatlıdır9
- osimhen liverpool pendik gs11
- neydi o şarkının adı yaa21
- hangi sözlük kızı daha güzel22
- en son ne yediniz11
- düşün ki o bunu okuyor14
- 13 haziran 2025 israil'in iran'a saldırması44
- iranın ırzına geçilmiş8
- akp döneminde israil'in coşması13
- allah8
- allah neden israili durdurmuyor8
- true yu neden evlendiremiyoruz15
- kendisini taciz eden adama gününü gösteren kadın9
- işe evden yemek götürmek20
- ay tırnağım kırıldı diyen erkek13
- en son neye şaşırdınız10
- pizzanın 500 tl olması saçmalığı12
- taylanda giden erkek9
- sakız adasında sakızlı muhallebi yemek19
- kürdün en büyük dostu türk tür23
- bahçeli demek binlerce yıllık devlet aklı demektir25
- yemek yerken izlemelik şeyler9
- 11 haziran 2025 ortadoğu daki hareketlilik19
- leroy sane28
- galatasaray8
- baba olmak12
- sözlükte emek vermek10
- suya fahiş zam9
- daha güzeliyle tanışınca önceki kadını unutmak13
- erkek erkeğe 69 yapmak8
- şeriat9
- sudekiray8
- ellerim yorulsun stemiyorum19
- çocuğunun ciğerinden et yesin de iyileşemesin11
- gençler evlenmek değil dünya'yı gezmek istiyor11
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- bu gömlek ne renk9
- türkiye'de akıl verme kültürü14
- seks sırasında arabanın kaportasının göçmesi9
- gaziosmanpaşa belediyesi'nin akp'ye geçmesi13
- yeni akit'in ferdi zeyrek karikatürü9
- 2 yıllık bölümü 4 yılda bitirmek8
- prenses erkek9
bir şey sormazdım. sadece teşekkür ederdim.
alparlan melikşah yavuz fatih süleyman 4murat 1murat yıldırım beyazıd gibi at üstünde sefere çıkarak ülke topraklarına neden toprak katamadın diye sorardım. aslında çok soru var da bu yeterli.
Frank lucas denen biri sana geldi mi, diye sorar; sonra da bi' zahmet işi yarım bırakmadan dini kullanan yobazların alayını kıtır kıtır kestirmesini söylerdim.
Bir şey sormazdım.
M.kemalin annesi çarşaflı. Yıllar sonra gelecek kemalistlerin tesettüre nasıl düşmanlık ve küfür edeceklerini anlatırdım. Senin arkana saklanıp dolaylı yoldan senin de ailene sövecekler diye bu güruhun ne kadar aşağılık olduğunu, batıcı-emperyalist çizgiye nasıl biat edeceklerini izah ederdim.
M.kemal idda edildiği gibi geniş bir entelektüel birikime, tutarlı bir çizgiye sahip değil. Çevresinde işleri islamın lehine çevirebilecek bir kadro olsa bu iş işten bile değildi.
M.kemalin annesi çarşaflı. Yıllar sonra gelecek kemalistlerin tesettüre nasıl düşmanlık ve küfür edeceklerini anlatırdım. Senin arkana saklanıp dolaylı yoldan senin de ailene sövecekler diye bu güruhun ne kadar aşağılık olduğunu, batıcı-emperyalist çizgiye nasıl biat edeceklerini izah ederdim.
M.kemal idda edildiği gibi geniş bir entelektüel birikime, tutarlı bir çizgiye sahip değil. Çevresinde işleri islamın lehine çevirebilecek bir kadro olsa bu iş işten bile değildi.
hafız olduğun doğru mu.
yüz yıl öncesinde sana ''atam'' denilmesini hoş bulmadığını söylemiştin. ''atam''ı bir kenara bırak, bugünlerde türk milleti, türkiyenin hemen hemen her köşesinde seni ilahlaştırıyor. bu içler acısı durumla ilgili görüşlerin nelerdir?
Ulu Reis
cuckoldcu swingercı sümüklü peçete yemiş ecdadını siktiminin hain terörist kitlenin içinden niye daha fazla geçmedin.
cuckoldcu swingercı sümüklü peçete yemiş ecdadını siktiminin hain terörist kitlenin içinden niye daha fazla geçmedin.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar