bugün

Yenileceğinizi Bile bile gidin ölmek var yenilmekten dönmek yok!
Bu üstteki yazar sabah akşam ilaç niyetine şarap içiyor sanırım.

Veya müneccimle bir anlaşma içerisine mi girmiş anlamadım.

Oy vereceksiniz!
Oy vermeyen gizli akpli tipitipin teki bundan sonra gözümde kesinlikle şüphesiz.. akpli olursun gider Tayyipe verirsin eyvallah bu bir duruştur ama ben oy vermicem ama akpde gitmeli falan diyen kişi akpye dolaylı yoldan yardım etmiş olur..
Ümit Özdağ içişleri bakanı falan olmayacak bu bir yalan. (Y)chp'nin kendisi bunu yalanladı zaten, parti sözcüsü Faik öztrak da yalanladı. Zaten hdp böyle bir şeye izin de vermez, Kılıçdaroğlu hdp'nin izin vermediği hiçbir şeyi yapmaz.

Şimdi götleri sıkıştığı için yalandan milliyetçi oldular. Kılıçdaroğlu o protokolü de başka çaresi kalmadığı için zoraki olarak imzaladı. Yoksa özlerinde hala aynılar. Kılıçdaroğlu'nun gerçek fikirlerini öğrenmek istiyorsanız canan kaftancıoğlu'na, Sezgin Tanrıkulu'na bakmanız yeterli. Bunlardan birisinin cumhurbaşkanı olmasıyla Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olması arasında hiçbir fark yok.

O yüzden bu kuru yalandan milliyetçi söylemlere karnım tok. Daha önce de kendi partim olan zafer partisi de destek verse yine destek vermeyeceğimi, tarafsızlığımı koruyacağımı söylemiştim. Geçersiz oy kullanma kararım değişmeyecek.
O zaman sana akp ile mutluluklar radikal..
Ama hdp
Ama terörororö.
görsel
Ümit Özdağ kendisi içişleri bakanı olacağını söylemiştir. Bunun üzerine söz söylemeye gerek yok. Ümit Özdağ'a güvenim tamdır. Kılıçdaroğlu'na destek çağrısı yaptıysa bir bildiği vardır. Daha önce nasıl zafer partisini desteklediysem şimdi yine zafer partisinin bulunduğu yeri destekleyeceğim.
Bu adam gerçekten son düzlükte kendisini aylardır eleştiren bizleri aralıksız bu açıklamalarla tokatlamaya devam ediyor. Demek ki derdi gerçekten samimiymiş.
oy verelim arkadaşlar bu topraklarda oyda kullanmıyosanız var olmamızın bi sebebi kalmaz atamızın yolunda desteğe devam.