bugün

görsel
görsel
boş ver kanka tarihin en kötü feneriydi zaten.
Nickaltina yazılan entry anında silinen yazar.

görsel
adam sanki fenerin teknik direktörü veya kulübün başkanı dediğim yazar. pis herifler hemen nik altına çöküp ibnelik yapmışlar.
Taraflı Hakeme rağmen sahasında 4 gol yemiş takımın taraftarı.

görsel
Gumaydin kurabiyem. Hayirli sabahlar.

Ben fazla üzerine gelmeyecem sadece bir sorum var müsadenle.

Koyduk mu?
Hacı nerdesin ya, gel bi ne anlatcam sana, akşam neler oldu neler.
Necip geliyor dedim o andan beri yok. Saklanıyor.

Gel lan gel gitti.
Lideri kesssss
görsel
Alıştıra alıştıra anlatıyorum panpa.

Kadıköy var ya. iskele.. çık aradan yukarı 6 yola doğru.

Boğa var..

Hah, onu sikiyolla şu an.

Evet, yine...
Çok kötü oynuyoruz bu maç. Mağlubiyeti hak ettik. Rakip takım taraftarları dalga geçebilir pekala. Haklarıdır. Ama dalga geçen bjkliler Konya'dan 4 yediklerini, gsli taraftarlar da saçma sapan mağlubiyetlerini unutmasınlar. Her takım zor haftalardan geçer, şu an biz zor haftalardan geçiyoruz. Takım iyi gitmiyor. Gerekli dokunuşlar yapılacaktır.
geçmiş olsun kardeşim sizin takımı gene kevgire çevirmişler.
Panpa daha ne dokunuşu. Gelen geçen kanırtıyor.
Erol bulutu sıkı tutsun dediğim fenerli yazar.

Zira karbonat erol k a ç a c a k.
Acayip efendileşmiş bi anda.
kendisiyle dalga geçmeyi geçen sene bıraktığım zât. zira tuttuğu takım o kadar ele ayağa düştü ki, bir galatasaraylı olarak ben bile üzüleceğim neredeyse.

hülasa, başını iki eline alıp düşünmesi gerekirken kendisiyle dalga geçen rakip takım taraftarlarının eskiden yenildiği maçları öne sürerek avuntu girdabına kapılmış gibi görünüyor. benden sana tavsiyem derhal vazgeç bu sevdadan.

fenerden ne köy olur ne kasaba. hadi eyvallah...
henry onyekuru geri dönüp yine kayacak diye tir tir titreyen yazar.
Fb maçlarını izlerken korkudan altına kaçırmasın diye bir yılbaşı hediyesi:

görsel
nerdesin la kanarya ?
neredesin diyenlerde ya bir göz problemi var, ya da akıl problemi. gelmiş 200 entry ile hava yapıyor bir de. bi soluklan bi dur bakalım.

ayrıca biz drogba'lar sneijder'ler, hagi'ler görmüş adamız, hepsinin eline verdik, onyekuru'nun da eline veririz sorun yok. en kötü sezonumuzda 20 yıl sonra kazanıp da adam mı oldunuz lan başımıza ahaha.
monaco teknik direktörü niko kovac'tan onyekuru'ya zehir zemberek sözler

" antrenmanlarda eski takımı galatasaray'ın dizliklerini giyiyor, salon çalışmalarında arkadaşlarına galatasaray'ın taraftarlarını izletiyor. ben böyle birşey görmedim, burda olduğum sürece ona forma şansı vermeyeceğim..

Selamı var sana geliyormuş.
görsel
koyulanların ağlama duvarı. Ahaha. Her fener puan kaybında soluğunu nick altımda alıp da, gelip şimdi geveleyenlere siktir diyorum.
Neler neler oluyor aslolan fenerbahçe ise ne güzel. Hepimiz çok mutlu olmalıyız değil mi arkadaşlar, önemli olan fenerbahçe yahu başka bir dert yok.
Biz ne kadar fb yenildiğinfe maytap geçiyorsak bugün onun hakkı devam yiğidim sahne senin..