bugün

Uzun zamandır tekrar etmiyorum pek edemem maalesef.
500 liraya sizin yerinize yaparım.
Diyen arkadaş,
Kralsın direk niyeti belli,
Yardımcı olmak * *
1000 verek sus.
500 liraya sizin yerinize yaparım.
Konu ne.
Konusuna göre tavsiye cevabı verilebilecek soru. Eğer tarih, kriminoloji, futbol, sanat ile ilgiliyse buraya bir cevap gelebilir.

Not: özel mesaj kapalı…
Gülümseyen köpek saçları var.
Bu aralar çok risk alma. Yapacağın şeyler için fazla sivrilme. Negatif geri dönüşleri olabilir. 2 kadın figürü çıkmış. Biri silah kuşanmış ateş ile oynuyor biri de şeytan tarafından zarar görüyor. Yapacağın bir hata sana ağır bir negatif bir geri dönüş getirebilir.

Kadın aile içi sorunları simgeleyebilir.

Sırtlan ve köpek figürleri çıkmış. Burada sana yakın olan kişilerden bazıları yanında olabilir iken bazıları da senin zararına davranabilir gibi anlama gelebilir.

Adımlarını sağlam atıp her şeyi düşünmen gerekebilecek ailevi ya da ilişki bağlamında bir şeyler olabilir. Ama iş ve arkadaşlık için yeterl figür yok.
AKP'nin bu sefer gidici olduğunu elbette. Yalnız ben pek iyi değilimdir fal bakma konusunda maalesef. Tam tersi çıkarsa karışmam efendim, evet.*
ben bunu giyen kadınla sevişemem pezevenk gibi hissederim sadelikten yanayımdır.
az sonra çarka çıkacak gibi duruyor.
tabi zevkler farklı farklı.

sanki sordunuz neden yazdıysam.
blok sütyen modası geceli cok olmadı mı ya eskiden güzeldi de sonradan varos havası katmaya basladı .
Tası tarağı toplayıp "mescidi Aksa"ya yerleşmek.
Sen denemeden ve ben görmeden bir şey diyemeyeceğim.
Yakışmaz.
Lidya, kan tutan kasap'ın yan sanayi ürünü gibi.
Bilemedik.
Giy de at.
sevmedim.
sevmedim yazılar basit.
sen bu işte iyi değilsin vazgeç.
Çok yakışır.
yakışır kardeşim.
Sağdan yürü cüzdan bul delikanlı diyerek kolayc sıyrılabileceğin durum. Biraz pratik zeka.
internetten tanıştığın biriyse buluşma.
geldim geldim.

şurada her gece fingirdeşemeyen iki kişiyiz.
öbürkileştirildik.
yahu biz 30 kişiyle bu saatte daha çok entry giriyorduk. fingirdeşmeye mi geldiniz buraya?

o zaman benimle fingirdeşin kızlar, lütfen...
ben de manyak olmaya karar verdim üçlü mü yapsak acaba?