bugün

yurtta arkadaş yapmasını önerdiğim kişi söylemi.
facete apacilerin kızlara sohbette yazdıkları ilk cümle.
bu durumlarda karamsarlık insanı yokluk düşüncesine sevk eder. içe kapalı olmamak, arayış içinde olmak gerekli. bir insanın tek basına olmasının, arkadaşı olmamasının kendisininde etkeni olduğu gerçektir.
Arkadaşın yok mu diye soruyorlar. Gece varya.
Genelde bu durumu çok siklemem ama bir tık üzülesim geldi bugün, benim niye arkadaşım yok ya. baya enayik, vur ensesine al lokmasını biriyim ben olsam olurdum.
kim senin arkadaşın olsun lan arızalı! kendimden biliyorum yani. merak etme yannız deilsin.
Olsunlar be nolcak bir kere de benle arkadaş olsunlar.
500 liraya olurum arkadaşlar.
milleti şeyedip şeyedip ghostlarsan, kimse arkadaşın olmaz. dımdızlak kalırsın. bak kamos'a... zoey sayesinde sağlam çevre edindi.
Onu bahar candan yapıyordu abi ben fas fakirim.
Fas fakirsen arkadaşın olmaması daha iyi olsa dışarı çıkacan para lazım, gezecen para lazım herşeye para lazım.
Arkadaş bulup bir de ghostlarsam taş olurum taşş.
Çok haklısın ben mağarama geri dönüyorum o zaman.
duygusal boşluk olabilir canım.
benim de öyle aşırı duygusalım bu sıralar
eskiye karşı özellikle.
--spoiler--
Çok haklısın ben mağarama geri dönüyorum o zaman.
--spoiler--

Yerinde olsam Pandela'yı dinlemezdim.
Şahsen bu sözlüğün en kötü yazarlarından biridir kendisi.
--spoiler--
Yerinde olsam Pandela'yı dinlemezdim.
Şahsen bu sözlüğün en kötü yazarlarından biridir kendisi.
--spoiler--

yerinde olsam kamos'u az dinlerdim. kendisi zoeyci birisidir. yani fazla itimat etme.
Gesi bağlarında don arıyorumu dinledim.
yokluğu da çokluğu da dert. hani tamam çok klişe belki ama hiç arkadaşı olmayan biriyle arkadas olunca neden o âna kadar olmadığını çok iyi anlıyosunuz.
VALLA BENiM DE YOK,KiME ARKADAŞ DEYiP BAHRIMA BASTIYSAM HEPSi SIRTIMDAN VURDU,EN GÜZELi TEK TAKILMAK,KiMSEYLE ARKADAŞ OLAMIYORSUN Ki ORTALIK TERBiYESiZ KAYNIYOR. AZICIK AŞIM AĞRISIZ BAŞIM BÖYLE ARKADAŞSIZ iYiYiM.
Benim de yok, aslında çevrem vardı ama hepsini tek tek hayatımdan çıkardım. Instagram hesabımı sildim, numaramı değiştirdim, hepsi çıktı gitti.

Benimki, \"arkadaşım yok yaaaa!\" isyanı değil; ben, kimseyi hayatıma dahil etmek istemiyorum.
Önemsiz konu. Yüzlerce arkadaşın ya da dostun olsa da zorlu yolları yalnız yürüyeceksin. Çok dostum oldu; hepsi beni bir güzel kullanıp skip attılar.