bugün

Tarikatçilerden bahsettikleri için son bölümde Hükümette olmak üzere bütün islamcılar kudurmuşlardır.
BiR BiTMEDi GiTTi ŞU FiLM O KADAR AŞKI MEMNULAR, YAPRAK DÖKÜMÜ, BiNBiR GECELER ,YALAN DÜNYALAR GiBi FENOMEN YAPIMLAR BiLE SONA ERDi BE.
orta çağdan beri oynayan dizi en ufak bir tarikat göndermesinde ceza alıp yayını durduruldu gerçekten inanılır gibi değil.
Ülkenin haline bak.

2-3 gün önce akit tv mi nedir bildiğin şeriat propagandası yapılıyor.

Oy vermek doğru değil deniyor.

Sunucu da diyor ki “ amaca ulaşana kadar oy vermek lazım “ diyor.

Bırakın rtük’ü falan savcıların yarış etmesi gereken bir dava sebebi iken hiçbir şey olmuyor.
başladığında ben ortaokula gidiyordum, emekliliğime 7 sene kaldı.
Türkiye de hukukun üstünlüğünün değil, üstünlerin hukukunun geçerli olduğunu bir kez daha anladığımız bir yasaklamaya maruz kalmış bir türk dizisi.
onlarca yıldır arkasına geçmedikleri sokak bırakmayan dizidir. Baştan sona bir bölümünü dahi izlemediğim dizidir aynı zamanda.
Şu an izliyorum,bu bölüm yeni doğan çetesi ile ilgili.gecen haftaki bölüm gibi ses getirecek.muhalefete devam ver odunu Mesut komser.
boş dizi.
ilk 200 bölüm güzel de sonraları çok zorlama. bokunu çıkarttılar artık.
Akepenin hışmına uğrayan dizi.
Akp değil diyanetin içine çöreklenmiş daha açık söyleyeyim ülkeye çöreklenmiş tarikat ve ruhbsn sınıfının hışmına uğramış dizi. Bunlar özgülükten bahsederler sözde.