bugün

bir defa denemek rahat ettirir.
hiç konforlu olmayandır.
Keyifli, ama biraz stresli ve zordur.
evde sevişmek varken gereksiz yere rahatından olmaktır. yatak gibisi yok valla.
cok guzeldir. arabada az sevismedim...
Sığamıyoruz aq sığamıyoruz.
Konforsuz.
heyecan verici bir fantezi gibi çılgın attırsa da pek keyifli ve konforlu bir şey değil. gözünü seveyim yatak.

ama tabii araba demek bir anda spontane gelişen bir olay demek, samanlığın seyran olması demek. işin heyecanı orada.
hava çok soğuk ve götümüz gözükür.
görsel
60’lı yıllarda chevrolet firması, 2. Dünya savaşı sonrasında azalan dünya nüfusuna kendince bir katkıda bulunmak üzere direksiz (koldan vitesli) araçlar üretti.. sanıyorum bunu da yeterli görmedi ki, araç iç dizaynını randevu evi bordosu yapıp, koltuk genişliğini de 60 santime bağladı.

Yani, bu işler öyle “üç çocuk yapın” diye 250 lira çocuk zammı vermeyle olmuyor. Genşlere imkan açmak, tesis yaratmak lazım.

Bu arada, denilen hadise ön koltukta pek olmaz. Bir de, fanteziye bağlayıp, hareket halindeki araçta kısmil aktivitelere koşmamak lazım, zira bu girişimlerin sonunda bir taraf genellikle boyunluk kullanmaya başlar.
el frenini yanlikla cekersiniz rampadan asagi kayarak arkadaki arabaya carpabilirisiniz.
195 boyunda 120 kilo adamım. Arabaya sığmam amk.
görsel
cok eglencelidir.
arabanın koltukları bunu kaldırabilecek büyüklükteyse çok güzeldir, küçüklerse biraz rahatsızlık verir ama hala güzeldir. Limuzininiz varsa harikadır.
Polise ya da jandarmaya yakalanmıyor musunuz yiiiuvv.
Google'de sık aranan Uludağ sözlük başlıklarındandır.

Kaynak: (bkz: Google cevherleri)
arka koltuğun tam üzerine gelen tavanda hatun kişinin ayak izleri kalmış. baldız da onu görünce " bu ne laaan " demiş. bacanak da; aldığımda vardı demek ki hiç bakmamaışım demiş. miş miş de miş miş !
arabayı sıfır almıştı o denyo .
Şehrin ortasında sevişmiştim camlar karartmalı idi. heyecanlı hadise ama bi giyinme kabininde sevişmek değil.
bunu herkes yapamaz profesyonel olmanız gerekiyor.

öyle arabayı kuytu köşeye çekerim mantığıyla hareket ederseniz ayvayı yersiniz.

arabayı yol kenarına ya da dikkat çeken bir yere park edersiniz başta polis olmak üzere herkesin dikkatini çeker.

ancak boş bir araziye ya da ormanlık yere gitmeniz lazım.
Bu sıcak havalarda, gece vakti, arabanın sarnufu açık olmasına ragmen ölüm gibi olan eylemdir...

Kan ter içindr kalıyor insan, tavsiye etmiyorum, havuz en iyisi...
güzeldir yapılmak istenilenlerden sadece bir tanesidir.
Beli ağrıtmasa aslında fena değil. Evet.
- ben nasıl oldum anne?
+ arabanın arka koltuğunda yavrucuğum!!!
arkadaşlar sevişmekle seks yapmayı birbirine karıştırıyor muyuz acaba?
imkansızdır arabada sevişilmez anca seks yapılır.