bugün

(bkz: günah)
Çekilmez de ondan. Durduk yere kaşınmayın. Çok yakın bir tanıdığımız, bir iltihap çeşidi olan apseli dişini (sıcak yada soğuk apse) çektirdi. Nasıl olduğu anlaşılamadan iltihap çene kemiğine yayıldı. Fenalaşınca hemen gataya götürdüler. Çeneyi (komple yüzün bir bölümü) aldılar. Protez çene taktılar. ölümden döndü. Kurtulduğuna şükrettik.

Netice: Antibiyotikle güzelce tedavi edilip iltihabı kurutmadan apseli diş çekilmez. Yüksek Risk var.
Benim çekmişlerdi , bir pok olmadı. Sadece 4 ignede uyuşmadı. Bağıra bağıra çektiler.

Apse olduğunu bilmiyordum. Uyusmayinca anlaşıldı. Ben de yarım bırakmayın çekin dedim
Meğerse anestezi etki etmediği için çekmezlermiş apseli dişi, Çok acıtır diye.
Ben de ucunda ölüm var sanıyordum.
lan oğlum bundan sonra ben de her mesleğin teknik konularına girip sağdan soldan duyduğum internetten öğrendiğim kadarıyla bilip bilmeden sallayacağım. yok kana karışırmış yok ölürmüşsün yok apse vücuda yayılırmış.
dişte oluşan enflamasyon kabaca iki türlüdür bir dişeti apsesi adi üstünde diş etinizin şişmesine yol açar ki o durumda çekilebilir diş sonrasında post op antibiyotik antiemflamatuvar verilir sıkıntı olmaz. diğeri diş pulpasindan kaynaklı yani pulpitis dediğimiz diş apsesi burada sıkıntı diş kökünün çevresinde oluşan enfeksiyon bariyeri nedeniyle yapılan standart anestezi klasik anestezi yontemleri ile dişi yeterince uyuşturmaz dışarıdan sanki uyuşmuş hissedersin ama çekmeye kalktığında hasta ağrı acı hisseder. bu durumda biraz daha yüksek doz ve farklı anestezi teknikleriyle dişi uyuşturup yine çekim yapabilirsin. haa halk arasında iltihaplı diş cekilmez fikri o kadar yayılmıştır ki hastaya bu teknik bilgileri anlatıp ikna etmeye çalışacağına verirsin profilaktik antibiyotiği iltahap azalır ya da kroniklesir ondan sonra çekersin. sonra diyorlar ki doktorların hekimlerin egosu yüksek yok burnu havada. bilip bilmeden işimize karistiginiz için bu tür insanlara sinir olduğumuzdan olabilir mi acaba?
augmentin iç kanka kesin çözüm.
çünkü sorunlu bölge iyi uyuşmaz ve enfeksiyonun kan ile birlikte vücuda karışma ihtimali vardır. ayrıca her ilacın her bünyede farklı etkileşimleri mevcuttur. çok etkili bir antibiyotiktir ancak augmentin kesin çözümdür önerisine kulak asmayınız.
iltihap sıkıntılı iş bro.

Kullan bir hafta sonra aç karnına gel.

(bkz: largopen)
vücuda kan yoluyla enfeksiyon girişi olabilir onun için apseli dişe antibiyotik tedavisi uygulanır genel olarak tercih edilen ilaç 1000mg augmentin hapıdır iltihap kuruduktan sonra sağlam bir osmanlı tokadı ile dişler ağıza dökülür.
ağrıdan çekilmez, çekilecek dert değildir.
Enfeksiyon olan diş çekilirse enfeksiyon Allah ne verdiyse yayılır. Topla tüfekle yürür. Ölersiniz.
Valla çekilmiyor ya.
Iltihap kan yoluyla vücuda yayılabilir. Enfeksiyon bakımından yani.
diş hekimlerine sorulan soru.
güncel Önemli Başlıklar