bugün

demetevler'de konuşlanmıştır.
tam karşısında da carrefoursa konuşlanmıştır.
her il jandarma komutanlığı gibi alay seviyesinde teşkilatlanmış askeri birlik.

325. dönem bir asker olarak acemi eğitimimi alacağım yer.
331. dönem kısa dönem er olarak eğitim alacağım yer. soğuğa dayanıklılığımı arttırmak için geceden kıçıma buzu soktum, bekliyorum.
331. dönem olarak er olarak görev yapacağım yer. gidip görecez, askerlik sırasında ve döndükten sonra gerekli bilgileri aktarırız artık.
karşısında carrefour varmış.
istanbul yolu üzerinde batıkent hizasından ana girişi olan komutanlıktır. hemen karşısında carrefour alış veiş merkezi vardır. önünden kızılay sıhiye ve bilimum merkezi noktalar giden otobüs ve dolmuşlar geçer.
rütbeli sayısı çoktur. çok kötü veya çok iyi bir askerlik geçirilebilecek bir yer sanırım.
ankara'da olmasından mütevellit disiplinin en üst seviyede olduğunu tahmin etmekteyim. yani doğu illerinde veya karadeniz'de askerlik yapanlar kadar rahat edemezler pek.
karşısında carrefour felan yoktur. karşısında carrefour olan yer jandarma bölge komutanlığı'dır. karşısında yumurtatepe tümülüsü vardır.
son derece kültürlü ve kişisel gelişimini tamamlamış, (astsb. ve uzm.j.lar dahil) kısa dönem askerlere ters davranmak şöyle dursun, bir arkadaş samimiyetiyle yaklaşan rütbeli personele sahip, acemi eğitiminizi tamamlayıp usta birliğinize teslim olmak için ayrılmak istemeyeceğiniz yer.
karşısında carrefour falan yoktur. karşısında carrefour olan yer jandarma lojistik komutanlığıdır ve burası güvercinlik kışlası diye geçer, ki tam da batıkent'in karşısıdır burası. demetevler nere, batıkent nere.
bol bol gecekondu yıkımına giden, bol bol kiremit ve tuğla parçası yiyen ama gene de görevinin başında olan kolluk gücü.