bugün
- abdullah çatlı estetik geçirip hakan fidan oldu9
- asla değişmeyecek fikirleriniz31
- alttaki yazara bir soru sor16
- en iyi aşk yaşayabilecek burç ikilisi9
- mehmet şimşek13
- kadınınız meme dekolteli elbise giyebilir mi16
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun18
- ali koç8
- zorunuza giden şeyler11
- kemal kılıçdaroğlu8
- kahve içmeden yapamıyorumcular20
- 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçı54
- lord marcus amoralist poyomsos9
- fenerbahçe8
- yeliz yeşilmen dünyanın en güzel kadınıdır10
- fakirler umurumda bile değil dönemi23
- anın görüntüsü41
- islamiyet'in aslında aya tapınma olduğu gerçeği13
- karpuzcu libos panda9
- arda güler8
- kızlara yürüme taktikleri15
- telegram kullanan kızın namusu8
- chp den yeni anayasa için akp'ye destek10
- düşün ki o bunu okuyor12
- yazmayan erkek11
- mehmet barlas35
- sizce ben yakışıklı mıyım15
- hayattan keyif almak için öneriler14
- cono8
- tengir budun ile rakı içip bütün gece sohbet etmek8
- koyu yeşil göz14
- yazarların tehdit cümleleri14
- regl sancısı8
- menuet18
- misafirin yaramaz çocuğu8
- 6 senede 40 kişi toplayan peygamber22
- sözlükte bulunması bir şans olan yazarlar9
- kadınların güzel erkeklerin tipsiz olması9
- sözlük yazarlarına yakıştırdığınız meslekler22
- adolf hitler hayranı tipler8
- 3 haziran 2023 kasımpaşa beşiktaş maçı9
- din bir zehirdir10
- akp'nin uzun süre iktidarda kalması8
- aldığınız en güzel iltifat39
- nazım hikmet14
- birinden iğrenmek için nedenler8
- insanlardan soğumak14
- sözlükten bir kıza mesaj atmak9
- sözlüğün en güzel online kızı13
- yaşar nuri öztürk11
Bir Tanrı'nın inanmayanlara bu kadar tetiklenmesi gerçekten enteresan ve yücelik puanını azaltan bir etmen. neden dikine takıyorsun ki abi? tamam taktın, neden hakaret ediyorsun? tamam hakaret ettin, sonsuza kadar yakmak? sadece inanmıyor diye ne kadar iyi bir insan olursa olsun ben anlamam diyorsun. biz insanların kendi geliştirdiği adalet sistemi bile senin 'ilahı adalet' olayından kat kat gelişmiş durumda. suç işleyen bir müslüman cezasını çekip cennete gidebilirken, masum inanmayana sonsuz azab var.
şu şizofrenik konuşmayı bırakıp olayın gerçek sebebine bakacak olursak tabii ki dinler kendisine inanan sayısı arttıkça büyüyor ve bu kaygıyla yazılıyor. o yüzden en büyük günahın inanmamak olması gayet doğal.
ilgili ayetler:
maide 5inkâr edip âyetlerimizi yalanlayanlar var ya; işte onlar cehennemliklerdir.
'bakara 161' Fakat âyetlerimizi inkâr etmiş ve kâfir olarak ölmüşlere gelince, işte Allah’ın, meleklerin ve bütün insanların lâneti onların üstünedir.
'bakara 217' Sana haram ayda savaşmayı soruyorlar. De ki: “O ayda savaş büyük bir günahtır. Allah’ın yolundan alıkoymak, onu inkâr etmek, Mescid-i Haram’ın ziyaretine engel olmak ve halkını oradan çıkarmak, Allah katında daha büyük günahtır. Zulüm ve baskı ise adam öldürmekten daha büyüktür. Onlar, güç yetirebilseler, sizi dininizden döndürünceye kadar sizinle savaşmaya devam ederler. *Sizden kim dininden döner de kâfir olarak ölürse, öylelerin bütün yapıp ettikleri dünyada da, ahirette de boşa gitmiştir. Bunlar cehennemliklerdir, orada sürekli kalacaklardır.*
'beyyine 6' Şüphesiz, inkâr eden kitap ehli ile Allah'a ortak koşanlar, içinde ebedî kalmak üzere cehennem ateşindedirler. işte onlar yaratıkların en kötüsüdürler.
şu şizofrenik konuşmayı bırakıp olayın gerçek sebebine bakacak olursak tabii ki dinler kendisine inanan sayısı arttıkça büyüyor ve bu kaygıyla yazılıyor. o yüzden en büyük günahın inanmamak olması gayet doğal.
ilgili ayetler:
maide 5inkâr edip âyetlerimizi yalanlayanlar var ya; işte onlar cehennemliklerdir.
'bakara 161' Fakat âyetlerimizi inkâr etmiş ve kâfir olarak ölmüşlere gelince, işte Allah’ın, meleklerin ve bütün insanların lâneti onların üstünedir.
'bakara 217' Sana haram ayda savaşmayı soruyorlar. De ki: “O ayda savaş büyük bir günahtır. Allah’ın yolundan alıkoymak, onu inkâr etmek, Mescid-i Haram’ın ziyaretine engel olmak ve halkını oradan çıkarmak, Allah katında daha büyük günahtır. Zulüm ve baskı ise adam öldürmekten daha büyüktür. Onlar, güç yetirebilseler, sizi dininizden döndürünceye kadar sizinle savaşmaya devam ederler. *Sizden kim dininden döner de kâfir olarak ölürse, öylelerin bütün yapıp ettikleri dünyada da, ahirette de boşa gitmiştir. Bunlar cehennemliklerdir, orada sürekli kalacaklardır.*
'beyyine 6' Şüphesiz, inkâr eden kitap ehli ile Allah'a ortak koşanlar, içinde ebedî kalmak üzere cehennem ateşindedirler. işte onlar yaratıkların en kötüsüdürler.
git anana "ben senin çocuğun değilim sen benim anam olamazsın" de bakayım nasıl bir tepki verecek.
@2 DNA testi yaptırırız, biter. sözlükte ilkokullu beklemiyordum doğrusu verdiğim aradan sonra. ilginç.
güncel Önemli Başlıklar