bugün

mutluluklar dilerim. umarım bu sefer omurluk olur.

jennifer lopez in son cıkan bir filmi var. orda 5.evliligini yapmak uzere olan bir sarkıcıyı canlandırıyor. ilk karısından bosanmıs adam soruyor:
-ben ilk esimden bosandıktan sonra sogudum bu islerden. sen nasıl bu kadar aktif kalıyorsun?
-jennifer: aska inanıyorum. guzel duygulara inanıyorum. cok guzel asklar var bu dunyada. olana kadar denemeye devam. belki bu sefer omurluk olur.

:)

ben daha cok ilk esinden bosanıp ask meskten umudu kesen adam modunda olsam da keske jennifer modunda olabilseydim.:)
makina gibi çlışıyor mübarek bravo amk.
hayır acun ılıcalı 2 evlilik yaptı. 4 evlilik yapan acun ılıcalının IBAN numarası.
Aynı durumda ben olsam aynı anda 4 karıyla evlenirim aq bence az bile yapmış.
garibana çok para verirsen allahı kitabı şaşar lafını duymuştum birkaç kez. acunda yokluktan gelip sonradan parayı çok bulunca harcayacak veya koyacak yer bulamıyor evlenip sonra boşanıp nafaka ödeyerek azaltıyor..

diğer 3 karısını bilmem ama acun yüzünden bu şeyma denilen kadın başımıza peydah oldu ya bir dönem. sırf milletten aldığı ahlar yüzünden acun daha dikiş tutmaz.
true daha 1 kere bile evlenememişken...

zalımsın hayat....
kıskandığım olaylar silsilesi.
Ben sahsen cok taktir ediyorum acunu.
Neden evlenme ihtiyaci duydugunu anlayamiyorum. Sonucta istese omrunun sonuna kadar nikahsiz yasar. Ama madem oyle istemis, bizede Allah mutluluk versin demek duser..
damat aynı gelinler sürekli değişiyor.
Bizim bir turkceci var o bile öğretmen maaşıyla 3 kere evlendi bosandi Acun'a yakistiramadim
dinimizce uygundur...
zenginin sadece parasının değil, karısının da fakirin ağzını yormasına sebep olur.
beni ilgilendirmeyen bir konudur ama mutlularsa hayırlı olsun.
Sabaha kadar pompa pampa.
Çocuğu yaşındaki kız ile bir garip duruyor. Umarım son olur.