bugün

son yıllarda medya sektöründe önemli işlere imza atan ve adını duyuran acun ılıcalı' nın emperyalizmin tartışmasız en büyük kalelerinden biri olan coca-cola markasının reklamlarında oynamasını ve adeta coca-cola' nın türkiye distrübütörlüğünü üstlenmesi durumunu özetlyen cümledir. programlarındaki davranışlarından gözlemleyebildiğim kadarıyla kendisi iyi niyetli, nazik ve yardımsever bi insan profili çizmekte. lakin hangi akla hizmet bu markanın reklamlarında boy gösterdiğini çözebilmiş değilim.

belki kendisi cola-cola'yı benim bakış açımdan değil de sadece bi marka olarak görüyo olabilir. kişisel tercihidir, saygı duymak gerekir. ha ben zaten coca-cola tüketmiyorum. o zaman bana ne mi? belki de sorumluluk duygusudur. bilmem...
tv kaşarıdır. bırak coca cola yı yakında ped reklamında bile oynamasını beklediğim şahıstır. tvyi her açtığımda gördüğüm pişmiş kelledir.
her fırsatı kendine mal etmiş insan eylemidir. bir röportajında "coca cola'nın yerinde olsam ben de beni oynatırdım" diyerek megolomanlığını tavan yaptırmıştır.
cola coladan soğumama neden olmuştur. o iğrenç sahte gülüşüyle midemi bulandırmıştır. ne yapiyim sevemiyorum bu adamı.
en az pepsi reklamlarında görülen seda sayan kadar iticidir, ikisi birden alınan menü yanında su yada limonata isteme sebebidir.
ya ismail ne adamsın yarışmacının adını barbi yazmışlar hanginiz barbisiniz diye soruyorum ses yok (bir sahte gülüş)reklam biter. ismaille barbi arasındaki alaka keşfedilememiştir.
hey gidi çocuğum eskiden coco cola reklamları kaliteliydi hiç unutmam yıl bin dokuz yüz doksan dokuz ...
diye gider bu böyle. (bkz: acunun içinde olduğu programlardan tiksinmek) (bkz: artık acunu herhangi bir prog görmeme isteği)
(bkz: acunun her otun bokun içinde bulunma durumu)
para nerdeyse acunun orda olması.*
son zamanda yaşanılan olaylardan sonra bir hayli tepki çekmektedir.

(bkz: israil ve coca cola ilişkisi)
coco cola ya özgü olmayan, ver parayı yem reklamında da oynar dedirten durumdur.
acunun paraya para dememesinin nedenleriden biridir.
kendine yakışan bir reklamdır; sıfır oyunculuk, sıfır kabiliyet.
her reklam çıkışında küfür etme sebebidir. gönül isterdi ki coca cola' yı boykot etmek ama yapamıyorum ki...
Ekranların süper çocuğu olmasına karşın reklamların süper çocuğu olmayı başaramamıştır.Avea reklamlarından da hatırladığımız gibi. Keşke hep program yapsa da reklamlarda oynamasa dedirten olaydır.