bugün

az kaldı olursa hiç şaşırmam bu millet destekler ona da eminim.
Ülkü ocaklarında takılmışlığı vardır bilmiyorsunuz diye söyledim...
Önder aponun heykelini dikeceğiz heykelini.

Bu sözleri unutmayın. Bu sözleri unutup utanmadan milliyetçilik taslayanlara gülün geçin.
Onu da çıkarır mısınız hapisten masklavi? Ne dersin? Nasılsa bir kılıfına uydururlar siz de hemen desteklersiniz...
inanın ki mhp ülkücüler oy atar, oy atmayana da vatan haini bölücü derler.
bunu neden mi dedim?
bakınız...
apo'yu meclise davet eden devlet bahçeli hala mhp'nin başında... ne yüce divan ne de mhp'de tepki için toplu istifalar oldu.
bırakın devlet bahçeliyi yüce divana yollamayı, tepki için toplu istifalar olmasını, devlet bahçelinin bu çıkışına tepki koyanlar eleştirenler yüce divanlık olur.
Cehapenin ıslak rüyası.
Dinime söven müslüman olsa
Akpye kızıp püskevite oy atan MHP seçmeni türkmen beyimiz öyle istemişse bir biildiği vardır der hiç de sorgulamaz . Adamların kafa rahat.
Devlet aklı derler, derler de derler...
gassaraya da bşk.olur diyolla !..
terörün bitmesini istemeyen kemalizleri çıldırtmıştır.

(nası, benzemiş mi aktroll bir eniğin düşük iq'sundan çıkabilecek ortalama bi cümleye)
Yetmez apoyu Cumhurbaşkanı adayı göstersinler. AKP'li ve MHP'liler koşa koşa gidip oy verirler. Devlet aklı lidere sadakat zart zurt derler. Çünkü bunlardaki zeka bu kadar. Kendi fikirleri yok. Bu yüzden liderleri x doğrudur derse doğrudur yarın x yanlış derse aynı adamlar x e doğru diyen vatan hainidir der. Yazık annelerine babalarına sabır diliyorum.
Eskiden ülkücü filan diyorlardı apo için.