bugün

karakter sınırına takıldığı için tamamına yazamadım orjinali şudur : 9000 liralık bilgisayar alıp sadece msn e giren kokoş .

bu populasyona mensup bireyler genellikle starbucks ve türevleri cosmopolitan mekanlarda takılan , bacak bacak üstüne atıp damarlı bacaklarını cümle aleme göstermekten müthiş haz alan insanlardan oluşmaktadır. bilgisayar ekranını makyaj aynası zannederler ayrıca fareyi de tırnak uçlarıyla kullanırlar , msnde görüntülü konuştuğu insanlarla da elleri havada sırtı geride şuh kahkahalar ata ata görüşürler.
ben sana bilgisayar alamazsın demedim, bilgisayar kullanamazsın dedim.
odunla dayak atılası ufaklık.
ufaklık ne lan! neyse galiba kokoş deyince aklıma geldi.
evet odunla katılıyoruz bu cümleye.*
bilgisayar harcanıyordur. o bilgisayarı orta halli bir erkek çocuğuna vermeli oda cod serisinden girip nfs serisinden çıkmalıdır. tabi online oyunlarıda ihmal etmek olmaz.
anakart arızasından dolayı 900 lira teknik servis ücreti istenen bir üniversite öğrencisinin yazdığı bir entry gibi geldi bana.
aldığı villalarda süt havuzuna giren tiplerdir bunlar güzellik ve kokoşluk için tıp sektörüne finansal açıdan payları yüksek çene yoran meziyeti para harcamak olan fert veya fertlerden oluşan sahte şarışınlardır .
bilgisayarın özelliklerinden zerre kadar anlamayan, ekran kartını ekran sanan, touchpadi tuş sanan güruhtur.
Buharla ısıtılmış süt ve zengin espresso harmanına eklenen süt köpüğü ile kokoşun birleşiminden doğan 9000 liralık bilgisayar gözümde kocaman bir hiç...
designer ürünü olan bilgisayarını swarovski taşlarla süsletmiştir.
bu bilgisayarın bir özelliği de istendiğinde ortama chanel, armani ya da dior markalarının en nadide kokularından salmasıdır.*
e bunun kahve tutacağı kırıldı diyen kokoşla aynı kişidir.
(bkz: zenginin mali zugurdun cenesi denklemi)

isterse tepsi olarak kullanıp üstünde çay içer bee
msn e giremediğinde de bilgisayarım bozuldu diyen kokoştur. gereksiz harcamadan başka birşey yaramayan insan tipidir. cebimde güzel duruyor diye iphone alandan farkı yoktur.
inşallah adı emrah'tır. **** * *
tam tersi döküntü bilgisayarla msn e giremeyen çocuk olan kokoştur. Bu çocuğun hiç değilse msn'e girmesini ne kadar istiyorsak, kokoşun girmesini o kadar istemiyoruz.
- msne giricem bana 9000 tl civarı bi bilgisayar yapar mısınız?

+ smiley de göndersin mi?

- evet

+ o zaman 15000 tl daha gerekli.
allahtan database server'i alip mayin tarlasi oynamamistir denilebilecek turden kisi.
güncel Önemli Başlıklar