bugün

(bkz: impossible is nothing)
(bkz: mission impossible)

Şeklinde yorumlanabilecek vaat..
gerçekleştiği takdirde artık canım ülkemde üniversite okunmanın bir anlamı kalmayacaktır, çünkü her şehrin kültürü yeniliğe açık değildir. öğrenci gittiği yere uyum sağlamaz, değiştirmeye başlar.

zaten ayaklarının üzerinde durmak için aileden bir müddet uzaklaşmak gerekir. herşey lise hayatı gibi değildir.
işsiz gezen üniversiteli ülkemde sayıyı 10la çarpmamız gerekecektir.
kimileri cebini doldurur, kimileri oy alır bu açılan üniversiteler sayesinde... umutla çalışmış kazanmış okuyanı ,üniversite bitirip ülkeme kazanacak genci takmadan...
istanbul teknik üniversitesinin adını, şırnak beytülşebap teknik üniversitesi olarak değiştireceği yeniliktir. madem 81 ilde 81 üniversite, her ilde bir üniversite. o zaman odtü de bağdat a taşınsın.
gelişim zannedilen, üniversitelerin işlevsizleştirilmesine, aleladeleştirilmesine sebep olacak vaattir. saçmalıktır, salaklıktır. üniversite mezunu ama işsiz bla bla, konuşur dururlar sonra. yahu bir baksana adam niye işsiz? birisi yıldız teknik mezunu çatır çatır çalışıyor, diğeri hatay'da, benim okuduğum lise kadar kaliteli değil üniversite. yok üniversite mezunu şöyle işsiz, böyle işsiz. üniversite mezunu diye yetiştirdiğin adamın kalitesine bak bir de.

81 ilde kurulacak 81 üniversitede yüksek eğitim standardını yakalamak mümkün değildir. belli merkezlerde kurulacak ve başarıyı yakalayacak üniversitelere ihtiyaç vardır, her şehirde üniversiteye değil.
içi boş olduktan sonra neye fayda şeklinde yorumlanabilir.
seçim zamanlarındaki ilçeleri il yapma vaatlerinin yerini almış vaat.
(bkz: saçma seçim vaadleri)
(bkz: düşünmeden konuşmak)
81 ilde 81 iş ve işçi bulma kurumu anlamı taşıyan cümle.
işsiz üniversiteli sayısını arttıracak olan saçma sapan eylemdir.
ülkemin 'işsiz liseli'den 'işsiz üniversiteli' seviyesine yükselmesi olayıdır. ayrıca eğitim kurumlarına yatırım yapmak ne zamandan beri gereksiz oldu anlamıyorum. herşeyin başı eğitimdi hani..
işsiz universiteli sayısını artttıracak, ama karanlıkta kalmıs bilgiden faydalanmamıs dunyadan habersiz insanların sayısını azalatacak olan harekettir.
sanayisi gelişmekte olan ülkeler statüsünden kurtulamayan guzel yurdumun eğitim alanındaki yanlış politikalarından biri daha. Eğitim sisteminde yapılan değişikliklerle meslek liselerine bakış açısıyla birlikte ilgi ve yatırımı da sona erdirip, AB'den aldığı desteklerle kurslar açıp kalifiye iş gücü yaratma derdine düştükten sonra, insanları üniversite eğitimi vaadiyle uyutuyorlar. Sorarlar adama hani yatırım, hani öğretim kadrosu, hani meslek uygulaması. istediğiniz, kasasında sorun çıktığında anında sorunu halledebilecek elektronik muhendisi kasiyer, dedesinde kalma binadaki dukkanda kasap dukkanı açacak gıda muhendisi, mağazada türlü süslü iş tanımlarıyla kazak satacak iktisadçı ve cadde üzerinde korsan kitap satan edebiyatçı yaratmak mı?
artık olmuş hadisedir, üniversitesiz il kalmamıştır, edirne'den hakkari'ye kadar tüm iller üniversiteli iller olmuşlardır.

haa bu ne işe yarar tartışılır.
sadece her il e değil, mahallelere de bu yüksek ilkokullardan istiyoruz mutlaka.
Destekleyen kişilere ilber Hoca'nın saçma bir uygulama olduğunu anlattığı konu izleyiniz öğrenini.
http://www.youtube.com/watch?v=dmZQJBjKNOA
Hakkari üniversitesi molotof yapımı çok cazip gelmeye başladı son günlerde bence denemek lazım farklı bir heyecan olur.
güncel Önemli Başlıklar