bugün

insanı derin üzüntülere boğar.. evet.. gönül ister daha çok uyuyayım ama yok işte.
Değişik saatlerde yatınca yetmez, 23:00 ve 04:00 05:00 arası yatılırsa yeter.
bir 8 saatlik uykunun yetmemesi değildir
uykucuyum ne yapim.
mesai günleri tekrarlanan mevzudur. tatildeysen uyku tutmaz 6 saat bile fazla gelir ancak böylede tezat durumlar yaratıyor.
çözümü basittir aslında, erken yatacaksın.
sabahında seni güzel bir gezi veya beklediğin herhangi biri bekliyorsa çok fazladır,hayli hayli yeter. fakat..
sabahında iş veya okul veya sınav bekliyorsa, sınav süresi gibidir. bi o kadar daha olsa da yetmez.
normaldir. insan vücudu yeterince dinlenmek için 8 saate ihtiyaç duyar, bunu ayarlayacak olan ise yine kişinin kendisidir. ama 8 saatin üzerine ne kadar çıkarsanız bünye o kadar hamlar ve uyku ihtiyacı artarak enerjinizi düşürür, buna da dikkat.
Kesinlikle. Ani baş hareketleriyle bu ağrıya dönüşebilir. Yetmez 6 saat efenim uyuyun 8 saat uyuyun.
bana fazladır, üçte yatıp 6.45 te uyanıyorum. haftasonu ise fazla uyuduğumdan baş ağrısı yapıyor. bünyeden bünyeye değişir.
Bodrum'a yolculukta yol yorgunu olarak uyuyamadım. Ertesi gün gene nedense az uyudum. Ondan sonraki gün yani dün gece ise gece 2'de uyuyup sabah 8'de kalktım. Baya yüzdüm falan ama zaman zaman göz üstü ağrısı çektim. Yani bazen yetmeyebilir.
Günde maksimum 4 saat uyuyan şahsımı dumura uğratmış yetersizlik.

6 saat ben uyusam öper başıma koyarım, millet şikayet ediyor lan. Çok ilginç.