bugün

gulduren safsatadir.

5000 yillik turk tarihi diyor ya. o 5000 yilin en az 3000 yilinda sagda solda koyun otlatip, cobanlik yaptiklarini soylemiyorlar ama. orta asyada bir oraya bir oraya gocebe yasadiklarindan da bahsetmezler. anca barbarlar gibi nereye gitseler orayi kurutmuslar. ama bu arada hakkaten cobanligin tarihini yazmissiniz. bu konuda sizi gercekten tebrik ediyorum. turklerden iyi coban olur.
Sizin gibi malları yüzyıllardır sürmek iyi çobanlık gerektirir. Ayrıca siz böyle mal olduğunuz sürece güdeniniz çok olur.
Çoluk çocuğu eğlendiren hayali tarihtir.

Yaptıkları barbarlıkları, yağmalamaları falan tarihten sayıyor sanırım bunlar.
öyle yayılıp oturduğun yerden atıp tutmada on numarasınız ama araştırmaya gelince yok. ayrıca tarihi kötülemekle hiçbir yere varamazsınız. sanki siz çok mükemmelsiniz de hiçbir hatanız olmamış gibi ahkam kesmeyin.
5000 yıl önce bi çinliler bi mısırlılar vardı aq diğerlerinin alayı barbarianstı. Bizim mete hanın bile mao-tze tung olduğu zamanlardan bahsediyoz.şimdi o barbarlardan yadigar sadece kekolar kaldı.
Bazı tarih bilmez malların salak cümlesidir.

Altay konçuyu kurganını ve Alp Er Tunga'yı araştırmalarını tavsiye ederim. Tabi klavyeden atıp tutmaktan vakit bulurlarsa...
güncel Önemli Başlıklar