bugün
- dursun özbek ibrahim hacıosmanoğlu kavgası48
- true'nun yetkili olması22
- sevgili bulamayan erkeklere tavsiyeler11
- sözlüğe yön veren 3 yazar11
- iremga27
- 22 kişinin sahte alkolden hayatını kaybetmesi22
- eve yaşlı dede fotoğrafı asmak9
- akp'nin ali koç'u sevmeme nedeni10
- hepimiz küresel hanımın bebekleriyiz10
- kuresel ikinma hanım günaydın neredesiniz yahu11
- 2025 asgari ücret tahminleri15
- niye kitap satılmıyor yahu15
- karısının bir dediğini iki etmeyen erkek8
- tayt giyen kızlar üşümüyor mu sorunsalı9
- türkiye'nin başına gelen felaketler11
- 190 boyunda kaslı yakışıklı zengin erkek cin10
- sözlükte moruq istemiyoz29
- insan olmaya ceyrek kala14
- bir oturuşta 10 bira içemeyip erkeğim demek12
- borçla elde edilmiş sahte refah ülkesi türkiye15
- kısır seven erkek9
- kapadokya8
- 20259
- ali imran suresi9
- bir daha kumar oynamayacağım11
- allah8
- eski tasarıma ne oldu amk17
- son yapılan yemek9
- kıçımın yetkilisi47
- tc numarasını unutmak9
- felsefeden anlayan gitar çalan kaslı zengin erkek14
- true yu evlendiremiyoruz10
- davinson'a eyüp maçında verilmeyen kırmızı kart39
- sinirlenince çaylak atan yetkili8
- etin yakışmadığı yemekler9
- migren ağrısı8
- arda turan8
- istanbul yolsuzluk hırsızlık çirkinlik abidesidir11
- eve erkek misafir gelince durmadan wc giden kız8
- çocukken okunmuş unutulmaz kitaplar10
- türk siyaset tarihinin efsane sözleri27
- galatasaray neden kırmızı kart görmüyor11
- afganistan'a yerleşip islamı dibine kadar yasamak19
- sevdiği kıza sadece sarılıp uyumak isteyen erkek11
- hayat çok mu güzel8
- okan buruk iticiliği10
- tüm mal varlığınızı karınızın üstüne yapar mısınız10
- fenerbahçe9
- uludağ sözlük vefalı yazarlar veritabanı14
- sadece kızların anlayabileceği kız sinsilikleri16
sevgili 5 yıl önceki halim..
dönüp o zamanları hatırladığımda bugüne nispeten ne kadar mutlu, ne kadar huzurlu, ne kadar da enerjikmişsin. hayat enerjin, yaşamaya, çabalamaya, bir şeyleri değiştirmeye hevesin de varmış hırsın da. gözlerinin feri varmış, hırslı ve savaşmaktan vazgeçmeyen dirayetli bir yapın varmış.
sana şimdiki halimi uzun uzun anlatamam. çünkü bunu anlatacak kadar bile enerjim de kalmadı, hevesim de. ben seni hep güzel hatırlayacağım.
unutmadan.. seni çok özledim.
dönüp o zamanları hatırladığımda bugüne nispeten ne kadar mutlu, ne kadar huzurlu, ne kadar da enerjikmişsin. hayat enerjin, yaşamaya, çabalamaya, bir şeyleri değiştirmeye hevesin de varmış hırsın da. gözlerinin feri varmış, hırslı ve savaşmaktan vazgeçmeyen dirayetli bir yapın varmış.
sana şimdiki halimi uzun uzun anlatamam. çünkü bunu anlatacak kadar bile enerjim de kalmadı, hevesim de. ben seni hep güzel hatırlayacağım.
unutmadan.. seni çok özledim.
Enayi. Ne hevesle nadirden kitap satacağım demiştin.
3 yıl sonra koşa koşa gidip kapadın mini şirketi.
Rahmetli papaz haklıymış saf mısın ne kitap satması kardeşim derken...
3 yıl sonra koşa koşa gidip kapadın mini şirketi.
Rahmetli papaz haklıymış saf mısın ne kitap satması kardeşim derken...
O günler çok mu çok yoğun günlerdi. Çok yorucu ve telaşlı. Akşam olsada uyusam derdim. Şimdi de yorucu fakat daha düzenli. Yine de o günler geçsin diye dua ettiğim günleri özlüyorum. Geçmiş hep özleniyor.
Kendime not: yorma kendini bu kadar. Kimse mükemmel değildir.
Kendime not: yorma kendini bu kadar. Kimse mükemmel değildir.
zamanın kıymetini bil. gerçi elimden geldiğince zamanın kıymetini bilmeye çalışıyordum galiba. rahat ol. o zamanlar okuldan dolayı erken yatıp erken kalkıyordum. o zamanlar hayat beni çok yoruyordu galiba. içsel sıkıntılarım çoktu. içsel sıkıntılarını yok et. güzel düşün. kendinle barışık ol her daim. hayatın tadını çıkar. zamanı iyi değerlendir.
“Su akar yatağını bulur“ dediğim hede.
Bir ağaçta bir elma gördün çıktın ağaca elmayı almak için tam uzandın alamadan gitti başkasının sepetine düştü .. işte hayat tam olarak böyledir.. kulağına küpe olsun..
Aptalsın, aptal kararlar verirsin. idealist ve düzgün biri olma yolunda hep aptalsın.
Çok yalnızsın, çok çaresizsin, çok yorgunsun, çok hastasın... Tekrar toparlayacak ve hayatı başın dik, alnın ak yaşayacaksın. Senin sınavın yalnızlık ama bu seni özgür ve vurdumduymaz biri yapacak. Bir süre sonra seni prangaya vuran her şeyin canını okuyacaksın. Seni çok seviyorum. Yaptığın her şey için seni affediyor ve teşekkür ediyorum. Yapabileceğinin en iyisini yaptın. Sen dinlenmeye devam et. Ben senin yerine de mücadele ediyorum. Bu arada sonunda küçültme ameliyatı yapıp memeleri yaptırdık sürtük.
her yaptığını keyifle anıyorum.
barışma isteğini asla kabul etme. Bırak girdiği o karanlıkta kalsın.
Okuyacağın bölümün amına koyayım.
Bak güzelim, o “Yapamam, ben kimim ki?” diye kendiyle dalga geçen halin var ya, bırak onu. Senin zekan, gücün ve o şahane iradenle, altından kalkamayacağın hiçbir şey yok. Şu an buna inanmasan da yakında göreceksin.
O arada saçlarını boyamaya kalkışacaksın. Yap. Sonuç komik olacak ama kahkahan o kadar güzel ki, her şey yakışıyor sana. Ve evet, o pilates bandı hâlâ dolapta, ama zamanı gelecek, merak etme.
Bir de, o çok çabaladığın kişi? Boş ver, sen zaten o sevgiyi kendine vermeye başladığında mucizeler olacak. Hayır demeyi öğren. Sınır koyduğun gün, kendi hayatının gerçek başrolü olduğunu fark edeceksin.
Kısaca: Sen harikasın, ama her şeyin ötesinde, bunu kendine hatırlatmayı unutma.
Sevgiler,
Bugünkü sen – biraz daha az panikleyen ama hâlâ kendine hayran bir versiyonun.
O arada saçlarını boyamaya kalkışacaksın. Yap. Sonuç komik olacak ama kahkahan o kadar güzel ki, her şey yakışıyor sana. Ve evet, o pilates bandı hâlâ dolapta, ama zamanı gelecek, merak etme.
Bir de, o çok çabaladığın kişi? Boş ver, sen zaten o sevgiyi kendine vermeye başladığında mucizeler olacak. Hayır demeyi öğren. Sınır koyduğun gün, kendi hayatının gerçek başrolü olduğunu fark edeceksin.
Kısaca: Sen harikasın, ama her şeyin ötesinde, bunu kendine hatırlatmayı unutma.
Sevgiler,
Bugünkü sen – biraz daha az panikleyen ama hâlâ kendine hayran bir versiyonun.
iyi ki o yatırımları yaptın.
Beş yıl sonra çok büyük bir kaybın olacak, dargınlıklarını bitir, bir daha hiç görmemek için 5 yıl çok kısa bir süre...
5 yıl ne yahu. 20 yıl önceki kendime not yazardım. Dön geriye. Hiç gelme buralara canım benim.
ne yakisikliymisim o zamanlar gerci simdi de öyleyim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar