bugün

kılıçdaroğlu'nun gitmemek için direndiği kurultaydır.

kalk git bırak koltuğu yeter.
yani eskiden böyle bir hadise olduğunda sözlük uçardı. sol frame de başlık üstüne başlık açılırdı fakat seçimlerden önce sürekli sallayan tayfa meğersem siyasetin s sinden anlamayan popülist boş tayfaymış.

yazık, o kadar demokrat dedem güzellemesi yapanlar 4 kasım 2023 günü sözlükte sol frame'i bu kadar boş bırakmamalıydılar.

anlaşılan o ki gençler boş konuşmayı seviyor. bir şeyi değiştirmeyi değil.
kılıçdaroğlu'nun %100 kazanacağı kurultay. en baştan söyledim kılıçdaroğlu kazanır dedim. muhtemelen birazdan açıklanır. kılıçdaroğlu ile yola devam.
kılıçdaroğlu yine kazanacağı için zerre ilgimi çekmeyen kurultaydır. kk, başa geldiğinde chp bitti zaten. hala chp'den medet umuyorsanız kendinizi sorgulamanız katiyyen şart.
ikinci tura kalmistir. Zerre umrunda değil sonuçlarıda ama bi insan bu kadar cok mu zevk alır yenilmekten. Nasil bi duygu lan surekli yenilip haz almak. O bahsi gecen pehlivan bile o kadar yenilgiden sonra lisansi iptal eder koyune doner kahveye bile gidemez utancından bitki bocek takilirdi ama bu amca yok yani. Sana değil partiye oy verenlere saygın yok bunu biliyoruz zaten ama kendinede mi saygin yok ya yuh.
iki kişiyle bile ikincş tura kaldı amk hahahahha. Ulan kk.
Reis mışıl mışıl uyuyordur şimdi.
Kılışlaroğlu kendisinden bekleneni yaptı ve yine kaybetti.
Özgür Özel seçilirse sevinmeyeceğiz, Kılıçdaroğlu gitti diye sevineceğiz.
gitti kemal geldi özgür hayırlısı olsun diyelim yenilik ve değişim sürecinin partiye olumlu yönde etki edeceğini düşünüyorum. emeklerin için teşekkürler kılıçdaroğlu.
Gereken yapıldı.
Kk sokakta yuruyemeyecek durumda rezil olunca derin devlet at değistirdi.
Özgür özel in chp nin 8. Genel başkanı olması ile sonuçlanmıştır.