bugün

ahanda buraya yazıyom. kendini dondurur mu pişiri mi bilmem 3100 ü görecek üyelere ve o zamanlarda doğmuş olacak müstakbel yobazlara o tarihte türkler hala atatürk yolundan gitmeye devam edecek.
(bkz: atam izindeyiz)
aklı başında olmayan dolayısı ile bunamış kemalisttir...

ayrıca; (bkz: 2100 yılında atatürk izinden gidecek kemalist)
değil 3100 sonsuza kadar ulu önderimizin izindeyiz.
hâlâ dünya ve türk tarihini 1919-1922 arasında yaşanan gelişmelerden ibaret sanan insanlar olurlar herhalde. bu yönleriyle tuhaf insanlar olurlar. hep merak etmişimdir, radikal veya taraf gibi gazetelerde yazan solcu yazarlar niçin akp'yi destekler diye. sanırım onlar kemalizmin tasfiye olmasıyla türkiye'de solun önünün açılacağına inanıyorlar. eğer kemalizm yok olursa, kemalist enerjinin sosyal demokrasiye veya marksizme akacağını düşünüyorlar olsa gerek.
bugünün dar kafalılığı ile 3100 ü hesaplayan geri zekalı kemalist önermesidir. atatürk evrensel bir adam bile değildir. bir de 3100 diyor.. tövbe yaa.. sinirlendim şimdi..

(bkz: atatürk ün evrensel olmadığı gerçeği)
Türk'lerdir
çanakkaleyi geçeriz dediler verdik ellerine. ermenistan dediler verdik ellerine . sevr dediler devrim komünizm dediler pkk dediler kürdistan dediler hep verdik ellerine .

değil 3100 300.100 (üçyüzbinyüz senesi) de burdayız aq.

şimdi ibnelik edenler. gelin vazgeçin bu zarardan . yoksa ermeniler gibi 100 sene geçse yediğinizi çıkaramazsınız kıçınızdan.
torunumun torununun torununun torununun ... torunudur gerekirse. dedemdeki atatürk sevgisi babama, babamdaki atatürk sevgisi bana, bendeki atatürk sevgisi çocuğuma, ve gerekirse nesilden nesile aktarılacaktır. bu böyle biline.
olması gerekendir. emanete hıyanet etmeyendir.
Yıl 1919 yobaz mantalite ve basiretsizce devlet yönetenlerin acizliği sonrası anadoluya çıkmak zorunda kalmıştı Atatürk.
Tarih tekerüründen ibarettir.
Yıl 3100 Yobaz mantalite, peşkeş çekmeler, devleti yabancılara satıp parasını cebe indirenler,oğluna uzay mekikciği, torununa tatil için uydu alanlar osmanlının son hanedanları gibi sürgüne gönderilirken, 1919 da ülkesini aydınlığa çıkartan liderinin fikirleri işiginda ilerleyen yeni bir kemalist belki samsundan belki başka bir şehirden yeniden anadoluya çıkacaktır.

edit : Osmanlı hanedeanlığı sürgüne giderken acıyıda beraberinde götürmüştü bu mantaliteye sahipler ise milyar dolarlarıyla sevinerek kaçarlar, ne sürgünü.
ben giderim, o kaddar yaşamazsam torunlar gider.
güncel Önemli Başlıklar